Posty dotyczące "winy Tuska" usunęłam ja Nie podpisałam się, ale jeśli to dla Was tak bardzo ważne to tak - ja to zrobiłam. Jedna zasada - trzymamy się w miarę tematu i piszemy kulturalnie Nic trudnego. Nie wiem ile robi Ricky i ile inni admini, więc nie będę odpowiadać za ich usuwanie postów itd.
Yossarian pisze:
bartekbb23 pisze:No właśnie, mój też. Pani jr admin ma chyba okres.
niezbyt kulturalne.
Niezbyt. Ale do tych odzywek na poziomie gimnazjalisty można przywyknąć
Ze mną jest coś nie tak. Mnie jakiekolwiek koncerty interesują tak samo jak zeszłoroczny śnieg. Już wolę sobie kupować płyty z muzyką niż chodzić na koncerty. Może to wina mojego ojca, którego grzechy też powtarzam. On nie jeździł na żadnego koncerty czy festiwale, bo go to po prostu w ogóle nie interesowało. Ja postępuję tak samo.
czasem piszesz w cały świat , a i tak Twoje posty nadal widnieją Oczywiście pragnę zaznaczyć , że jestem wielbicielką Twoich postów ,ale wiesz .... sprawiedliwość musi być
Tomker pisze:O, Agata- ja właśnie proszę o odpowiedź co napisać w temacie "offtop", żeby było nie na temat?
O, Tomker. Dawno do mnie nie rozmawiałeś Aż się czuję zaskoczona.
Nie da się w temacie Offtop napisać nie na temat Można jednak załamać regulamin w inny sposób - brak kultury wypowiedzi czy inne tego typu działania