monjovi pisze:Jeszcze taka mała dygresja: gdybym ja napisała jakieś niecenzurowane słowo albo coś wulgarnego na tym forum zapewne by to zaraz usunięto, ale Pan Rattie ponieważ jest modem może wszystko., może przeklinać może obrażać
Otóż to, też się z tym zagadzam.
Rattie pisze:na moim też nie :]
Tylko, że Twoje poczucie humoru jednak jakoś za bardzo dotyka innych. Ja, co najwyżej moge kogoś zirytować, że gadam ciągle o swoich zdolnościach. Drobna różnica, czyż nie?
Rattie pisze:hmm... to czemu w takim razie nikt się nie obraził na Rickiego, który nazwał mieszkańców Watykanu pingwinami?
Nie wiem, czy zwróciłeś uwagę ale wypowiedź odnosiła sie do "jakiś tam" osób, nie napisał, że osoba X, Y - z forum, Ty natomiast odosisz się do konkretnych osób - nie bede już przytaczać dokładnych cytatów.
Rattie pisze:nikogo bezpodstawnie nie obrażam (a jeśli już to robię, to mam powód
Drogi Panie Moderatorze! ja uważam, że mimo wszytko nie możesz, nie masz prawa nikogo obrażać na forum publicznym. Z tego,co mi wiadomo, ze śledzonych wątków nikt nigdy nie dał Ci powodu, żebyś się na kogoś obrażał, wytykał palcami, ironizował wypowiedzi innych.
[ Dodano: 2007-06-23, 14:50 ]
A tak na marginesie- tylko czekam jak ten wątek zostanie skasowany przez MODERATORA

Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........