Livin' On A Prayer - Wersja fanów
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Livin' On A Prayer - Wersja fanów
Zastanawiam się czy i u nas na forum byłoby coś takiego możliwego??
http://www.youtube.com/watch?v=LkHD8FJtJQ4
http://www.youtube.com/watch?v=LkHD8FJtJQ4
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
o mój boże.... to TAK wygladaja fani BJ? Na 18 osób jeden kudłaty i jedna fajna ruda glamówa? Dzieki, Adi, jak wczesniej jeszcze miałem lekkie wyrzuty, że nie jade ze Scroogem do Londynu na koncert, tak teraz sie ciesze. Jeszcze by mnie pod O2 'fani' zlinczowali, że imprezy popieprzyłem.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
BJ od dawna nie są Glamowym zespołem więc nie powinieneś się dziwić. A i owszem byłem na 2ch koncertach i na obu osoby ubierające się w Twoim stylu to był pojedyncze wyjątki. Nie widziałem, żeby ktoś ich tam jednak linczowało mój boże.... to TAK wygladaja fani BJ? Na 18 osób jeden kudłaty i jedna fajna ruda glamówa? Dzieki, Adi, jak wczesniej jeszcze miałem lekkie wyrzuty, że nie jade ze Scroogem do Londynu na koncert, tak teraz sie ciesze. Jeszcze by mnie pod O2 'fani' zlinczowali, że imprezy popieprzyłem.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Mam wielka ochotę napisać Ci Adi, że jesteś totalnym muzycznym ignorantem, który nie ma pojecia co pisze, nie ma najmniejszego pojęcia o muzyce, ale jesli to zrobię to zaś walniesz babskiego focha i mi zaczniesz grozić milionem ostrzeżeń za wypowiedzi sprzed 5 latAdrian pisze:BJ od dawna nie są Glamowym zespołem więc nie powinieneś się dziwić. A i owszem byłem na 2ch koncertach i na obu osoby ubierające się w Twoim stylu to był pojedyncze wyjątki. Nie widziałem, żeby ktoś ich tam jednak linczowało mój boże.... to TAK wygladaja fani BJ? Na 18 osób jeden kudłaty i jedna fajna ruda glamówa? Dzieki, Adi, jak wczesniej jeszcze miałem lekkie wyrzuty, że nie jade ze Scroogem do Londynu na koncert, tak teraz sie ciesze. Jeszcze by mnie pod O2 'fani' zlinczowali, że imprezy popieprzyłem.
Ale mimo wszystko powiedz mi, gdzie JA napisałem, że Bon Jovi to jest/była glamowa kapela?
PS. (to tak jakbys nie załapał bardzo prostej aluzji, co w sumie jest do Ciebie podobne) Jeśli Ty sam z siebie stwierdziłeś, że BJ to był KIEDYKOLWIEK glam to definitywnie powinieneś przestać się tutaj wypowiadać, a juz przynajmniej udawać znawcę
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
A to wygląd ma tu jakieś szczególne znaczenie? Jak powinni wyglądać fani BJ? Bo nie wiem czy się załapujęRattie pisze:o mój boże.... to TAK wygladaja fani BJ? Na 18 osób jeden kudłaty i jedna fajna ruda glamówa? Dzieki, Adi, jak wczesniej jeszcze miałem lekkie wyrzuty, że nie jade ze Scroogem do Londynu na koncert, tak teraz sie ciesze. Jeszcze by mnie pod O2 'fani' zlinczowali, że imprezy popieprzyłem.
Co do tematu...niezły pomysł i fajne wykonanie. Dobrze wiedzieć, że istnieją takie inicjatywy. Myślę, że wszędzie jest to możliwe i u nas na forum również. Potrzebni są do tego jedynie chętni