Lustracja Szczura

Wszystkie sprawy dotyczące fanów nie pasujące do innych kategorii.

Moderator: Mod's Team

Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

LoRdI pisze:mysle Ptysiu ze Ty tez powinnas zastanowic sie nad soba
Ależ ja to robię każdego dnia, wgląd w samą siebie.. :)

Być może mogę być odbierana za zadufaną w sobie myzykoterapeutkę, która ciągle mowi jaka ona jest wspaniała... nie zamierzam tgo negowac, bo, co to da. Tylko, że każda moja wypowiedź o własnych umiejętnościach z zalożenia jest wypowiadana w tonie nieco żartobliwym, ale nie każdy musi się znać na tego rodzaju humorze...

i jeszcze coś bardzo ważnego -

z tego co mi wiadomo, żadna moja wypowiedź nie została odebrana od kogoś jako coś nieprzyjemnego, przykrego, inegrującego w przekonania i wartości. Natomiast pana Rattiego chyba tak....
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

ale nie każdy musi się znać na tego rodzaju humorze...
na moim też nie :]
z tego co mi wiadomo, żadna moja wypowiedź nie została odebrana od kogoś jako coś nieprzyjemnego, przykrego, inegrującego w przekonania i wartości.
hmm... to czemu w takim razie nikt się nie obraził na Rickiego, który nazwał mieszkańców Watykanu pingwinami? Było wiele wypowiedzi, które 'obrażały' kogoś, a jakoś nikt nie fucył.
Zresztą - ja swojego stylu nie zmienię, nikogo bezpodstawnie nie obrażam (a jeśli już to robię, to mam powód - moje wypowiedzi umieszczone na początku tego tematu były moimi 'atakami' na niewinne osoby czy raczej wywiązała się już wcześniej niezła pyskówka?)
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Nie obraził się nikt na Rickiego ponieważ każdy przyjął to jako żart. A z Pana "żartów" czy docinek to nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać... Jeszcze taka mała dygresja: gdybym ja napisała jakieś niecenzurowane słowo albo coś wulgarnego na tym forum zapewne by to zaraz usunięto, ale Pan Rattie ponieważ jest modem może wszystko., może przeklinać może obrażać ;) Tylko zaraz czy Moderator nie powinien dawać dobrego przykładu użytkownikom?
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

może przeklinać może obrażać
nie tylka ja :)

PS. Ile razy do ciężkiej cholery mam powtarzać - jesli obrażam, to pokażcie mi paluchem gdzie tak zrobiłem! Gdzie napisałem 'ty debilu, bucu, idioto bla bla bla bla' (bo zdaje się, że na tym polega obrażanie, nie zaś stwierdzenie 'czytając Twoje posty mam wrażenie, że nie jestes do końca normalny')

[ Dodano: 2007-06-23, 14:42 ]
Aha, jeszcze jedno:
Nie obraził się nikt na Rickiego ponieważ każdy przyjął to jako żart.
"Jesli twierdzisz, że mówisz w imieniu Boga, poproś go o pisemne upoważnienie"
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Mnie obrażasz na okrągło
Myślisz że nikt na tym forum nie wie co to ironia ?
Myślisz że musisz powiedzieć ty sku*** zeby ktoś poczuł się urazony?
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2007, o 12:53 przez mrok, łącznie zmieniany 3 razy.
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

monjovi pisze:Jeszcze taka mała dygresja: gdybym ja napisała jakieś niecenzurowane słowo albo coś wulgarnego na tym forum zapewne by to zaraz usunięto, ale Pan Rattie ponieważ jest modem może wszystko., może przeklinać może obrażać

Otóż to, też się z tym zagadzam.
Rattie pisze:na moim też nie :]
Tylko, że Twoje poczucie humoru jednak jakoś za bardzo dotyka innych. Ja, co najwyżej moge kogoś zirytować, że gadam ciągle o swoich zdolnościach. Drobna różnica, czyż nie?

Rattie pisze:hmm... to czemu w takim razie nikt się nie obraził na Rickiego, który nazwał mieszkańców Watykanu pingwinami?
Nie wiem, czy zwróciłeś uwagę ale wypowiedź odnosiła sie do "jakiś tam" osób, nie napisał, że osoba X, Y - z forum, Ty natomiast odosisz się do konkretnych osób - nie bede już przytaczać dokładnych cytatów.
Rattie pisze:nikogo bezpodstawnie nie obrażam (a jeśli już to robię, to mam powód
Drogi Panie Moderatorze! ja uważam, że mimo wszytko nie możesz, nie masz prawa nikogo obrażać na forum publicznym. Z tego,co mi wiadomo, ze śledzonych wątków nikt nigdy nie dał Ci powodu, żebyś się na kogoś obrażał, wytykał palcami, ironizował wypowiedzi innych.

