Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Zablokowany
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

"upset" ma chyba kilka odcieni znaczeniowych o ile się nie mylę? ;)
Ostatnio zmieniony 3 maja 2013, o 17:59 przez Mona Tozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
Yana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yana »

Mona Tozzi pisze:
"upset" ma chyba kilka odcieni znaczeniowych o ile się nie mylę? ;)
Fakt. Najwidoczniej źle zrozumiałam.
Awatar użytkownika
Mona Tozzi
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Mona Tozzi »

Może wszystko zmierza jednak ku dobremu? Ava twittowała niedawno, że jest szczęśliwa z powodu pierwszych od bardzo dawna dobrych wieści, teraz Keek, data koncertu solowego w październiku, Matt pisze, że "czuje" iż Rysiek wróci w lecie na trasę...KTF :)
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Trzeba by zobaczyć jak wyglądała rozmowa Matta z kimś i wtedy z kontekstu można odczytać czy 'upset' znaczy wkurzony czy zmartwiony. Natomiast 'gutted' znaczy przybity, zdruzgotany...
Ta cała sytuacja jest dziwna. Skoro jest zdrowy i trzeźwy, to po co mu wsparcie i miłość o których mówi Matt?
Z drugiej strony załóżmy że Matt nie kłamie i Richie wróci w lecie kiedyś tam. Wszystkie najważniejsze koncerty europejskie(poza Monachium) grają w czerwcu(Slane, Berlin, Niemcy i Anglia). Między ostatnim koncertem w maju i pierwszym w czerwcu jest ponad tydzień przerwy. Jest tu szansa a nadzieja umiera ostatnia. Dlatego nie można rezygnować z naszej akcji, trzeba naciskać, wysyłać gdzie się da...
I ostatnia sprawa: jeśli powód jest prozaiczny i chodzi o Ave, o opiekę nad nią podczas roku szkolnego to z tego co wiem, rok szkolny w Californii kończy się zwykle pod koniec maja lub na samym początku czerwca. Może chce ją zabrać w trasę? Może ona woli ojca i z matką się dogadać nie może?
Cholera wie. Gdybać tak będziemy na okrągło chyba... ;)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
KondZik

Post autor: KondZik »

Właśnie chciałem zapytać kiedy tam się rok szkolny kończy. Dzięki prezesie :)
No ciężko wyczuć, ale po tym filmiku to tak może wyglądać.
Zawsze mnie zastanawiało, że Ava mieszka z Richiem a nie Heather. Dobrze, że stara się być dobrym ojcem ale coś za prozaiczne to się wydaje jak na naszą zagadke roku :P . Zresztą na ostatniej trasie to nie przeszkadzało?
Ja na koncert się wybieram i do końca będe czekał na Richiego, jak my wszyscy zapewne.
Inna sprawa, że powinni zrobić chociaż roczną przerwe, nadal się upieram, że Jon troche za szybko wyskoczył z tą płytą i trasą, ale mamy 30-lecie więc co się dziwić.
Ostatnio zmieniony 3 maja 2013, o 16:48 przez KondZik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

prezes1 pisze:Może ona woli ojca i z matką się dogadać nie może?
Ostatnio pozowała z nią do foteczek na Instagramie, więc tą opcję bym wykluczyła ;)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

Może Heather gra jakąś rolę w filmie i jest on nieprzerwanie kręcony ...np w Arizonie czy gdzieś ;P i nie ma kto zająć się Avą? ps. też mnie zaskoczyło, że Ava mieszka z Richiem.
KondZik

Wiecie co... tak analizując... sprawy osobiste o ile to prawda to wskazywałoby na to, że coś z Avą może było nie tak i musiał się nią zająć. Nie wiem może coś odwaliła prawie jak córka Jona? Nie wiem ale to wtedy byłoby faktycznie prywatne i nie do informacji dla ludzi z zewnątrz.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Dand pisze:Pojawiła sie data nowego koncertu...Richiego -> http://eventful.com/newyork_ny/events/r ... rmer-alert
To jest pomyłka. To jest taka sama data jak koncert w NYC rok temu.
<Tuesday Oct 23 7:00 PM Richie Sambora Best Buy Theater – New York, NY>

Coraz bardziej wygląda to na to jak ktoś nazwał "widzi mi się Richiego".

