Paul Anka & Jon Bon Jovi - "My Way"
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Właśnie na tvp-1 w programie "Przebojowa Noc" występuje Paul Anka.
Natasza Urbańska pytałą się z kim Paul wykonywał duety i Paul powiedział, że pisał dla Jacksona, Sinatry itp a duety to wykonał (tutaj powiedział, ze na najnowszej płycie wykonuje) z jakimś kolesiem na B i Jonem Bon Jovim.
Taka informacja jakby ktoś chciał wiedzieć, ale co przykuło moje ucho to koleś który tłumaczył Paula Anke powiedział "z Jonem Bon Jovim z grupy Bon Jovi".
Wiem że wielu sie złości jak mówi się , że np LOPrayer to piosenka Jona Bon Joviego (a nie grupy Bon Jovi), ale takie wyrażenie "Jon Bon Jovi z grupy Bon Jovi" to da mnie śmieszne i niepotrzebne wyjaśnienie.
Natasza Urbańska pytałą się z kim Paul wykonywał duety i Paul powiedział, że pisał dla Jacksona, Sinatry itp a duety to wykonał (tutaj powiedział, ze na najnowszej płycie wykonuje) z jakimś kolesiem na B i Jonem Bon Jovim.
Taka informacja jakby ktoś chciał wiedzieć, ale co przykuło moje ucho to koleś który tłumaczył Paula Anke powiedział "z Jonem Bon Jovim z grupy Bon Jovi".
Wiem że wielu sie złości jak mówi się , że np LOPrayer to piosenka Jona Bon Joviego (a nie grupy Bon Jovi), ale takie wyrażenie "Jon Bon Jovi z grupy Bon Jovi" to da mnie śmieszne i niepotrzebne wyjaśnienie.
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Ogladałam wystep Pana Paula Anki to gośc sie trzyma i ciągle miałam cichą nadzieje, że angle wyleci na scene Jon i zaspiewają My Way ale niestety. ;| Można sobie pomarzyc 
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Chyba potrzebne, bo w Polsce przecietny widz nie wie, co to za jeden ten Jon Bon JoviAdrian pisze:Wiem że wielu sie złości jak mówi się , że np LOPrayer to piosenka Jona Bon Joviego (a nie grupy Bon Jovi), ale takie wyrażenie "Jon Bon Jovi z grupy Bon Jovi" to da mnie śmieszne i niepotrzebne wyjaśnienie
Dokładnie miałam wrazenia ze Paul mówiac Jon Bon Jovi spodziewał się wrzawyAnka29 pisze:Chyba potrzebne, bo w Polsce przecietny widz nie wie, co to za jeden ten Jon Bon Jovi

...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tez miałem takie wrażenieDokładnie miałam wrazenia ze Paul mówiac Jon Bon Jovi spodziewał się wrzawyA wydaje mi sie , ze pol sali nie mialo pojecia kto to jakis tam bon jovi
A swoją drogą właśnie słyszałem "My Way" Sinatry i Bon Joviego w radiu ! Chyba radio 1 albo 3 (tam gdzie Wojciech Mann prowadzi) no i brzmiało to bardzo dobrze. Piosenka ma szanse na sukces jeśli przetrwa do okresu zimowego.
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wiem ,ze dla ciebie Bon Jovi to glownie Jon ale tutaj sie niepotrzebnie czepiasz.Skoro widac bylo ,ze nie wielu kojarzy Jona to dobrze ,ze ten tlumacz wyjasnil skad ta nieznana postac jest, z jakiego zespolu.Dzieki temu ludzie zrozumieja ,ze Jon nie nagral wszystkiego solo ale z zespolem.Adrian pisze: Wiem że wielu sie złości jak mówi się , że np LOPrayer to piosenka Jona Bon Joviego (a nie grupy Bon Jovi), ale takie wyrażenie "Jon Bon Jovi z grupy Bon Jovi" to da mnie śmieszne i niepotrzebne wyjaśnienie.

- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wiesz rozumiem jak mówią Richie Sambora z grupy Bon Jovi, Bono z grupy U2 czy McCartney z Beatelsów ale Bon Jovi z grupy Bon Jovi ... wtfWiem ,ze dla ciebie Bon Jovi to glownie Jon ale tutaj sie niepotrzebnie czepiasz.Skoro widac bylo ,ze nie wielu kojarzy Jona to dobrze ,ze ten tlumacz wyjasnil skad ta nieznana postac jest, z jakiego zespolu.Dzieki temu ludzie zrozumieja ,ze Jon nie nagral wszystkiego solo ale z zespolem.
To tak jakby istniał jakiś inny Jon Bn Jovi i komentator chciałby nakierować o kogo chodzi.
Swoją droga komentator zaciął się w trakcie wypowiadania (z grupy Bon J...ovi. Chyba wiedział co palnął
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Moze i cos w tym jest.Jednak nie widze problemu ,ze to powiedzial.Jakby nie powiedzial nic by sie nie stalo , powiedzial - tez w zasadzie nic wielkiego.Moze po prostu ten gosc to fan Bon Jovi i boli go jak nie zauwazaja reszty ekipy ?Adrian pisze: Wiesz rozumiem jak mówią Richie Sambora z grupy Bon Jovi, Bono z grupy U2 czy McCartney z Beatelsów ale Bon Jovi z grupy Bon Jovi ... wtf![]()
To tak jakby istniał jakiś inny Jon Bn Jovi i komentator chciałby nakierować o kogo chodzi.
P.S Wie ktos skad moge sciagnac ta piosenke ? Znaczy My way

- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Podchodzisz do półki z płytami (np MEdia Markt) wyciągasz jakąś ręke (którą wolisz) i ściągasz najnowszą płytę Paula Anki. Potem lecisz zapłacić i możesz słuchać owej piosenki.P.S Wie ktos skad moge sciagnac ta piosenke ? Znaczy My way
Jakbym był modem to bany leciałyby bez ostrzeżenia.
ps.
Można to robić w dyskretniejszy sposób
Oj tam cichoAdrian pisze:Cytat:
http://www.sendspace.com/file/4wdqs4
Jakbym był modem to bany leciałyby bez ostrzeżenia.
ps.
Można to robić w dyskretniejszy sposób
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie bede dla jednej piosenki kupowal plyte za 60 zl artysty, ktory nie wykonuje muzyki, ktorej slucham.Ty nie masz na kompie zadnej piosenki w formacie MP3 ?Adrian pisze: Podchodzisz do półki z płytami (np MEdia Markt) wyciągasz jakąś ręke (którą wolisz) i ściągasz najnowszą płytę Paula Anki. Potem lecisz zapłacić i możesz słuchać owej piosenki.
Cale szczescie nie jestes, a takie zachowanie to mi pachnie PiSemAdrian pisze: Jakbym był modem to bany leciałyby bez ostrzeżenia.