ano i tak tu nikt nie pisze?ojciec z Joviznom, zocyno mnie to mierźić! Psestońciez mnie zaśmiecoć ten jakze ślicny temocik!
Be Cruel to Your School
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- jovizna
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
						11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- Kasiunia
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

no co wy!!?? szkoła jest super. 
jak powiedał nasz (nie nasz) wieszcz : "doceni cie tylko ten kto cię stracił" czy siakoś tak
docenicie jak bedziecie mieli kampanie wrzesniowa i jedna noga bedziecie na wylocie.
a klasa maturalna była miodzio, chociaz może teraz przez nową mature jest gorzej... who knows!!??

jak powiedał nasz (nie nasz) wieszcz : "doceni cie tylko ten kto cię stracił" czy siakoś tak
docenicie jak bedziecie mieli kampanie wrzesniowa i jedna noga bedziecie na wylocie.
a klasa maturalna była miodzio, chociaz może teraz przez nową mature jest gorzej... who knows!!??
- Rattie
 - Have A Nice Day

- Kontakt:

A to się akurat zgadza - maturka to banał, a szczególnie obecnie... no chyba, że ja jestem taki genialny, że mimo 2 lat przerwy w uczeniu sie polskiego, nie miałbym problemów w odpowiadaniu na pytania maturalneskrzatka pisze:Klasa maturalna daje się we znaki?Wiecej stresowania przez nauczycieli niż jest to warte :|
Pójdziecie na studia to jak co sesję będziecie pisać 5-6 takich 'matur' to wspomnicie słowa starszych
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
						Re: Be Cruel to Your School
WHAT DO YOU WANNA DO WITH YOUR LIFE?!!Rattie pisze:Hello students. School has begun, the summer is over, I AM IN COMMAND!!...
I WANNA ROCK!!!!!!!!!!!
- Mrs Bon Jovi
 - I Believe

Może warto odkurzyć temacik, bo kolejne wakacje mają się ku końcowi... 

Mój dziadek miał (pytałam mamę - jak była mała, też tak robił) i dalej ma w zwyczaju od końca lipca śpiewać, że już niedługo "w orszaku wesołym wędrujmy do szkoły!" Gorzej, niż reklamy Biedronki, Tesco i Kauflandu reklamujące wyprawkę szkolna razem wzięte!

Mój dziadek miał (pytałam mamę - jak była mała, też tak robił) i dalej ma w zwyczaju od końca lipca śpiewać, że już niedługo "w orszaku wesołym wędrujmy do szkoły!" Gorzej, niż reklamy Biedronki, Tesco i Kauflandu reklamujące wyprawkę szkolna razem wzięte!
- misstwisted
 - Gdańsk Supporter

- 
		Have A Nice Day

Niesamowicie mi cię szkoda, od jutra zacznę redagować pismo do premiera o wydłużenie okresu wakacyjnego, choć to już moje trzecie wakacje, kiedy nie mam ze szkołą nic wspólnego (pomijając zaoczne zjazdy, które tez już za mną).Mrs Bon Jovi pisze:Może warto odkurzyć temacik, bo kolejne wakacje mają się ku końcowi...![]()
Na pocieszenie jednak, ofiarowuję ci ten obrazek, abyś mogła sobie o nim przypominać każdego poniedziałku o godzinie szóstej rano: