Mam HAND!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Dobra.. zeby skonczyc rozmowy na temat roznych wydan plyt...
Sa 4 Wersje(nie uwzgledniajac innej w usa i japonii:P)
1.
"Normalna" zawierajaca: plyte(
) oraz ksiazeczke(z tekstami i fotkami):P
2.
Wersja "EE"... to jest ta okrojona dla 4 krajow trzeciego swiata m.in. Polski :| zawierajaca tylko plyte:P
3.
Limited Edition (CD+DVD) w, ktorej znajduje sie plyta audio HaND i plytka DVD z zapisem video 5 piosenek z Borgaty + ok. 10 min. wywiadow
4.
Dual Disc na jednej stronie plytki znajduje sie cd audio HaND a na drugiej DVD - to samo co w wersji CD+DVD i do tego jeszcze plytka w formacie 5.1 i Teledysk do HaNDa:)
Sa 4 Wersje(nie uwzgledniajac innej w usa i japonii:P)
1.
"Normalna" zawierajaca: plyte(

2.
Wersja "EE"... to jest ta okrojona dla 4 krajow trzeciego swiata m.in. Polski :| zawierajaca tylko plyte:P
3.
Limited Edition (CD+DVD) w, ktorej znajduje sie plyta audio HaND i plytka DVD z zapisem video 5 piosenek z Borgaty + ok. 10 min. wywiadow
4.
Dual Disc na jednej stronie plytki znajduje sie cd audio HaND a na drugiej DVD - to samo co w wersji CD+DVD i do tego jeszcze plytka w formacie 5.1 i Teledysk do HaNDa:)
Miło by było jeszcze wiedziec jak odróżnic tą normalną od tej dla ubogich, jako że ja generalnie kupuję oryginalne płytki ze względu na teksty i głupio by mi było, gdybym przez przypadek kupiła wersję bez tekstów XD
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Ok, a czy wiecie może, gdzie w Warszawie można kupić tę wersję Dual albo CD+DVD? Bo w Media Markt nie ma i nie było. :| A ja bym bardzo chciała mieć którąś z nich. Wszędzie gdzie patrzyłam była tylko ta wersja dla ubogich. :evil: Muszę jeszcze sprawdzić EMPiK i Traffic, ale jak tam nie ma, to już nie wiem co robić.
Help please!

KTF in Bon Jovi!!!
Byłam właśnie w sEmpiku - płyty co prawda są, ale wszystkie z tymi flagami na dole, chociaż kosztują 46 zł. Poszłam do informacji, żeby dowiedziec się, jak to jest i która to jest wersja, jednak pani, której w końcu płacą za to, żeby takie rzeczy wiedziała, potraktowała mnie, mówiąc krótko a dosadnie, z glana, nie tylko stwierdzając, że jest to, co widzę, a jeszcze dodając do tego swój inteligentny komentarz w postaci prychnięcia. Zaiste, gdyby nie to, że ostatnio przysięgłam sobie popracowac nad swoim wrodzonym chamstwem, powiedziałabym jej, co o niej myślę.
...Don't you know that all my heroes died...?
ja kupilam wersje dla ubogich za 48 zl..... no coz, szkoda ze nie wiedzialam wczesniej ze sa jeszcze jakies inne wersje. Ale jak wczoraj zobaczylam w sklepie plytke, to tak sie podjaralam ze dopiero w domu zobaczylam ze cos jest nie tak... :evil:Agata BJ pisze:Hmm...ta za 39.99 jest właśnie tą wersją dla Czech, Polski, Węgier i Słowacji. Ja ją właśnie posiadam i w niej nie ma tekstów piosenek (oraz fotek). Więc może rzeczywiście ta druga za 49.99 jest tą, która je posiada. Kurcze...już sama nie wiem.
a tak nawiasem mowiac to na polce w sklepie byly tylko plytki w tej wersji...
gdzie mozna kupic wersje z dvd??
Keep The Faith
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Moja wersja kosztowała mnie 49.99. A wzięłam ją też tylko dlatego, że jako jedyna stała na półce. Obawiam się, że nie dałabym rady wytrzymać np. do jutra (poniedziałek), żeby pójść i sprawdzić, czy może jest już jakaś inna wersja
No to kupiłam. I po otworzeniu niestety drobny zawód z powodu braku tekstów...
Jakoś dziwnie chyba nikt nie znalazł jeszcze tej wersji "normalnej" z tekstami a bez DVD. Czy może się mylę?
Jakoś dziwnie chyba nikt nie znalazł jeszcze tej wersji "normalnej" z tekstami a bez DVD. Czy może się mylę?
Może to i naiwne pytanie, ale nie mogę się powstrzymać: czy szanowni panowie z wytwórni czy kto tam się zajmuje tym podziałem na wersje, myślą, że w Europie Środkowowschodniej jest taki analfabetyzm, że mieszkańcy tych państw i tak w teksty zaglądać nie będą? Różne wersje - no dobra, tyle że myślałam, że książeczka jest już standardem... ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)