Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

aha, a więc nawet po polsku nie musiał się uczyć...
EVENo pisze:Spostrzegawczy Artur właśnie się dowiedział, że na Twitterze można wysyłać wiadomości! Kolejny sukces Spostrzegawczego Artura!

A jakby mu napisać coś w stylu Please, leave Bon Jovi and start solo career at all? Tylko mniej koślawym angielskim, niż ja sam dysponuję? :P

[ Dodano: 2013-04-01, 12:15 ]
No, ale póki co pozwoliłem sobie skopiować tweeta Rickiego, zobaczymy czy to nam przyniesie jakiś miły prezent od Rycha :)
EVENo, napisz mu żeby już wrócił...
Awatar użytkownika
dobek994
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: dobek994 »

bartekbb23 pisze:Poprsisze o załwtwienie sprawy z moim zamówinim na dewoalaja z ftykami
Ale mi smaka zrobiłeś :/
I'll never grow up, and I'll never grow old
Blame it on the love of rock n' roll!

https://www.facebook.com/bandmoonshiners/
Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: M.J. »

kikusia28 pisze:Przepraszam bardzo Paddy występował ostatnio na 3 koncertach w Polsce :D
Chyba w jakimś kościele, nie? xD

Ja zawsze zazdrościłam im takich ładnych włosów. :<
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

EVENo pisze: Milla napisał/a:
Wczoraj ktoś na forum pisał, że Richie powinien odejść z BJ.... a dzisiaj ta informacja....

Tomker napisał/a:
kto to był !! przyznać się !!

Ale ja tego nie wysłałem... :( Naprawdę :(
To był Scrooge, dlatego zmienił w profilu płeć i ukrył miejsce zamieszkania :D
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Tomker pisze:?
Geminiman019 pisze:Chyba wiecie o tym że popularność The Kelly Family zgasła definitywnie po premierze płyty Groovin' Up z 1997 roku.
Nie wiedziałem :D Geminiman skąd bierzesz takie informacje?
Skąd? To bardzo proste. Ich dwie najlepiej sprzedające się płyty to Over the Hump z 1994 roku i Almost Heaven z 1996 roku. Każdy wie jakie utwory promowały te albumy. Jednakże z autopsji nie kojarzę żadnego utworu promującego Growin' Up. Można więc zatem powiedzieć że po Almost Heaven była bardzo stroma równia pochyła w dół i tuż przez rokiem 2000 The Kelly Family po prostu przestali budzić jakiekolwiek emocje.
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kikusia28 »

M.J. pisze:
kikusia28 pisze:Przepraszam bardzo Paddy występował ostatnio na 3 koncertach w Polsce :D
Chyba w jakimś kościele, nie? xD

Ja zawsze zazdrościłam im takich ładnych włosów. :<
he he

Fakt zrobił się chłopaczek bardzo kościelny :)) Ale śpiewa też utwory z KF . Najlepsze jest to , że ma taką mini trasę po Europie i to właśnie w PL miał najwięcej koncertów. Ma chyba sentyment do polek :) No ,ale nie ma co się dziwić . To co się działo w tamtych czasach na KF i BSB to było istne szaleństwo .... :D
Geminiman019

W 1999 roku grupa The Kelly Family przestała w ogóle interesować nastoletnie dziewczyny. Był to po prostu skutek zmęczenia materiału. Nastolatki miały wtedy na oku zupełnie innych platonicznych idoli, w których się kochały. Oni reprezentowali muzykę latynoską, a ich imiona to Enrique Iglesias i Ricky Martin.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Butelka wina, koncert Richiego z Berlina od Kuby80BJ i czlowiek jest naprawde szczęśliwy móc wspominać tamte chwile :)
ja chce tam powrócić ! : )
Obrazek
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

My tu gadu gadu, a do dzisiaj nie było żadnego artykułu na Wikipedi odnośnie WAN... Nieskromnie nadmienię, że sam przed chwilą zalążek takiego artykułu z podstawowymi informacjami stworzyłem :D Także jeśli ktoś miał ochotę dodać więcej to gorąco zachęcam - http://pl.wikipedia.org/wiki/What_About_Now

PS. Moim zdaniem jest to dość ważne ogniwo promocji zespołu w Polsce, bo ludzie często usłyszą coś o tym albumie w TV, być może chcą coś na ten temat się dowiedzieć, a wiadomo jakie jest najpopularniejsze źródło wiedzy na każdy temat - WIKIPEDIA ;)

PS2. Tak sobie pomyślałem, że tez nie mam co robić w sobotnią noc tylko tworzyć artykuły odnośnie Bon Jovi na wikipedii :D :D Normalnie "Gorączka sobotniej nocy" xD
Geminiman019

