NieTo wokalista/wokalistka nie moze być zespołem![]()
Możemy w temacie mówić o zespole - Bon Jovi ale nie o Jonie Bon Jovim
Tak samo z Chylinska i ONA
Moderator: Mod's Team
Oj tam, czepiasz sieAdrian pisze: Nie
Możemy w temacie mówić o zespole - Bon Jovi ale nie o Jonie Bon Jovim
Tak samo z Chylinska i ONA
Do samych wokalistów mieliśmy się juz nie czepiaćAgata BJ pisze:Wszystko OK, ale za co byś chciała usunąć Justina? Piosenki ma całkiem wpadające w ucho jak dla mnie.
Powiem tak o gustach nie będe dyskutowaćAgata BJ pisze:Wszystko OK, ale za co byś chciała usunąć Justina?Piosenki ma całkiem wpadające w ucho jak dla mnie.
To nawet nie jest kwestia gustu. Po prostu mi Justin nie przeszkadza, piosenek wcale takich strasznie głupich nie ma. Nie ma go co stawiać obok Blog 27 itd. I tylemrok pisze:Powiem tak o gustach nie będe dyskutowaćAgata BJ pisze:Wszystko OK, ale za co byś chciała usunąć Justina?Piosenki ma całkiem wpadające w ucho jak dla mnie.
![]()
naat93 pisze:Virgin, Tokio Hotel, Rammstein, Linkin Park, My chemical romance, KAT, 30 Seconds To Mars, Leniwiec, Honor, Slipknot, Korn itp oraz wszelkiego rodzaju emo muzyka i inne gnioty.
bartekbb23 pisze:naat93 pisze:Virgin, Tokio Hotel, Rammstein, Linkin Park, My chemical romance, KAT, 30 Seconds To Mars, Leniwiec, Honor, Slipknot, Korn itp oraz wszelkiego rodzaju emo muzyka i inne gnioty.
![]()
![]()
kolejna moja odpowiedź na kolejny inteligenty post.......pierwsze dwa zrozumiem.... w końcu to takie emo, że hej! co do virgin to się dawno ropzadło? ktoś nie jest na bieżąco z kozaczkiem.pl xd co do reszty......