Paul Anka & Jon Bon Jovi - "My Way"

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Właśnie na tvp-1 w programie "Przebojowa Noc" występuje Paul Anka.
Natasza Urbańska pytałą się z kim Paul wykonywał duety i Paul powiedział, że pisał dla Jacksona, Sinatry itp a duety to wykonał (tutaj powiedział, ze na najnowszej płycie wykonuje) z jakimś kolesiem na B i Jonem Bon Jovim.

Taka informacja jakby ktoś chciał wiedzieć, ale co przykuło moje ucho to koleś który tłumaczył Paula Anke powiedział "z Jonem Bon Jovim z grupy Bon Jovi".

Wiem że wielu sie złości jak mówi się , że np LOPrayer to piosenka Jona Bon Joviego (a nie grupy Bon Jovi), ale takie wyrażenie "Jon Bon Jovi z grupy Bon Jovi" to da mnie śmieszne i niepotrzebne wyjaśnienie.
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Ogladałam wystep Pana Paula Anki to gośc sie trzyma i ciągle miałam cichą nadzieje, że angle wyleci na scene Jon i zaspiewają My Way ale niestety. ;| Można sobie pomarzyc :D
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Nie to, by Jon przylazł, tylko myślałem że chociaż zagrają jakąś piosenke Jovisow, bo wkońcu wieczór amerykański ;-) i że przynajmniej It's My Life będą grali ;]
Awatar użytkownika
Anka29
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Anka29 »

Adrian pisze:Wiem że wielu sie złości jak mówi się , że np LOPrayer to piosenka Jona Bon Joviego (a nie grupy Bon Jovi), ale takie wyrażenie "Jon Bon Jovi z grupy Bon Jovi" to da mnie śmieszne i niepotrzebne wyjaśnienie
Chyba potrzebne, bo w Polsce przecietny widz nie wie, co to za jeden ten Jon Bon Jovi :P
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Anka29 pisze:Chyba potrzebne, bo w Polsce przecietny widz nie wie, co to za jeden ten Jon Bon Jovi
Dokładnie miałam wrazenia ze Paul mówiac Jon Bon Jovi spodziewał się wrzawy ;) A wydaje mi sie , ze pol sali nie mialo pojecia kto to jakis tam bon jovi :whoeva:
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dokładnie miałam wrazenia ze Paul mówiac Jon Bon Jovi spodziewał się wrzawy ;) A wydaje mi sie , ze pol sali nie mialo pojecia kto to jakis tam bon jovi :whoeva:
Tez miałem takie wrażenie :)

A swoją drogą właśnie słyszałem "My Way" Sinatry i Bon Joviego w radiu ! Chyba radio 1 albo 3 (tam gdzie Wojciech Mann prowadzi) no i brzmiało to bardzo dobrze. Piosenka ma szanse na sukces jeśli przetrwa do okresu zimowego.
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Adrian pisze: Wiem że wielu sie złości jak mówi się , że np LOPrayer to piosenka Jona Bon Joviego (a nie grupy Bon Jovi), ale takie wyrażenie "Jon Bon Jovi z grupy Bon Jovi" to da mnie śmieszne i niepotrzebne wyjaśnienie.
Wiem ,ze dla ciebie Bon Jovi to glownie Jon ale tutaj sie niepotrzebnie czepiasz.Skoro widac bylo ,ze nie wielu kojarzy Jona to dobrze ,ze ten tlumacz wyjasnil skad ta nieznana postac jest, z jakiego zespolu.Dzieki temu ludzie zrozumieja ,ze Jon nie nagral wszystkiego solo ale z zespolem.
Obrazek
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wiem ,ze dla ciebie Bon Jovi to glownie Jon ale tutaj sie niepotrzebnie czepiasz.Skoro widac bylo ,ze nie wielu kojarzy Jona to dobrze ,ze ten tlumacz wyjasnil skad ta nieznana postac jest, z jakiego zespolu.Dzieki temu ludzie zrozumieja ,ze Jon nie nagral wszystkiego solo ale z zespolem.
Wiesz rozumiem jak mówią Richie Sambora z grupy Bon Jovi, Bono z grupy U2 czy McCartney z Beatelsów ale Bon Jovi z grupy Bon Jovi ... wtf ??

To tak jakby istniał jakiś inny Jon Bn Jovi i komentator chciałby nakierować o kogo chodzi.

Swoją droga komentator zaciął się w trakcie wypowiadania (z grupy Bon J...ovi. Chyba wiedział co palnął :)
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Adrian pisze: Wiesz rozumiem jak mówią Richie Sambora z grupy Bon Jovi, Bono z grupy U2 czy McCartney z Beatelsów ale Bon Jovi z grupy Bon Jovi ... wtf ??

To tak jakby istniał jakiś inny Jon Bn Jovi i komentator chciałby nakierować o kogo chodzi.
Moze i cos w tym jest.Jednak nie widze problemu ,ze to powiedzial.Jakby nie powiedzial nic by sie nie stalo , powiedzial - tez w zasadzie nic wielkiego.Moze po prostu ten gosc to fan Bon Jovi i boli go jak nie zauwazaja reszty ekipy ? :P

P.S Wie ktos skad moge sciagnac ta piosenke ? Znaczy My way :)
Obrazek
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dandi pisze:P.S Wie ktos skad moge sciagnac ta piosenke ? Znaczy My way
Dokładnie o to samo chciałam zapytać :D
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

P.S Wie ktos skad moge sciagnac ta piosenke ? Znaczy My way :)
Podchodzisz do półki z płytami (np MEdia Markt) wyciągasz jakąś ręke (którą wolisz) i ściągasz najnowszą płytę Paula Anki. Potem lecisz zapłacić i możesz słuchać owej piosenki.
Jakbym był modem to bany leciałyby bez ostrzeżenia.

ps.
Można to robić w dyskretniejszy sposób :P
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Adrian pisze:Cytat:
http://www.sendspace.com/file/4wdqs4

Jakbym był modem to bany leciałyby bez ostrzeżenia.

ps.
Można to robić w dyskretniejszy sposób
Oj tam cicho ;) :D
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Jak Ci nie pasuje to się poskarz modom
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Adrian pisze: Podchodzisz do półki z płytami (np MEdia Markt) wyciągasz jakąś ręke (którą wolisz) i ściągasz najnowszą płytę Paula Anki. Potem lecisz zapłacić i możesz słuchać owej piosenki.
Nie bede dla jednej piosenki kupowal plyte za 60 zl artysty, ktory nie wykonuje muzyki, ktorej slucham.Ty nie masz na kompie zadnej piosenki w formacie MP3 ?
Adrian pisze: Jakbym był modem to bany leciałyby bez ostrzeżenia.
Cale szczescie nie jestes, a takie zachowanie to mi pachnie PiSem :P
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”