Zespół do likwidacji

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

To wokalista/wokalistka nie moze być zespołem ;) :P
Nie
Możemy w temacie mówić o zespole - Bon Jovi ale nie o Jonie Bon Jovim :P
Tak samo z Chylinska i ONA :P
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

Adrian pisze: Nie
Możemy w temacie mówić o zespole - Bon Jovi ale nie o Jonie Bon Jovim :P
Tak samo z Chylinska i ONA :P
Oj tam, czepiasz sie ;) Jeśli ktoś sam sobie moze być strem, okrętem, to czemu by miał nie być sobie zespołem ;) No ale ok, niech będzie. Zatem z ZESPO?ÓW które nie trawie na pierwsze miesjce się wysuwają:
z polskich: Golec Orkiestra- jezusicku jak ja ich nie trawie
z zagramanicznych - hmmm tu jakoś mam trudności, może Guns N' Roses (chyba powinnam czekać na lincz). Wiem, kapela z historią, wielkim dorobkiem, ale jakoś od początku mam do nich uprzedzenia, choć przyznam, że "Novemeber rain" bardzo mi się pdodba.

aaa i jeszcze mi sie pewien zespoł przypomniał, Moj przyjaciel 2 lata temu założyl kapele, garają głownie do kotleta, im nigdy teego nie powiem, ale tutaj mogę ;)
"Tym panom już dziękujemy" ;)
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Mhm to tak :D

Ja nie trawie większości nowych Polskich zespołów a także wokalistów tak więc do usunięcia ;)

Wszystkie Gosie Andrzejewicz, Kasie Czerekwickie itd . , Golce, Ich Troje

BLOG 27 !!!!!

A z zagranicznych

Tokio Hotel a z wokalistów Justina Timberlike czy jak tam się go piszę ;)
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Wszystko OK, ale za co byś chciała usunąć Justina? :D Piosenki ma całkiem wpadające w ucho jak dla mnie.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

Agata BJ pisze:Wszystko OK, ale za co byś chciała usunąć Justina? Piosenki ma całkiem wpadające w ucho jak dla mnie.
Do samych wokalistów mieliśmy się juz nie czepiać ;) Ale fakt pan Justin też mi jakoś nie "pasi" ;/ - ani wyglądu ;/ , ani prezencji ;/ , a tym bardziej talentu do śpiewania. Taka "słodka laleczka" wypromowana na wielką gwiazdę. Zatem Justinowi też mówię NIE
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Agata BJ pisze:Wszystko OK, ale za co byś chciała usunąć Justina? :D Piosenki ma całkiem wpadające w ucho jak dla mnie.
Powiem tak o gustach nie będe dyskutować ;)

Nie lubię go i tyle nie podchodzi mi ... jest dla mnie taki no nie wiem jak to w sposób cenzuralny i nie obrażający nikogo określic ;) taka " laleczka" z niego :lol:
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

mrok pisze:
Agata BJ pisze:Wszystko OK, ale za co byś chciała usunąć Justina? :D Piosenki ma całkiem wpadające w ucho jak dla mnie.
Powiem tak o gustach nie będe dyskutować ;)
To nawet nie jest kwestia gustu. Po prostu mi Justin nie przeszkadza, piosenek wcale takich strasznie głupich nie ma. Nie ma go co stawiać obok Blog 27 itd. I tyle :D Bez odbioru! :P
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Adrian pisze:Hmm . Widze straszny off topic. Temat jest o zbędnych zespołach a nie wokalistkach :P
To źle jest sformułowany temat i już :P
Zeby poprawić ci samopoczucie napiszę tak: Chylińska i jej ZESPÓ? (bo musi mieć takowy) do likwidacji. To samo tyczy sie w.w. pań Dody i Mandaryny...
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Agata BJ pisze:To nawet nie jest kwestia gustu. Po prostu mi Justin nie przeszkadza, piosenek wcale takich strasznie głupich nie ma. Nie ma go co stawiać obok Blog 27 itd. I tyle :D Bez odbioru! :P

Racja, Blog 27 jest znacznie lepszy od Justina ;] :D
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

bartekbb23 pisze:Racja, Blog 27 jest znacznie lepszy od Justina ;] :D

hehe xD ;)

A I JESZCZE PAPA DANCE TO ODSTRZAłU :D CHYBA że już sami się zniszczyli ;)
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Pozwolicie, że odświeże temat, bo jest ciekawy. :cfaniak:

Pierwsze nasuwające się propozycje:
Coma
Nickelback
LP
U2

Jak sie zastanowie to jeszcze pare dorzuce. ;]
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
naat93
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: naat93 »

Virgin, Tokio Hotel, Rammstein, Linkin Park, My chemical romance, KAT, 30 Seconds To Mars, Leniwiec, Honor, Slipknot, Korn itp oraz wszelkiego rodzaju emo muzyka i inne gnioty.
~Jovi Girl
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

naat93 pisze:Virgin, Tokio Hotel, Rammstein, Linkin Park, My chemical romance, KAT, 30 Seconds To Mars, Leniwiec, Honor, Slipknot, Korn itp oraz wszelkiego rodzaju emo muzyka i inne gnioty.

:D :D

kolejna moja odpowiedź na kolejny inteligenty post.......pierwsze dwa zrozumiem.... w końcu to takie emo, że hej! co do virgin to się dawno ropzadło? ktoś nie jest na bieżąco z kozaczkiem.pl xd co do reszty...... :whoeva:
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

bartekbb23 pisze:
naat93 pisze:Virgin, Tokio Hotel, Rammstein, Linkin Park, My chemical romance, KAT, 30 Seconds To Mars, Leniwiec, Honor, Slipknot, Korn itp oraz wszelkiego rodzaju emo muzyka i inne gnioty.

:D :D

kolejna moja odpowiedź na kolejny inteligenty post.......pierwsze dwa zrozumiem.... w końcu to takie emo, że hej! co do virgin to się dawno ropzadło? ktoś nie jest na bieżąco z kozaczkiem.pl xd co do reszty...... :whoeva:

Bartek ty zawsze zadajesz inteligentne pytania i dajesz inteligentne odpowiedzi :D No ale dobra wracam na Ziemię tzn. do tematu rozmowy.

Otóż

Wszelakie EMO GNIOTY do wyrzucenia beż dwóch słow, te Dody itp. też (niestety nie moja wina, że nie lubię takiej szmiry).

Hmmm wg mnie niektóre kawałki Slipknot nadają się do posłuchania LECZ jednak nie wszystkie.

A no właśnie jeszcze mi się przypomniało co jeszcze można zlikwidować :

- tego gościa od Czarnych Oczu
- wszalakie kapele Disko polo
- i Hip- Hopowe dno

Sorki jeżeli kogoś uraziłam, ale to jest tylko moje skromne zdanie na ten temat...
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Jakbyście wyrzucili te wszystkie kapele o któych wspominaliście, to cholera nie miałbym co sluchać ;]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”