bo tak to wyglądamilagros^ pisze:Mi też się podoba Choć na początku myślałam, że są w jakimś.. kanale ściekowym (?)
ale tak poważnie to mi też sę podoba że nie ma Jona na całości w powiększeniu 200 % i mam nadzieję że nie będzie
Moderator: Mod's Team
wiesz co, że też ja na to nie wpadłamFrankie pisze:Chłopaki znajdują się w tunelu, na końcu którego widać światło. Idą w przeciwnym kierunku, czyli to znak, że jeszcze nie skończyli i mają dużo do powiedzenia muzycznie.
ja bym wolał, żeby szli w stronę jasności- dobrej muzy, a widzę, że od jasności się dawno odwrócili i dalej cisną w stronę ciemności- beznadziejnej muzy, komercjalizmu itp itd.Justysia pisze:no Frankie ciekawa interpretacja do głowy mi to nie przyszło, ale gdyby było tak jak mówisz to ja tam jestem za jak najbardziej
A może idą w stronę ciemności bo szykują nam płytę z gatunku gothic / doom hehe.bartekbb23 pisze: ja bym wolał, żeby szli w stronę jasności- dobrej muzy, a widzę, że od jasności się dawno odwrócili i dalej cisną w stronę ciemności- beznadziejnej muzy, komercjalizmu itp itd.