Czekałem na nich w lepszym miejscu - na backstage'ukikusia28 pisze:Ale Ricky na pewno Ich nie witał w KrK na lotniskuprezes1 pisze:
Kikusia, Ricky ma zdjęcia z Europe tak więc szacun się należy...
A powiedz w takim razie kiedy Richie miał coś nagrać lub promować skoro w ciągu ostatnich 13 lat tylko w trasie był?A ja niby nie jestem fanką , a tam byłam
i nie widziałam nawet pół fana tego zespół . Pięknie ! Gdzie wtedy Ricky byłeś , co ?
![]()
BJ znowu bez Sambory...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
-
usunięty użytkownik 4858
- prezes1
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Ale Ty lubisz takich męskich tyranów...kikusia28 pisze:Prezesie już nie przesadzaj , że Jon taki tyranDavid tez coś tam nagrywa i jakoś nie robi tego w czasie gdy jest trasa
David coś tam sobie skrobie i wychodzą mu musicale ale widzisz na keyboardzie to on se puści playback podczas koncertu i Jon się nie gapnie...Wydaje mi się że właśnie wtedy Dave komponuje...A co ma robić Richie?
Właśnie, Ricky czekał na backstage'u i serwował chłopakom lubelską 'Perłę'...Podwójny szacun, Kikusia, podwójny!
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
-
kikusia28
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
A no tak- sorryRicky Skywalker pisze:Czekałem na nich w lepszym miejscu - na backstage'ukikusia28 pisze:Ale Ricky na pewno Ich nie witał w KrK na lotniskuprezes1 pisze:
Kikusia, Ricky ma zdjęcia z Europe tak więc szacun się należy...
A powiedz w takim razie kiedy Richie miał coś nagrać lub promować skoro w ciągu ostatnich 13 lat tylko w trasie był?A ja niby nie jestem fanką , a tam byłam
i nie widziałam nawet pół fana tego zespół . Pięknie ! Gdzie wtedy Ricky byłeś , co ?
![]()
- Ricky Skywalker
- Administrator

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Dobry pop-rock, mocny tekstowo, wcale nie gorszy od wielu dzieł JonaTomker pisze:co do Europe i "spięcia na lini Joey-Jon" to po pierwsze lubię i pasi mi, ze są obecnie po mocno hardrockowej stronie mocy. Ale nie wiem czy pamiętacie solowe dzieła Joey'a...
-
usunięty użytkownik 4858
prezes1 pisze: David coś tam sobie skrobie i wychodzą mu musicale ale widzisz na keyboardzie to on se puści playback podczas koncertu i Jon się nie gapnie...Wydaje mi się że właśnie wtedy Dave komponuje...
Prezes - aż raz Jon przerwał Dawidowi i kazał grać Old Time Rock and Roll, a tego nie było na setliście wcześniej, teraz wiem dlaczego D nie wiedział jaka tonacja
[ Dodano: 2013-04-04, 00:13 ]
Też lubię od czasu do czasu, ale Ricky, chyba nie trzymasz tego obok ostatnich płyt Europy?Ricky Skywalker pisze:Dobry pop-rock, mocny tekstowo, wcale nie gorszy od wielu dzieł JonaTomker pisze:co do Europe i "spięcia na lini Joey-Jon" to po pierwsze lubię i pasi mi, ze są obecnie po mocno hardrockowej stronie mocy. Ale nie wiem czy pamiętacie solowe dzieła Joey'a...
-
kikusia28
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Jednym słowem mamy zdolnych forumowiczów. Jeden wykrył plagiat, drugi to co naprawdę robi David , a trzeci wygra gitarę RSTomker pisze:prezes1 pisze: David coś tam sobie skrobie i wychodzą mu musicale ale widzisz na keyboardzie to on se puści playback podczas koncertu i Jon się nie gapnie...Wydaje mi się że właśnie wtedy Dave komponuje...![]()
![]()
Prezes - aż raz Jon przerwał Dawidowi i kazał grać Old Time Rock and Roll, a tego nie było na setliście wcześniej, teraz wiem dlaczego D nie wiedział jaka tonacja![]()
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
-
usunięty użytkownik 4858
Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że BW to plagiat, tylko podałem linka do pierwowzoru hehe.
Na przyszłość nie dam tego na to forum, bo tu za takie informację napiętnują.
Jak bym napisał otwarcie, że to plagiat to niejaki Adrian, który dał tej piosence 12/10 i nazwał dziełem geniuszu zacząłby mnie namolnie atakować, aż Ricky musiałby rozdzielać czerwone kartki
[ Dodano: 2013-04-04, 00:25 ]
[ Dodano: 2013-04-04, 00:35 ]
Na przyszłość nie dam tego na to forum, bo tu za takie informację napiętnują.
Jak bym napisał otwarcie, że to plagiat to niejaki Adrian, który dał tej piosence 12/10 i nazwał dziełem geniuszu zacząłby mnie namolnie atakować, aż Ricky musiałby rozdzielać czerwone kartki
[ Dodano: 2013-04-04, 00:25 ]
Ja tam nie wiem czy to nie Kikusia nie pokazała im co mamy w Polsce najlepszegoMkwiatek93 pisze:Podoba mi sie ta koncepcja, pokazywał obcokrajowcom co najlepszeprezes1 pisze:
Właśnie, Ricky czekał na backstage'u i serwował chłopakom lubelską 'Perłę'...Podwójny szacun, Kikusia, podwójny!![]()
[ Dodano: 2013-04-04, 00:35 ]
ale co tu jeszcze pisać? Rychu sam musi to ogarnąć i napisać co i jak. Tweetować umie, więc uszanujmy Jego obecne milczenie i czekajmy na konkret od Niego...Mkwiatek93 pisze: moze wrocmy na ziemie i piszmy na temat niewiadomych losow Ryszarda S.
- prezes1
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Potwierdzam. Nikt nie mówił o plagiacie jakimś...Tomker pisze:Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że BW to plagiat, tylko podałem linka do pierwowzoru hehe.
Była za to mowa o bezczelnym zerżnięciu linii melodycznej zwrotki...
Mkwiatek, my wciąż w temacie. Bo przecież Dave może komponować podczas koncertów a Ryszard nie- i tu może być ten problem...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter

-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
Twitter, 2 minuty temu:

Wreszcie coś oficjalnego...?TheRealSambora pisze:Richie Sambora @TheRealSambora 2m
Thank you everyone for your concern. I'm well, but had to stay in LA to take care of a personal matter. Love you all and see you very soon.
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
-
usunięty użytkownik 4858
żeby chociaż Jon pozwolił Rychowi grać w cieniu jak McDonaldowi... Założę się, że Hugh też chałturzy skryty w cieniu, choćby książkę czyta, albo paznokcie przycina, a Rychu ciągle w świetle jupiterów... kiedy tu promować solowe cd...prezes1 pisze: Mkwiatek, my wciąż w temacie. Bo przecież Dave może komponować podczas koncertów a Ryszard nie- i tu może być ten problem...
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2013, o 22:45 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
-
usunięty użytkownik 4858
-
kikusia28
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Dzięki Richiemu zacznę wreszcie sprawnie posługiwać się Twitterem 
Na PGE musi być , bo kto zagra lepiej Dry County ?!
Na PGE musi być , bo kto zagra lepiej Dry County ?!
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2013, o 22:48 przez kikusia28, łącznie zmieniany 1 raz.