...Not so long ago-czyli trzy godziny BJ w Polsce ;)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
U mnie się zaczęło od Dry County, o czym trąbiłam już tu wszem i wobec XD. Ojjj, teraz to też sama nie wiem, czy lepsze były cztery piosenki z playbacku, czy w ogóle brak ich wizyty (która notabene 3 godziny trwała
). Wtedy też to bardzo przeżywałam... ale smarkiem byłam 9-letnim, zauroczonym w Jonie, pewnie stąd :mrgreen: .
Teraz śmiać mi się chce, że nawet na żywo nie zagrali XD. Ale miłość do kapeli została mi do dzisiaj :mrgreen: . Pięć lat, matkooooo....
Agata-faktycznie, biedny David XD.
Teraz śmiać mi się chce, że nawet na żywo nie zagrali XD. Ale miłość do kapeli została mi do dzisiaj :mrgreen: . Pięć lat, matkooooo....
Agata-faktycznie, biedny David XD.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Zrozumiem, zrozumiem-co nie mam zrozumieć XD. Po prostu ja z czasem dorosłam na tyle, że stałam się zagorzałą Samboholiczką raczej niż fanką urody Jonowej :mrgreen: . Przez te pięć lat człowiek się zestarzał faktycznie trochę i na wyższych tudzież lepiej zbudowanych szatynów się przerzucił XD.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Richie ma 1,86 m wzrostu, Jon-1,78
.
Różnica robi wrażenie XD.
A poważnie-mogłeś nie zauważyć, że jest ta różnica wzrostu między nimi, bo Jon zawsze stoi z przodu, Richie z tyłu, często Richie jest, że tak to ujmę, skrzywiony (XD) nad gitarą, Jon wyprostowany-czasem tej różnicy nie widać 8) .
A co do Twojej siostry-większości dziewczyn przede wszystkim podoba się Jon :mrgreen: . Dziewczyny wolą blondynków XD.
Różnica robi wrażenie XD.
A poważnie-mogłeś nie zauważyć, że jest ta różnica wzrostu między nimi, bo Jon zawsze stoi z przodu, Richie z tyłu, często Richie jest, że tak to ujmę, skrzywiony (XD) nad gitarą, Jon wyprostowany-czasem tej różnicy nie widać 8) .
A co do Twojej siostry-większości dziewczyn przede wszystkim podoba się Jon :mrgreen: . Dziewczyny wolą blondynków XD.
Oh, Twisted naprawdę różnica robi wrażenie
Szczerze mówiąc nie raz nawet nie zauważam Ryszarda
Stoi z tyłu ze swoimi szalonymi gitarami i minami
Ale trzeba przyznać, że nie raz wygląda wprost handsome! A chyba widziałaś (głupie pytanie, jasne, że widziałaś) teledysk Thank you for loving me, tam Rysiu wygląda wprost the best! A nie rozumiem co masz do blondynków...
Teraz to nam się zrobiło forum o porównywaniu urody Jaska i Rysia a nie o "Live in Warsaw" 
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Ależ kobieto, do blondynków nie mam nic, to miała być parafraza hasła 'Mężczyźni wolą blondynki', bodajże tytułu filmu, w którym grała Marylin Monroe w latach 50. :mrgreen:
Co do Ryszarda-miny facet przybiera naprawdę szalone, to mu trzeba przyznać
. Thank You For Loving me... pewnie, wręcz na pamięć znam, acz wolę teledyski ze Strangera XD. Do gitar ślinię się osobiście prawie tak samo, jak do facetów z tapirami, więc ani odrobiny szaleństwa w nich nie zauważam XD.
Dadusia, Ryszarda nie dostrzegasz, boś wpatrzona w Jona jak w obrazek XD. Take a look around, this is what I see...
Proponuję Ci tymczasem założyć temat o porównaniu urody Ryśka i Jona, chętnie się wypowiem
... bo tu to już naprawdę offtop stulecia
.
Co do Ryszarda-miny facet przybiera naprawdę szalone, to mu trzeba przyznać
Dadusia, Ryszarda nie dostrzegasz, boś wpatrzona w Jona jak w obrazek XD. Take a look around, this is what I see...
Proponuję Ci tymczasem założyć temat o porównaniu urody Ryśka i Jona, chętnie się wypowiem
Twisted, a widziałaś ten koncert z Waszynktonu (09.03.03r.)? Tam Ryszard ma taką fajnie odjechaną różową koszulkę z napisem SAMBORA. Ciekawe, czy po to żeby wszyscy wiedzieli, że to on, czy tak dla żartów...
Masz rację, że jestem wpatrzona w Jaśka. Mówie po raz kolejny : on jest handsome, cool, crazy, extraordinary...
P.S. A czy wiesz, że Rysia żona ma 60 lat. On chyba gustuje w starszych od siebie...
P.S. A czy wiesz, że Rysia żona ma 60 lat. On chyba gustuje w starszych od siebie...