Mam HAND!

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatiana »

Powiedzcie wiec, czy jest dostepna taka wersja: bez DVD i nie Dual Disk, ktora zawiera teksty piosenek i fotki :?:
Awatar użytkownika
Jeopardy
I Believe
I Believe

Post autor: Jeopardy »

Wielkie Joł!

Nie spotkałem sie z taka wersja jeszcze, więc raczej nie, ale głowy sobie uciąc nie dam.

Restekpa
Mateo
ediyo
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: ediyo »

Dobra.. zeby skonczyc rozmowy na temat roznych wydan plyt...
Sa 4 Wersje(nie uwzgledniajac innej w usa i japonii:P)
1.
"Normalna" zawierajaca: plyte( :x ) oraz ksiazeczke(z tekstami i fotkami):P
2.
Wersja "EE"... to jest ta okrojona dla 4 krajow trzeciego swiata m.in. Polski :| zawierajaca tylko plyte:P
3.
Limited Edition (CD+DVD) w, ktorej znajduje sie plyta audio HaND i plytka DVD z zapisem video 5 piosenek z Borgaty + ok. 10 min. wywiadow
4.
Dual Disc na jednej stronie plytki znajduje sie cd audio HaND a na drugiej DVD - to samo co w wersji CD+DVD i do tego jeszcze plytka w formacie 5.1 i Teledysk do HaNDa:)
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: olcat »

Miło by było jeszcze wiedziec jak odróżnic tą normalną od tej dla ubogich, jako że ja generalnie kupuję oryginalne płytki ze względu na teksty i głupio by mi było, gdybym przez przypadek kupiła wersję bez tekstów XD
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Ta "dla ubogich" (czyli ta dla "4 krajów trzeciego świata" :P ) ma na dole okładki 4 flagi tych właśnie państw. Wersja "normalna" zapewne ich nie posiada.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Np. na Fan.pl maja jedno plyte za 39,99, a druga taka sama kosztuje 49,99. No i czym sie roznia :?: Moze wlasnie jedna jest z tekstami i fotkami, a druga bez.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Hmm...ta za 39.99 jest właśnie tą wersją dla Czech, Polski, Węgier i Słowacji. Ja ją właśnie posiadam i w niej nie ma tekstów piosenek (oraz fotek). Więc może rzeczywiście ta druga za 49.99 jest tą, która je posiada. Kurcze...już sama nie wiem.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ta za 39.99 ma flagi na dole, czyli to jest pewnie ta wersja dla "ubogich", a druga ich nie posiada.
Awatar użytkownika
Teena
I Believe
I Believe

Post autor: Teena »

Ok, a czy wiecie może, gdzie w Warszawie można kupić tę wersję Dual albo CD+DVD? Bo w Media Markt nie ma i nie było. :| A ja bym bardzo chciała mieć którąś z nich. Wszędzie gdzie patrzyłam była tylko ta wersja dla ubogich. :evil: Muszę jeszcze sprawdzić EMPiK i Traffic, ale jak tam nie ma, to już nie wiem co robić. :( Help please!
KTF in Bon Jovi!!!
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: olcat »

Byłam właśnie w sEmpiku - płyty co prawda są, ale wszystkie z tymi flagami na dole, chociaż kosztują 46 zł. Poszłam do informacji, żeby dowiedziec się, jak to jest i która to jest wersja, jednak pani, której w końcu płacą za to, żeby takie rzeczy wiedziała, potraktowała mnie, mówiąc krótko a dosadnie, z glana, nie tylko stwierdzając, że jest to, co widzę, a jeszcze dodając do tego swój inteligentny komentarz w postaci prychnięcia. Zaiste, gdyby nie to, że ostatnio przysięgłam sobie popracowac nad swoim wrodzonym chamstwem, powiedziałabym jej, co o niej myślę.
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Awatar użytkownika
Gonia M
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Gonia M »

Agata BJ pisze:Hmm...ta za 39.99 jest właśnie tą wersją dla Czech, Polski, Węgier i Słowacji. Ja ją właśnie posiadam i w niej nie ma tekstów piosenek (oraz fotek). Więc może rzeczywiście ta druga za 49.99 jest tą, która je posiada. Kurcze...już sama nie wiem.
ja kupilam wersje dla ubogich za 48 zl..... no coz, szkoda ze nie wiedzialam wczesniej ze sa jeszcze jakies inne wersje. Ale jak wczoraj zobaczylam w sklepie plytke, to tak sie podjaralam ze dopiero w domu zobaczylam ze cos jest nie tak... :evil:

a tak nawiasem mowiac to na polce w sklepie byly tylko plytki w tej wersji...

gdzie mozna kupic wersje z dvd??
Keep The Faith
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Moja wersja kosztowała mnie 49.99. A wzięłam ją też tylko dlatego, że jako jedyna stała na półce. Obawiam się, że nie dałabym rady wytrzymać np. do jutra (poniedziałek), żeby pójść i sprawdzić, czy może jest już jakaś inna wersja :P No to kupiłam. I po otworzeniu niestety drobny zawód z powodu braku tekstów...
Jakoś dziwnie chyba nikt nie znalazł jeszcze tej wersji "normalnej" z tekstami a bez DVD. Czy może się mylę?
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Płyta bez ksiązeczki kosztuje 39
A "Europejska" z książeczką 56

dobry pomysł z tymi wersjami. Nie kazdy bedzie teraz kupował album za 56 zł znajac tylko jedna piosenke
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

Może to i naiwne pytanie, ale nie mogę się powstrzymać: czy szanowni panowie z wytwórni czy kto tam się zajmuje tym podziałem na wersje, myślą, że w Europie Środkowowschodniej jest taki analfabetyzm, że mieszkańcy tych państw i tak w teksty zaglądać nie będą? Różne wersje - no dobra, tyle że myślałam, że książeczka jest już standardem... ;]
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Shade jakbyś miała książeczke to cena wyniosłaby Ci 56 złotych. A ja uważam że to posunięcie z tą ceną jest bardzo dobra. Mój kolega kupi sobie orginał za 39 a za 56 nie kupiłby.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”