...Not so long ago-czyli trzy godziny BJ w Polsce ;)

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Dadusia
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Dadusia »

Naprawde Jasiek "śpiewał" z playbacku? Próbowałam coś wyciągnąć od mojego daddiego, ale jak tylko weszłam do jego "nory" usłyszałam MACHINE HEAD z głośników i wolałam nie ryzykować śmiercią :P Może lepiej by było gdyby BJ przyjechali do Polski, Jasiek ruszał paszczą niż w ogóle mają nie przyjeżdżać?
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Teraz pewnie tak by było lepiej, ale kiedyś mi naprawdę wystarczał taki malutki koncert, jaki u nas zagrali, żeby ich pokochać do końca.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Dadusia
Save a Prayer
Save a Prayer

A ja ich pokochałam z chwilą gdy zobaczyłam teledysk Bed of roses. Wtedy prawie się poryczałam :beksa: :P
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

U mnie się zaczęło od Dry County, o czym trąbiłam już tu wszem i wobec XD. Ojjj, teraz to też sama nie wiem, czy lepsze były cztery piosenki z playbacku, czy w ogóle brak ich wizyty (która notabene 3 godziny trwała :P ). Wtedy też to bardzo przeżywałam... ale smarkiem byłam 9-letnim, zauroczonym w Jonie, pewnie stąd :mrgreen: .
Teraz śmiać mi się chce, że nawet na żywo nie zagrali XD. Ale miłość do kapeli została mi do dzisiaj :mrgreen: . Pięć lat, matkooooo....
Agata-faktycznie, biedny David XD.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
michalb
It's My Life
It's My Life

Post autor: michalb »

Tan piękny pół godzinny koncert można ściągnąć z sieci, jest go bardzo łatwo znaleźć. Szukajcie a znajdziecie! :D naprawdę warto go obejrzeć i ja choć w telewizji go nie widziałem to bardzo mi się spodobał 8)
In The World That Gives You Nothing We Need Something To Believe In....
Dadusia
Save a Prayer
Save a Prayer

Jakie to przykre Twisted, starzejemy się! Ale ja nadal jestem w nim zauroczona. Po prostu on jest taki handsome jak żaden inny facet. I jak powtarzam całej mojej rodzinie, że ja go kocham to się wszyscy śmieją :beksa: Ale mam nadzieję że ty mnie zrozumiesz.
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Zrozumiem, zrozumiem-co nie mam zrozumieć XD. Po prostu ja z czasem dorosłam na tyle, że stałam się zagorzałą Samboholiczką raczej niż fanką urody Jonowej :mrgreen: . Przez te pięć lat człowiek się zestarzał faktycznie trochę i na wyższych tudzież lepiej zbudowanych szatynów się przerzucił XD.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Dadusia
Save a Prayer
Save a Prayer

Masz rację Twisted, Jasiek jest troszkę niziutki. Ale co tam, jak już wcześniej mówiłam on jest handsome i tyle! :P :D
Awatar użytkownika
michalb
It's My Life
It's My Life

Post autor: michalb »

NIezauważyłem żęby Richie był wyższy od Jona, ale skoro tak piszecie to wam wierze. Za to mojej siostrze bardziej podoba się Jon.
In The World That Gives You Nothing We Need Something To Believe In....
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Richie ma 1,86 m wzrostu, Jon-1,78 :P .
Różnica robi wrażenie XD.
A poważnie-mogłeś nie zauważyć, że jest ta różnica wzrostu między nimi, bo Jon zawsze stoi z przodu, Richie z tyłu, często Richie jest, że tak to ujmę, skrzywiony (XD) nad gitarą, Jon wyprostowany-czasem tej różnicy nie widać 8) .
A co do Twojej siostry-większości dziewczyn przede wszystkim podoba się Jon :mrgreen: . Dziewczyny wolą blondynków XD.
Dadusia
Save a Prayer
Save a Prayer

Oh, Twisted naprawdę różnica robi wrażenie :P Szczerze mówiąc nie raz nawet nie zauważam Ryszarda :o Stoi z tyłu ze swoimi szalonymi gitarami i minami :P :D Ale trzeba przyznać, że nie raz wygląda wprost handsome! A chyba widziałaś (głupie pytanie, jasne, że widziałaś) teledysk Thank you for loving me, tam Rysiu wygląda wprost the best! A nie rozumiem co masz do blondynków... ;) Teraz to nam się zrobiło forum o porównywaniu urody Jaska i Rysia a nie o "Live in Warsaw" :P
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ależ kobieto, do blondynków nie mam nic, to miała być parafraza hasła 'Mężczyźni wolą blondynki', bodajże tytułu filmu, w którym grała Marylin Monroe w latach 50. :mrgreen:
Co do Ryszarda-miny facet przybiera naprawdę szalone, to mu trzeba przyznać :D . Thank You For Loving me... pewnie, wręcz na pamięć znam, acz wolę teledyski ze Strangera XD. Do gitar ślinię się osobiście prawie tak samo, jak do facetów z tapirami, więc ani odrobiny szaleństwa w nich nie zauważam XD.
Dadusia, Ryszarda nie dostrzegasz, boś wpatrzona w Jona jak w obrazek XD. Take a look around, this is what I see...
Proponuję Ci tymczasem założyć temat o porównaniu urody Ryśka i Jona, chętnie się wypowiem :P ... bo tu to już naprawdę offtop stulecia :P .
Dadusia
Save a Prayer
Save a Prayer

Twisted, a widziałaś ten koncert z Waszynktonu (09.03.03r.)? Tam Ryszard ma taką fajnie odjechaną różową koszulkę z napisem SAMBORA. Ciekawe, czy po to żeby wszyscy wiedzieli, że to on, czy tak dla żartów... :D :P Masz rację, że jestem wpatrzona w Jaśka. Mówie po raz kolejny : on jest handsome, cool, crazy, extraordinary... :D

P.S. A czy wiesz, że Rysia żona ma 60 lat. On chyba gustuje w starszych od siebie... :P
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Heather Locklear, żona Rysia ma 44 lata :P Nie wprowadzajcie błędnych danych :P I skończcie tego offtopa :D

Dadusia - Waszyngtonu :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Dadusia
Save a Prayer
Save a Prayer

Jeśli tak to sorry, chyba się przesłyszałam. Waszyngton... ok, będę pamiętać... nie jestem dobra z polaka.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”