Right! Świetnie zauważyłeś Prezes! W końcu angielski to Twój język;)prezes1 pisze:Tomker, nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem ale Obie mówił o setliście do koncertu w Monachium a nie o trackliście do boxsetu.Tomker pisze:Co do materiału z TD na boxsecie to było by to arcyciekawe posunięcie, marketingowo inny kierunek niż obowiązywał przy WAN...
[ Dodano: 2013-05-20, 11:07 ]
Zgadza się, nie doczytałem w biegu, dzięki za dopowiedź.Adrian pisze:Dokładnieprezes1 pisze:Tomker, nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem ale Obie mówił o setliście do koncertu w Monachium a nie o trackliście do boxsetu.Tomker pisze:Co do materiału z TD na boxsecie to było by to arcyciekawe posunięcie, marketingowo inny kierunek niż obowiązywał przy WAN...
A jak zabezpieczy się support? Bobby jest na sprzedaż, albo chociaż wyporzyczenie jakby co...Adrian pisze: btw. Fani żartobliwie już spekulują, że zagranicznym supportem w Europie ma być ekipa w któej gra Phil X. Jon ma się zabezpieczyć na wszelki wypadek jakby Richie postanowił któregoś koncertu jednak nie wystąpić, bo mu się nie zechce