ano i tak tu nikt nie pisze?ojciec z Joviznom, zocyno mnie to mierźić! Psestońciez mnie zaśmiecoć ten jakze ślicny temocik!
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
ano i tak tu nikt nie pisze?ojciec z Joviznom, zocyno mnie to mierźić! Psestońciez mnie zaśmiecoć ten jakze ślicny temocik!
A to się akurat zgadza - maturka to banał, a szczególnie obecnie... no chyba, że ja jestem taki genialny, że mimo 2 lat przerwy w uczeniu sie polskiego, nie miałbym problemów w odpowiadaniu na pytania maturalneskrzatka pisze:Klasa maturalna daje się we znaki?Wiecej stresowania przez nauczycieli niż jest to warte :|
WHAT DO YOU WANNA DO WITH YOUR LIFE?!!Rattie pisze:Hello students. School has begun, the summer is over, I AM IN COMMAND!!...
Niesamowicie mi cię szkoda, od jutra zacznę redagować pismo do premiera o wydłużenie okresu wakacyjnego, choć to już moje trzecie wakacje, kiedy nie mam ze szkołą nic wspólnego (pomijając zaoczne zjazdy, które tez już za mną).Mrs Bon Jovi pisze:Może warto odkurzyć temacik, bo kolejne wakacje mają się ku końcowi...![]()
Mój dziadek miał (pytałam mamę - jak była mała, też tak robił) i dalej ma w zwyczaju od końca lipca śpiewać, że już niedługo "w orszaku wesołym wędrujmy do szkoły!" Gorzej, niż reklamy Biedronki, Tesco i Kauflandu reklamujące wyprawkę szkolna razem wzięte!