Natomiast jeśli chodzi o Lordi, to wcześniej znałem tę kapelę mocno pobieżnie, a teraz zaczynam się wgłębiać
A widzieliście oficjalny teledysk do Hard Rock Hallelujah? Zabawny, ale również ciekawy
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Nie zgodzę się z tym stwierdzeniem. Dzisiaj widziałam w MTV teledysk Lordi. Nie wiem, czy akurat ten prezentowany na koncercie eurowizji, której nie trawię, ale fakt faktem, ze mi się podobał pod względem muzycznym. Co do wizerunku - podobnie jak niejaki Menson- tandetny, ale dla słuchacza liczy się głównie muzyka, która w obu przypadkach jest momentami niezła.W sumie ludzi podniecających się osągnięciami z HAND to się nie dziwię, że muzyka Lordi jest dla nich kiczowata.
Mówisz tak Ratt jakby eurowizja byla jedynym festivalem w calej europiePS2 A co robiła tam ta kapela?? Własnie po to tam była, żeby pokazać, że istnieje na świecie jeszcze porządna muzyka, a nie tylko gówniana popowa papka
no własnie, nie pasuje. dobrze ze to przyznajesz.Jovizna, chodzi mi i to, że bardzo cieszę się z tego faktu, że rockowa kapela wygrywa festwal, do którego rock wogóle nie pasuje
po 1 to nie chrzanie a po 2 nie smiem watpic w Twoja 'festiwalowa wiedze 'I owszem - grają swietną muzykę i nie chrzań mi tu o festiwalach, bo przypuszczam, że ja wiem lepiej na jakich festiwalach Lordi wystepuje :]
nie, nie okI z łaski swojej nie porównuj ich do jakiegoś popowego gówna ok??
a pozostałe widziłes??Ricky Skywalker pisze:A widzieliście oficjalny teledysk do Hard Rock Hallelujah? Zabawny, ale również ciekawy
czym innym jest kicz Lordi , Alice Coopera czy Q. Tarantino, a czym innym kicz obecnego BJ czy eurowizji ogolniejovizna pisze:a moim jakże skromnym zdaniem
wygrani jak i cały konkurs eurowizji to jeden WIELKI KICZ
nie tylko plac, maja sie tez ukazac monety i znaczki podobno liczba osob ktora sie na nie zapisała zdecydowanie przywyzsza nakład...Rattie pisze:niezłe jaja, wyczytałem, że Finowie chcą kapeli jakiś plac poświęcić![]()