[ Dodano: 2007-06-23, 14:50 ]
A tak na marginesie- tylko czekam jak ten wątek zostanie skasowany przez MODERATORA ;)
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Nie wiem, czy zwróciłeś uwagę ale wypowiedź odnosiła sie do "jakiś tam" osób, nie napisał, że osoba X, Y - z forum, Ty natomiast odosisz się do konkretnych osób - nie bede już przytaczać dokładnych cytatów.
Aaaaha, czyli mogę napisać 'ludzie mieszkający nad Bałtykiem to buraki' i np. Criss nie ma prawa się wnerwić, bo przecież nie wskazałem BEZPOŚREDNIO na niego? aaaahaaaa dobrze wiedzieć ;]

heh... to już zaczyna być śmieszne.... taki jestem okropny, nietolerancyjny, wysmiewający wszystkich, pojawia się w końcu temat, w którym wszyscy uciemiężeni mogą się wypowiedzieć i kto z tego korzysta? muzykoterapeutka i gimnazjalistka, obie z przerośniętym ego <lol>
Hmmm... nie wiem...... albo tacy wszyscy są przeze mnie zastraszeni, albo po prostu jakoś nie przejmują się wybitnie moimi tekstami (i bardzo słusznie robią)
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Rattie pisze:heh... to już zaczyna być śmieszne.... taki jestem okropny, nietolerancyjny, wysmiewający wszystkich, pojawia się w końcu temat, w którym wszyscy uciemiężeni mogą się wypowiedzieć i kto z tego korzysta? muzykoterapeutka i gimnazjalistka, obie z przerośniętym ego <lol>
Hmmm... nie wiem...... albo tacy wszyscy są przeze mnie zastraszeni, albo po prostu jakoś nie przejmują się wybitnie moimi tekstami (i bardzo słusznie robią)
O i teraz rzeczywiscie nikogo nie obrazasz przerośniete ego to masz ty .
A piszę w tym temacie tylko dlatego , że zdaję sobie sprawe ,że na tym forum są wrazliwe osóbki i nie chce żeby stały się takim cynicznymi osobami jak ty .
A niestety jezeli ktoś cierpi przez takiego kogoś jak ty to się robi cyniczny, przestaje dostrzegać prawdziwie piękno , staję się gnojem... A ty być może jesteś inny ,ale te osoby szczególnie młode w moim wieku przez Ciebie mogą się stać takie jak powyzej napisałam.A tego nie chce

A tak w ogóle to już Licealistka :P :D udało się :D
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Rattie pisze:Aaaaha, czyli mogę napisać 'ludzie mieszkający nad Bałtykiem to buraki' i np. Criss nie ma prawa się wnerwić, bo przecież nie wskazałem BEZPOŚREDNIO na niego? aaaahaaaa dobrze wiedzieć
nie, no prosze, nie burz mi światopoglądu - myślałam, że największe buroki to mieszkają w górach ;).

grochem o ściane, Ty przeważnie zwracasz sie/piszesz o konkretnych osobach, nie o "ludziach jakiś tam..."
Rattie pisze:i kto z tego korzysta? muzykoterapeutka i gimnazjalistka, obie z przerośniętym ego <lol>
a wiesz czemu...? Beee szkoda gadać. I proszę bardzo nie czepiać sie mojego ego - super ego i id zresztą tez ;) wszyscy czują się wspaniale, pozostając ze sobą w idelanej homeostazie ;) Gdyby było inaczej, pewnie bym rzucala tu mięsem :PPP
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

wwwoooowwww.... jeszcze się dowiem, że ktoś tutaj miał próbę samobójczą, bo mu/jej napisałem coś 'obraźliwego' <lol> moooocne, takiego zarzutu jeszcze nie słyszałem <lol><lol>
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Rattie pisze:wwwoooowwww.... jeszcze się dowiem, że ktoś tutaj miał próbę samobójczą, bo mu/jej napisałem coś 'obraźliwego' <lol> moooocne, takiego zarzutu jeszcze nie słyszałem <lol><lol>
przepraszam, ale nie rozumiem. Twoje słowa to tak a propos czego?
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Apropos mojej wypowiedzi....
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

"Cynik jest łajdakiem, który perfidnie postrzega świat takim jaki jest, a nie takim jaki być powinien" ;)
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

hmmmm tak, oczywiście. Zastanawiałam się jak zakonczyć dyskusje.. mój był chłopak z pewnością by powiedział " Daj spokój Anusia, nie warto tracić nerwów.. wiesz dlaczego dzwon jest głośny? Bo w środku pusty..."

koniec i trąba kto nie słuchał ten bomba :P ALBO jak kto woli odwrotnie ;)
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ptysia pisze: " Daj spokój Anusia, nie warto tracić nerwów.. wiesz dlaczego dzwon jest głośny? Bo w środku pusty..."
Mhm :D fajniutkie

Ja też skończe

Pokój i miłośc ;)
Zablokowany

Wróć do „Fanforum”