Livin' On A Prayer - Wersja fanów

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Livin' On A Prayer - Wersja fanów

Post autor: Adrian »

Zastanawiam się czy i u nas na forum byłoby coś takiego możliwego??
http://www.youtube.com/watch?v=LkHD8FJtJQ4
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

o mój boże.... to TAK wygladaja fani BJ? Na 18 osób jeden kudłaty i jedna fajna ruda glamówa? Dzieki, Adi, jak wczesniej jeszcze miałem lekkie wyrzuty, że nie jade ze Scroogem do Londynu na koncert, tak teraz sie ciesze. Jeszcze by mnie pod O2 'fani' zlinczowali, że imprezy popieprzyłem.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Michelle z Florydy daje radę.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

o mój boże.... to TAK wygladaja fani BJ? Na 18 osób jeden kudłaty i jedna fajna ruda glamówa? Dzieki, Adi, jak wczesniej jeszcze miałem lekkie wyrzuty, że nie jade ze Scroogem do Londynu na koncert, tak teraz sie ciesze. Jeszcze by mnie pod O2 'fani' zlinczowali, że imprezy popieprzyłem.
BJ od dawna nie są Glamowym zespołem więc nie powinieneś się dziwić. A i owszem byłem na 2ch koncertach i na obu osoby ubierające się w Twoim stylu to był pojedyncze wyjątki. Nie widziałem, żeby ktoś ich tam jednak linczował ;]
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Adrian pisze:
BJ od dawna nie są Glamowym zespołem więc nie powinieneś się dziwić. A i owszem byłem na 2ch koncertach i na obu osoby ubierające się w Twoim stylu to był pojedyncze wyjątki. Nie widziałem, żeby ktoś ich tam jednak linczował ;]
Mam wielka ochotę napisać Ci Adi, że jesteś totalnym muzycznym ignorantem, który nie ma pojecia co pisze, nie ma najmniejszego pojęcia o muzyce, ale jesli to zrobię to zaś walniesz babskiego focha i mi zaczniesz grozić milionem ostrzeżeń za wypowiedzi sprzed 5 lat ;)
Ale mimo wszystko powiedz mi, gdzie JA napisałem, że Bon Jovi to jest/była glamowa kapela?

PS. (to tak jakbys nie załapał bardzo prostej aluzji, co w sumie jest do Ciebie podobne) Jeśli Ty sam z siebie stwierdziłeś, że BJ to był KIEDYKOLWIEK glam to definitywnie powinieneś przestać się tutaj wypowiadać, a juz przynajmniej udawać znawcę ;)
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Rattie masz racje. Wszystko co napisałeś jest prawdą. Dyskusje między nami uważam za zakończoną.
ekoper
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: ekoper »

niom Adrian, masz szybką odpowedź:
nie, u nas na forum nie jest to możliwe...

raczej nie zaglądam na DC, choćby z braku czasu, ale kilkoro ludzi kojarzę z innych miejsc. Mnie się bardzo spodobała zarówno inicjatywa, jak i samo wykonanie, świetna robota! :brawo:
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Rattie pisze:o mój boże.... to TAK wygladaja fani BJ? Na 18 osób jeden kudłaty i jedna fajna ruda glamówa? Dzieki, Adi, jak wczesniej jeszcze miałem lekkie wyrzuty, że nie jade ze Scroogem do Londynu na koncert, tak teraz sie ciesze. Jeszcze by mnie pod O2 'fani' zlinczowali, że imprezy popieprzyłem.
A to wygląd ma tu jakieś szczególne znaczenie? Jak powinni wyglądać fani BJ? Bo nie wiem czy się załapuję :D

Co do tematu...niezły pomysł i fajne wykonanie. Dobrze wiedzieć, że istnieją takie inicjatywy. Myślę, że wszędzie jest to możliwe i u nas na forum również. Potrzebni są do tego jedynie chętni ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”