In Rio De Janeiro 1990

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Pippo pisze:
A propos wytworni, to jedna taka tez wydala pewne "cudenko". FNM (Falcon Neue Medien) wydala na DVD koncert promujacy Box-set (Borgata Hotel Atlantic City 21.11.2004). Obraz co prawda jest dobry, ale dzwiek hmmm... Bandiere slychac bardziej niz Sambore :P.
Hehe dokładnie - niestety...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
rafal_ka
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rafal_ka »

jak wyzej - ciezka proazka to dvd a szkoda bo fajnie wyszlo love aint nothign but a 4 letter word , why arent you dead czy jon na perkusji heh no coz moze ktos wycaignie wnioski na przyszlosc :>
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Co do koncertu to powiem tak. Typowy koncert dla tamtego okresu (czasy NJersey) i jest on niewątpliwie dobry. Polecam go każdemu fanowi starego BJ bo znajdą tam wszystko co lubią

jednak jeśli miałbym porównywać koncerty to

Wspomniane Rock In Rio jak dla mnie zostaje w tyle za takimi koncertami jak:
- Tokyo Dome (1990)
- Santiago Chile (1990)
- Londyn (1995)
- OWN (2001)
- HANDay - NJork (2005)
- Stuttgart (2005) - i to nie tylko ze względu ze byłem na tym koncercie :) (LOP wersja ze Stuttgartu czy z NJorku jest o niebooo lepsza od tej z Rio)

Te koncerty powyższe sa dla mnie moimi ulubionynmi i osobiście bardzo cieszyłbym sie jakby wydali któryś z tych w takiej formie jak to RIRio.

Zresztą uważam że Bon Jovi powinni wydawać swoje archiwalne koncerty w takiej formie (jakość) jako dodatki do singli. Wtedy i lepiej by sie one sprzedawały i fani mieliby wiecej frajdy. Popatrzcie sobie w ksiażeczke Box-setu jest tam zdjęcie ich archiwum. Mogliby się tym wszystkim podzielić.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”