Hehe dokładnie - niestety...Pippo pisze:
A propos wytworni, to jedna taka tez wydala pewne "cudenko". FNM (Falcon Neue Medien) wydala na DVD koncert promujacy Box-set (Borgata Hotel Atlantic City 21.11.2004). Obraz co prawda jest dobry, ale dzwiek hmmm... Bandiere slychac bardziej niz Sambore.
In Rio De Janeiro 1990
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Co do koncertu to powiem tak. Typowy koncert dla tamtego okresu (czasy NJersey) i jest on niewątpliwie dobry. Polecam go każdemu fanowi starego BJ bo znajdą tam wszystko co lubią
jednak jeśli miałbym porównywać koncerty to
Wspomniane Rock In Rio jak dla mnie zostaje w tyle za takimi koncertami jak:
- Tokyo Dome (1990)
- Santiago Chile (1990)
- Londyn (1995)
- OWN (2001)
- HANDay - NJork (2005)
- Stuttgart (2005) - i to nie tylko ze względu ze byłem na tym koncercie
(LOP wersja ze Stuttgartu czy z NJorku jest o niebooo lepsza od tej z Rio)
Te koncerty powyższe sa dla mnie moimi ulubionynmi i osobiście bardzo cieszyłbym sie jakby wydali któryś z tych w takiej formie jak to RIRio.
Zresztą uważam że Bon Jovi powinni wydawać swoje archiwalne koncerty w takiej formie (jakość) jako dodatki do singli. Wtedy i lepiej by sie one sprzedawały i fani mieliby wiecej frajdy. Popatrzcie sobie w ksiażeczke Box-setu jest tam zdjęcie ich archiwum. Mogliby się tym wszystkim podzielić.
jednak jeśli miałbym porównywać koncerty to
Wspomniane Rock In Rio jak dla mnie zostaje w tyle za takimi koncertami jak:
- Tokyo Dome (1990)
- Santiago Chile (1990)
- Londyn (1995)
- OWN (2001)
- HANDay - NJork (2005)
- Stuttgart (2005) - i to nie tylko ze względu ze byłem na tym koncercie
Te koncerty powyższe sa dla mnie moimi ulubionynmi i osobiście bardzo cieszyłbym sie jakby wydali któryś z tych w takiej formie jak to RIRio.
Zresztą uważam że Bon Jovi powinni wydawać swoje archiwalne koncerty w takiej formie (jakość) jako dodatki do singli. Wtedy i lepiej by sie one sprzedawały i fani mieliby wiecej frajdy. Popatrzcie sobie w ksiażeczke Box-setu jest tam zdjęcie ich archiwum. Mogliby się tym wszystkim podzielić.