Aktor

Tutaj rozmawiamy o frontmanie zespołu Jonie Bon Jovi.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Charlotte pisze:A widział ktoś Los Muertos? Kiedy czytam komentarze na filmweb to nie chce tego oglądać, ani nawet o tym: Bon Jovi biegający z mieczem i 16-latek biegający po kościele z dzidą :cojest:
Film widziałam.... szczerze to jest to najgorszy chyba film jaki widziałam.... i nie to, ze Jon grać nie potrafi (bo potrafi tylko czasem mu nie wychodzi, ot co :PPPP )... po prostu sam film jest denny!! scenariusz - kicha, wszystko juz było.... ale... obajrzałam ten film 3 razy :D
1 raz - oglądałam Jona... a zwłaszcza jego cudną grzywkę :lol: (w końcu jestem tylko kobietą... i to w dodatku czułą na takie wdzięczne szczegóły u facetów)
2 raz - obejrzałam... no i film mnie zupełnie rozczarował... wiocha i już!!
3 raz - oglądałam z bratem... ja skupiłam sie na Jonie :) to jedyne co przyciagało wzrok w tym filmie.. a może właśnie o to chodziło 8)

jakby ktos chciał to też mam :D ten film...
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Taaaa... widziałam.... buhehehe, po niemiecku XD. I to faktycznie chyba najdenniejszy film w całej galerii Najdenniejszych Filmów Jona :mrgreen: . Dobrze, że chociaż czasami dobrze wyglądać potrafi :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Ankag
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ankag »

Kasiunia jeśli tylko możesz się podzielic to będę ci baaaaardzo wdzięczna!! :D
odezwę się do Ciebie na gg w takim razie :) dzięki :D
Awatar użytkownika
punia
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: punia »

Myślę, że lepiej będzie dla niego i jego fanów, jak Jon zajmie się śpiewaniem, a nie graniem w filmach.
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

punia pisze:Myślę, że lepiej będzie dla niego i jego fanów, jak Jon zajmie się śpiewaniem, a nie graniem w filmach.
...co powinno posłużyć za konkluzję w niniejszym temacie ^-^.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Trinity
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Trinity »

A mnie się wyjątkowo podobał w Księżyc i Valentino. No cały film też oczywiście był fajny :D I Whoopi Goldberg fajnie grała... Ale, że to nie o niej strona to ten fakt pominę. Ale Jon zagrał tam fajnie, sama chciałabym mieć takiego malarza. Ale u mnie w domu ściany malujemy razem z mamuśką :( W każdym razie ta scena co stał na drabinie była The Best :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
You better hold on to your honey
Honeys, don’t forget to breathe
Awatar użytkownika
Ankag
Keep The Faith
Keep The Faith

Hmm.."Wapmpiry..." były nawet spoko, obejrzałam, może nie wysoka klasa, ale się nie czepiam. Jon latający z mieczem teź był wporząsiu :D prezentował się na calkiem przyzwoitym poziomie :D
Bardzo pozytywnie odbieram Cry wolfa...to jeden z lepszych filmów, Jon nie gra tam zbyt duzo, ale pojawia się w kilku scenach. Zresztą...to zalezy od gustu...mnie jego gra aktorska odpowiada, części się nie podoba...
Najmniej podobał mi się "No looking back", co już gdzieś kiedyś pisałam - przemęczyłam go tylke ze względu na grę Jona,gdzie również przyzwoicie zagrał - najlepsza scena,dgy zdradzony siedział w kuchni i czekał na swoja dziewczyne...
Awatar użytkownika
punia
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: punia »

Ankag pisze: Najmniej podobał mi się "No looking back", co już gdzieś kiedyś pisałam - przemęczyłam go tylke ze względu na grę Jona,gdzie również przyzwoicie zagrał - najlepsza scena,dgy zdradzony siedział w kuchni i czekał na swoja dziewczyne...
No właśnie, a ona go nie chciała!!!
A co sądzicie o jego małej rolce w filmie 'Podaj dalej'?
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Cóż...wredny, nierozumiejący rodziny człowiek :D Alkoholik?! (chyba tak, z tego co pamiętam). No, ale zagrał nienajgorzej chyba ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Ankag
Keep The Faith
Keep The Faith

No właśnie, a ona go nie chciała!!!
A co sądzicie o jego małej rolce w filmie 'Podaj dalej'?[/quote]

Też się jej dziwiłam niezmiennie przez cały film ;/
Niestety owej roli w "podaj dalej" nie widziałam :(
Awatar użytkownika
ewa
I Believe
I Believe

