Nie wiem, strzał
Co to za piosenka? Odsłona III
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
hmm... wszystko juz podane na tacy... Piosenka wg mnie jest bardzo fajna i jeśli ją ktoś kojarzy to powinien zgadnąć bez problemu. Flaga Wielkiej brytani wskazywała na tekst "union jack", pokojówka też pojawia się w tekście...
Musicie sobie tylko przypomnieć która to piosenka, dla zupełnej prościzny mogę jeszcze podać to:

Musicie sobie tylko przypomnieć która to piosenka, dla zupełnej prościzny mogę jeszcze podać to:

Prezes, nie dałeś szansy EVENo na uzasadnienie...prezes1 pisze:Nie wiem ale dla mnie Eveno strzelił dobrze...
Gimme some?
in the hotel rooms of London town
a temporary maid cleaning rooms this summer
Pewnie, że chodzi o utwór Gimme some!
https://www.youtube.com/watch?v=iIBw9eFJutM
Kapitalny utwór, doceniany przez rzeszę fanów jednak bardzo rzadki bo wydany jedynie na nagraniach ze spotkania backstage'owców, którym Jon puścił do oceny piosenki, które miały szansę ukazać się na teoretycznej 3-iej płycie solowej Jona, nazywanej wówczas roboczo Sex Sells..
Aktorka Jennefer Aniston na mojej podpowiedzi wcieliła się w rolę "tymczasowej pokojówki sprzątającą pokój".
A Union Jack to oczywiście odniesienie do tekstu:
"And tell the Union Jack
that soon I'll be back
I'd like to stay a while
coz you're just my style"
no i dwie ostatnie zwrotki, mówiące, ze laski na zdjęciach były w moim stylu
EVENo - bardzo dobrze strzeliłeś, a Ty Prezesie dobrze uzasadniłeś! Teraz musicie wspólnie ułożyć następna zagadkę
Ostatnio zmieniony 3 maja 2013, o 19:22 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
Ktoś tu niedawno narzekał, że trzeba dawać uzasadnienia... ?prezes1 pisze: Poza tym Tomker to Ty nie przytaknąłeś Eveno że zgadł![]()
Pewnie, że trafił, ile razy trzeba to powtarzać? EVENo, Twoja kolej !
[ Dodano: 2013-05-03, 21:24 ]
Tak, ale podczas przesłuchań w 1997 nie było wiadomo czy to nie pójdzie na 3-ią solową Jona (i to było całkiem prawdopodobne)prezes1 pisze: Sex Sells to pierwotny tytuł Crush, album miał tak się nazywać a produkować go miał Bruce Fairbairn ale umarł nagle...