Jezeli chodzi o film No looking back to uwazam ze film jest dobry. Pokazuje rozdarcie dziewczyny pomiedzy przeszloscia,niespelnionymi marzeniami o ucieczce z malomiasteczkowej prowincjonalnej atmosfery i ciaglego powrotu do faceta ktory okazal sie draniem. Z drugiej strony Michael grany przez Jona, facet dażący do spokoju domowego ogniska , miłości, gromadki dzieci. Dwa typy meżczyzn przedstawionych w tym filmie i kobieta ktora nie jest pewna swoich uczuc nie wie na co sie zdecydowac. Radykalny powrot do przeszlosci na jeden wieczor, potem trudna rozmowa z Michaelem i pamietne slowa- nie wiem. Uwazam ze film jest bardzo dobry, Jon gra swietnie. Przede wszystkim pokazuje ze w zyciu nic nie jest biale lub czarne, ale tak naprawde to najwazniejsze jest realizowac swoje marzenie i jezeli nie kochasz, nie jestes pewna uczuc- nie nalezy nikogo oszukiwac i no looking back- cos co minelo jest za nami, nie ma sensu wracac do przeszlosci tylko zamknac ja za soba wyciagajac odpowiednie wnioski i isc do przodu zyjac dniem dzisiejszym.
Cry Wolf bardzo mi sie podobal ze wzgledu na motto filmu- przykra prawda czesto stosowana w zyciu, unikaj podejrzen, manipuluj przyjaciolmi zeby wyeliminowac wrogow.Jon gra swietnie, podzielam zdanie krytykow, jest coraz lepszym aktorem.
Wampirki tez nieglupie Carpenter to wielkiej slawy rezyser:) odwieczny temat walki dobra ze zlem.Jak dla mnie troche za duzo krwi .
Podobała mi się bardzo mała rólka Jona w serialu kultoeym - Sex w wielkim miescie. Fajnie zagrał
mam film podaj dalej. jest to jeden z najwspanialszych filmow jakie widzialam. Jest dostepny w wypozyczalni. Ten film po prostu powala na kolana.
Stwierdzam po obejrzeniu kilku filmow w ktorych gral pan Bon Jovi ze:
Z pewnoscia bardzo sie ceni i starannie dobiera scenariusze
Nie sa to filmiki klasy B
Kamera go kocha i naprawde jest dobrym aktorem
Trudno sie muzykowi rockowemu przebic w filmowym businessie a Jonowi sie to w miare udalo, ale nikt z niego nie zrobi gwiazdy na miare aktorow Hollywood bo jego osoba bardzo sie jeszcz kojarzy ze scena muzyczna
marzeniem Jona jest dorownac Frankowi Sinatrze ktory nagral 80 filmow:)
LUBI JAK W FILMACH POZBAWIAJA GO ZYCIA
Ten film Pucked mysle ze bedzie extra, duza szkola aktorska zagrac nieudacznika i bankruta czyli goscia ktory jest dokladnym przeciwienstwem Pana Bon Jovi:)
A damska druzyna, no wiadomo ze prawie kazdy mezczyzna lubi towazystwo kobiet

100 000 000 fans ( okolo 50 000 000 girl fans

can not be wrong )
ewa