Dla mnie lata 90. są kultowe. W trakcie KTF czy Crossroad Tour cały zespół wyglądał świetnie. Co do opisanego przez Ciebie stroju, jakoś nigdy nie zwróciłam szczególnej uwagi. Zgadzam się jednak, że podczas trasy TD Jon czasami dziwnie wyglądał. Mnie najbardziej śmieszy ta przezroczysta bluzka w panterkęAdrian pisze:1) Momentami miał stroje za bardzo "gejowate". Różne zachowania w takim stylu moge znieść jeśli są robione dla żartów (potrząsanie tyłkiem/taniec), ale strojów niektórych jego nie mogę znieść.
Najbardziej mnie rozwalają jego stroje z okresu TDays -> Koszulka bez rękawów (najlepiej z jakimś serduszkiem) + Apaszka na szyje + Opaska na głowę... jezu nie wiem kto mu to doradzał, ale wygląda w tym koszmarnie.
Tzn laskom pewnie się podoba, ale bez przesady.
Przykład (rewelacja piosenka, strój przesada):
http://pl.youtube.com/watch?v=IOgEH1FgFXw
http://www.youtube.com/watch?v=1VXOROeUMv4
Teraz denerwują mnie różowe lub niebieskie koszule - prawdziwy rockman nie powinien chodzić w czymś takim :/
Ja dodam jeszcze Any Other Day, które znalazło się na LH tylko dzięki naleganiom Ryśka i całego zespołu. Jon podobno bardzo nie lubi tej piosenki. Nawet powiedział, że gdyby to od niego zależało, AOD nie byłoby na płycie.3) Dobór piosenek na płytę.Czasami powinien posłuchać innych a nie tylko siebie. Kto wyrzuca DLSecret, EOBHeart, czy ARTBelieve z albumów? Rozumiem, ze ma swoje ulubione piosenki, ale mimo wszystko Pizza Jury było dobrym rozwiązaniem.
Niestety, pieniądze robią swoje. Gdyby chcieli robić przerwy, to w Europie musieliby siedzieć z pół roku, a nastawienie Jona do życia w trasie jest chyba powszechnie znane.4) Za dużo koncertów zaraz po sobie. - Jon niepotrzebnie akceptuje takie rozłożenie koncertów ktre każe mu grać 3 dni pod rząd i w międzyczasie brać udział w bankietach. Tak było z Lipskiem. I pomimo, ze tryskał energią na początku to później już było na ostatnich 2ch piosenkach widać jego zmęczenie. Powinien zrobić więcej dni przerwy, albo grać mniej koncertów.