Od jakiegoś czasu dręczy mnie jedna rzecz, a mianowicie nie mogę sobie poradzić sobie z frustracją, która każdego dnia jest coraz większa. Wszystkiemu winny jest mój ojciec, do którego czuję coraz większą antypatię. Jest on kompletnym dyletantem i nie ma zielonego pojęcia o tym co się dzieje w popkulturze. Na przykład: gdybym mu jakiś czas temu nie powiedział o Nirvanie, to by w ogóle nie zauważył faktu istnienia tego zespołu. No i co ja mam z takim fantem zrobić. On ma 55 lat i jest kompletnie niereformowalny. Ponadto jestem skazany na powtarzanie tych samych grzechów co on. Choćby tego, że nigdy nie był na żadnym koncercie, bo go to po prostu w ogóle nie interesowało.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Geminiman019 pisze:Od jakiegoś czasu dręczy mnie jedna rzecz, a mianowicie nie mogę sobie poradzić sobie z frustracją, która każdego dnia jest coraz większa. Wszystkiemu winny jest mój ojciec, do którego czuję coraz większą antypatię. Jest on kompletnym dyletantem i nie ma zielonego pojęcia o tym co się dzieje w popkulturze. Na przykład: gdybym mu jakiś czas temu nie powiedział o Nirvanie, to by w ogóle nie zauważył faktu istnienia tego zespołu. No i co ja mam z takim fantem zrobić. On ma 55 lat i jest kompletnie niereformowalny. Ponadto jestem skazany na powtarzanie tych samych grzechów co on. Choćby tego, że nigdy nie był na żadnym koncercie, bo go to po prostu w ogóle nie interesowało.
Może zabrzmi to dosyć błaho, ale rodzice tacy właśnie najczęściej są ;) Moi są w podobnym wieku co Twój tata i też nie wykazują większego zainteresowania popkulturą. Nie mam do nich o to pretensji, ani też nie próbuję ich reformować. Urodzili się w czasach, kiedy inne rzeczy były bardziej interesujące, więc może to jest powodem ich braku większego zainteresowania muzyką. Nie każdy musi lubić to, co my ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Geminiman019

Agata BJ pisze:
Geminiman019 pisze:Od jakiegoś czasu dręczy mnie jedna rzecz, a mianowicie nie mogę sobie poradzić sobie z frustracją, która każdego dnia jest coraz większa. Wszystkiemu winny jest mój ojciec, do którego czuję coraz większą antypatię. Jest on kompletnym dyletantem i nie ma zielonego pojęcia o tym co się dzieje w popkulturze. Na przykład: gdybym mu jakiś czas temu nie powiedział o Nirvanie, to by w ogóle nie zauważył faktu istnienia tego zespołu. No i co ja mam z takim fantem zrobić. On ma 55 lat i jest kompletnie niereformowalny. Ponadto jestem skazany na powtarzanie tych samych grzechów co on. Choćby tego, że nigdy nie był na żadnym koncercie, bo go to po prostu w ogóle nie interesowało.
Może zabrzmi to dosyć błaho, ale rodzice tacy właśnie najczęściej są ;) Moi są w podobnym wieku co Twój tata i też nie wykazują większego zainteresowania popkulturą. Nie mam do nich o to pretensji, ani też nie próbuję ich reformować. Urodzili się w czasach, kiedy inne rzeczy były bardziej interesujące, więc może to jest powodem ich braku większego zainteresowania muzyką. Nie każdy musi lubić to, co my ;)
Mój ojciec to rocznik 1958 (czyli ten sam co Michael Jackson i Madonna) więc powinien być dla mnie autorytetem odnośnie gustu muzycznego. Niestety jak nie jest. On nigdy nie był na żadnym Festiwalu w Jarocinie. Nie interesowały go też nocne audycje Tomasza Beksińskiego. Kolejnym jego grzechem jest to, że nie miał gramofonu i nigdy nie kupił sobie ani jednej płyty winylowej. Całą swoją muzykę nagrywał sobie z radia na kasety (jego ulubionymi wykonawcami byli Jean-Michel Jarre, Leonard Cohen i Queen). Jego Led Zeppelin i AC/DC brzydzą tak samo, jak mnie Justin Bieber czy One Direction. Dla mnie to powód do wstydu by mieć takiego ojca.
Awatar użytkownika
Yossarian
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yossarian »

misiek_93 pisze:My tu gadu gadu, a do dzisiaj nie było żadnego artykułu na Wikipedi odnośnie WAN... Nieskromnie nadmienię, że sam przed chwilą zalążek takiego artykułu z podstawowymi informacjami stworzyłem :D Także jeśli ktoś miał ochotę dodać więcej to gorąco zachęcam - http://pl.wikipedia.org/wiki/What_About_Now

PS2. Tak sobie pomyślałem, że tez nie mam co robić w sobotnią noc tylko tworzyć artykuły odnośnie Bon Jovi na wikipedii :D :D Normalnie "Gorączka sobotniej nocy" xD
z artykułu:
gatunek: rock/hard rock
Why so serious?
Awatar użytkownika
99-in-the-shade
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD

Post autor: 99-in-the-shade »

Geminiman019, spokojnie. Każdy lubi to, co lubi, a nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś interesował się popkulturą bardziej, niż Twój ojciec.
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

Yossarian pisze:z artykułu:
gatunek: rock/hard rock
Chyba rzeczywiście się zagalopowałem z tym hard rock, ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że tabelkę skopiowałem z artykułu o The Circle i tylko pozmieniałem daty premier, okładkę, długość i single promujące. A na TC jeden hard rockowy kawałek jest :D
A w sklepie fan.pl katalogują WAN jako heavy metal, rock i soft: http://www.fan.pl/shopping/lista.php?qu ... ot=11&og=3 :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”