Post autor: ewa »

Jezeli chodzi o film No looking back to uwazam ze film jest dobry. Pokazuje rozdarcie dziewczyny pomiedzy przeszloscia,niespelnionymi marzeniami o ucieczce z malomiasteczkowej prowincjonalnej atmosfery i ciaglego powrotu do faceta ktory okazal sie draniem. Z drugiej strony Michael grany przez Jona, facet dażący do spokoju domowego ogniska , miłości, gromadki dzieci. Dwa typy meżczyzn przedstawionych w tym filmie i kobieta ktora nie jest pewna swoich uczuc nie wie na co sie zdecydowac. Radykalny powrot do przeszlosci na jeden wieczor, potem trudna rozmowa z Michaelem i pamietne slowa- nie wiem. Uwazam ze film jest bardzo dobry, Jon gra swietnie. Przede wszystkim pokazuje ze w zyciu nic nie jest biale lub czarne, ale tak naprawde to najwazniejsze jest realizowac swoje marzenie i jezeli nie kochasz, nie jestes pewna uczuc- nie nalezy nikogo oszukiwac i no looking back- cos co minelo jest za nami, nie ma sensu wracac do przeszlosci tylko zamknac ja za soba wyciagajac odpowiednie wnioski i isc do przodu zyjac dniem dzisiejszym.

Cry Wolf bardzo mi sie podobal ze wzgledu na motto filmu- przykra prawda czesto stosowana w zyciu, unikaj podejrzen, manipuluj przyjaciolmi zeby wyeliminowac wrogow.Jon gra swietnie, podzielam zdanie krytykow, jest coraz lepszym aktorem.
Wampirki tez nieglupie Carpenter to wielkiej slawy rezyser:) odwieczny temat walki dobra ze zlem.Jak dla mnie troche za duzo krwi .

Podobała mi się bardzo mała rólka Jona w serialu kultoeym - Sex w wielkim miescie. Fajnie zagrał

:lol:
mam film podaj dalej. jest to jeden z najwspanialszych filmow jakie widzialam. Jest dostepny w wypozyczalni. Ten film po prostu powala na kolana.
Stwierdzam po obejrzeniu kilku filmow w ktorych gral pan Bon Jovi ze:
Z pewnoscia bardzo sie ceni i starannie dobiera scenariusze
Nie sa to filmiki klasy B
Kamera go kocha i naprawde jest dobrym aktorem
Trudno sie muzykowi rockowemu przebic w filmowym businessie a Jonowi sie to w miare udalo, ale nikt z niego nie zrobi gwiazdy na miare aktorow Hollywood bo jego osoba bardzo sie jeszcz kojarzy ze scena muzyczna
marzeniem Jona jest dorownac Frankowi Sinatrze ktory nagral 80 filmow:)
LUBI JAK W FILMACH POZBAWIAJA GO ZYCIA
:D
Ten film Pucked mysle ze bedzie extra, duza szkola aktorska zagrac nieudacznika i bankruta czyli goscia ktory jest dokladnym przeciwienstwem Pana Bon Jovi:)
A damska druzyna, no wiadomo ze prawie kazdy mezczyzna lubi towazystwo kobiet :) 100 000 000 fans ( okolo 50 000 000 girl fans :) can not be wrong )
ewa
:)
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

W koncu ktos komu podoba sie no lookin back :)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
klaudula
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: klaudula »

Jon bardzo podoba mi się jako aktor choć jestem zdania, że najlepszy jest jako muzyk. Miałam okazję zobaczyć tylko kilka jego filmów takich jak: Moonlight and Valentino, Podaj dalej, U-571 i Nie patrz wstecz. No i specjalnie dla niego oglądałam Ally Mcbeal.
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
Awatar użytkownika
Sebastian P.
It's My Life
It's My Life

Post autor: Sebastian P. »

Wiecie co? Ja tam w ogóle nie oglądam filmów z udziałem Jona (możecie bić, gryźć, pluć) i zdania nie zmienię. :lol: Nie dlatego, że Jon gra słabo tylko dlatego, że te filmy są poprostu BEZNADZIEJNE... :x Wolę go jak śpiewa niż gra w filmach no ale tego malarza to grał nienajgorzej :P
What is the distance between a bullet and a gun?
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Cóż...a ja te filmy oglądam chociażby dla zasady, bo skoro jest moim ulubionym artystą to interesuje mnie to, co robi i jak mu to idzie ;) W tym wypadku - aktorstwo.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jon Bon Jovi”