Kuriozalnie to wygląda, bo większośc spekulacji teraz idzie w stronę taką, że "Personal Matters" Richiego to... dowożenie i opieka nad córką ;/

No jeżeli to faktycznie jest powód i powróci w lipcu/sierpniu bo wtedy załatwi sobie opiekę nad Avą.. no to ja mu już podziękuje. Jeżeli to faktyczny powód to z miłą chęcią usłyszę w Gdańsku Phila X. Brzmi to cholernie kuriozalnie, ale wszystko teraz ukłąda sie w jedną całośc. Wakacje z Avą, potem nagła decyzja o porzuceniu trasy i teraz Matt, Jon itp mówią o czekaniu na Ryśka. Może on wrócić w każdej chwili...

Zastanawiam sie and tweetowaniem do Ryśka, zeby porozmawiał z rodziną, wynają jakąś opiekunkę, poprosił Heater itp ale cholera kurde w takim wypadku naprawdę rece mi opadają i chyba nie mam już ochoty .

Jeżeli to jest powód zniszczenia tysiącom ludzi marzenia życia jakim jest zobaczyć całą ekipę w Gdańsku to zawiodę się na nim i to mocno. A jak wróci w lipcu jak gdyby nigdy nic to tak jakbym dostał mocny policzek w twarz.
KondZik

Jeśli tak bez powodu i zwykłe widzi mi się to jest to cholernie nieprofesjonalne i wręcz *** zachowanie wobec fanów przede wszystkim (zespołu oczywiście również).
Ale to tylko gdybanie. Oby się coś zmieniło... nadal nie wyobrażam sobie Gdańska bez niego. Phil jest bardzo dobrym muzykiem no ale to nie Richie i moje uszy oszukać się nie dadzą. Nie mówiąc już o chemii miedzy Jonem i Richiem na scenie.
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Ava mieszka i u matki i u ojca. Nawet w ostatnich tweetach ktoś się jej pytał w której chacie jest obecnie. Ona powiedziała że u ojca ale jak będzie wkrótce u matki to się spotkają tam i gdzieś wyskoczą...
Ta sprawa z filmem Heather jest możliwa ale ja bym obstawiał 'honeymoon' z nowym chłopem i nie ma kto z dzieckiem zostać, hehe :D
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
KondZik

ps. tylko teraz tak myśle... A np ten konkurs z coverem? Nadal nierozstrzygnięty. Jest tak nieodpowiedzialny, że nie chce mu się dotrzymać terminu i przesłuchać kawałków?
Coś tutaj jest nie tak, zresztą mimo tego, że nie znamy chłopaków osobiście to nie wierze, że którykolwiek z nich jest w stanie tak potraktować fanów. Nie wierze.
Awatar użytkownika
medicineman90
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: medicineman90 »

Przez chwile miałem wrażenie, że dwa "samochodowe" filmy Avy były kręcone jednego dnia, ale wyprowadziłem się już z błędu :P
Ostatnio zmieniony 3 maja 2013, o 17:23 przez medicineman90, łącznie zmieniany 2 razy.
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
KondZik

prezes1 pisze:Ava mieszka i u matki i u ojca. Nawet w ostatnich tweetach ktoś się jej pytał w której chacie jest obecnie. Ona powiedziała że u ojca ale jak będzie wkrótce u matki to się spotkają tam i gdzieś wyskoczą...
Ta sprawa z filmem Heather jest możliwa ale ja bym obstawiał 'honeymoon' z nowym chłopem i nie ma kto z dzieckiem zostać, hehe :D
Ta... i razem z tym jej chłopakiem doktorkiem pracują nad nową maseczką.
Bo jak powiedziała Heather należy stosować nasienie mężczyzny co zapobiega zmarszczkom itd.
Co za rodzinka :P
Dziwic się, że Ava woli z Richiem mieszkać.
Yana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yana »

medicineman90 pisze:
Jeśli się myle, to nie pociskajcie mnie, ale Richie jest chyba ubrany tak samo ? :lol:
Nie, ma inną koszulę :lol:
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”