"The Circle" - Nowy Album

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

milagros^ pisze:Mi też się podoba Choć na początku myślałam, że są w jakimś.. kanale ściekowym (?)
bo tak to wygląda :D jak tekie szczurki małe :P
ale tak poważnie to mi też sę podoba że nie ma Jona na całości w powiększeniu 200 % i mam nadzieję że nie będzie :)
One light burning ...
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

milagros^ pisze:że są w jakimś.. kanale ściekowym (?) :D
Ejjjjj nie psuj wrażeń z okładki :P :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Fajnie to wszystko wygląda tyle, że nijak się ma do tego, co mówił Jon o projekcie okładki. Gdzie jest to słynne "huddle"?
Wracając do wrażeń związanych z okładką mam pewne skojarzenia. Chłopaki znajdują się w tunelu, na końcu którego widać światło. Idą w przeciwnym kierunku, czyli to znak, że jeszcze nie skończyli i mają dużo do powiedzenia muzycznie. To tylko takie moje luźne, pierwsze spostrzeżenia. Ogólnie okładke oceniam na bardzo duży plus.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Frankie pisze:Fajnie to wszystko wygląda tyle, że nijak się ma do tego, co mówił Jon o projekcie okładki. Gdzie jest to słynne "huddle"?
to wszytko może będzie w książeczce, sesja promo te sprawy, zdjęcia ' w środku płyty', że tak rzeknę.
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

no Frankie ciekawa interpretacja do głowy mi to nie przyszło, ale gdyby było tak jak mówisz to ja tam jestem za jak najbardziej :)
One light burning ...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Okładka jest piękna! W końcu widzimy cały zespół, a Jon nie stanowi pierwszego planu. Są razem, jednością :) Bardzo mi się podoba, aż czekanie na płytę stało się ciekawsze :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
unavoidable
It's My Life
It's My Life

Post autor: unavoidable »

super okładka :D. kolory neutralne i w ogóle tak jakoś ciekawie. ja patrzę na środek, a tu Jona nie ma xD. richie jest. aż się zdziwiłam. wiadomo, jak frontman to na środku, z przodu etc. a tu proszę :]
Frankie pisze:Chłopaki znajdują się w tunelu, na końcu którego widać światło. Idą w przeciwnym kierunku, czyli to znak, że jeszcze nie skończyli i mają dużo do powiedzenia muzycznie.
wiesz co, że też ja na to nie wpadłam :). ale Jon mówił, że pograją jeszcze z 10 lat (?) (nie pamiętam ile, bo to w wywiadzie było więc jeśli się pomyliłam, to przepraszam :D) więc jeszcze to nie jest koniec :).
bartekbb23

Justysia pisze:no Frankie ciekawa interpretacja do głowy mi to nie przyszło, ale gdyby było tak jak mówisz to ja tam jestem za jak najbardziej :)
ja bym wolał, żeby szli w stronę jasności- dobrej muzy, a widzę, że od jasności się dawno odwrócili i dalej cisną w stronę ciemności- beznadziejnej muzy, komercjalizmu itp itd.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Mam jeszcze jedną koncepcję co do okładki. Wiadomo, że w sferze ekonomicznej nastały tzw. dark times i to może symbolizować ta wszechobecna czerń. Za zespołem widać jasność, więc może właśnie zespół, ich muzyka, ma przynieść w tych trudnych czasach coś na kształt ulgi, nadziei na lepsze jutro?
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
bartekbb23

frank, to twoje osobiste odczucia, no i spoko , ale szczerze wątpię, żeby jon to tak sobie wymyślił jak ty, jeżeli chodzi o samą okładkę, może się mylę, całkiem możliwe :) musimy poczekać na wyjaśnienie od bj w jakimś wywiadzie.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Interpretacji może być tyle ilu jest fanów. Każdy zobaczy w tej okładce coś innego. Moim zdaniem to, że światło jest za chłopakami nie musi znaczyć nic negatywnego. Tak jak ktoś pisał być może ma to być oznaka tego, że krążek ten ma przynieść nam jakąś dozę nadziei. To, że akurat na zdjęciu nie idą w stronę światła nie musi oznaczać, że się od niego odwracają, ale np to, że chcą je zabrać ze sobą.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

bartekbb23 pisze: ja bym wolał, żeby szli w stronę jasności- dobrej muzy, a widzę, że od jasności się dawno odwrócili i dalej cisną w stronę ciemności- beznadziejnej muzy, komercjalizmu itp itd.
A może idą w stronę ciemności bo szykują nam płytę z gatunku gothic / doom hehe.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
unavoidable
It's My Life
It's My Life

Post autor: unavoidable »

a może po prostu dobre światło było do zrobienia zdjęcia :D
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

JJ pisze:Ma klimat, nie wali po oczach milionem kolorków.
Ale raczej żadna okładka spod ręki BJ nie waliła po oczach kolorami ;)
A tak poza tym to oni są przy wylocie w lufie karabinu/pistoletu i stąd ta piosenka "Bullet" :D
bartekbb23

przykro mi was tak sprowadzać na ziemię, ale Jon i tak jest najbardziej z przodu, trzeba się trochę lepiej przyjrzeć zdjęciu, w wyższej rozdzielczości, Jon może nie jest centralnie w środku, ale porównaniu z pozycją innych członków zespołu, on jest najbardziej wysunięty do przodu :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”