Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Nya
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Nya »

Jak sobie pomyślę o tych metrach dziewięćdziesiąt stojących przede mną, to zastanawiam się czy nie wkroczyć na 20cm obcasie, pal licho te plus minus 3 godziny :D ;)
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

KondZik pisze:
alniac pisze:Współczuję tym, co będą stać za mną. 180 cm dla innych może nie być komfortowe. :D
Widz, że licytacja :P
Jutro lece kupić bilet. 192cm - niech się męczą :P
Jakbyśmy na siebie wpadli na koncercie, to proszę, stańcie za mną. Ja nie mam nawet 160, więc nic Wam nie będę zasłaniać, nawet skacząc ;)

...ja chyba drabinę na koncert przyniosę, żeby cokolwiek widzieć...
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
black
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: black »

Thalion pisze:
KondZik pisze:
alniac pisze:Współczuję tym, co będą stać za mną. 180 cm dla innych może nie być komfortowe. :D
Widz, że licytacja :P
Jutro lece kupić bilet. 192cm - niech się męczą :P
Jakbyśmy na siebie wpadli na koncercie, to proszę, stańcie za mną. Ja nie mam nawet 160, więc nic Wam nie będę zasłaniać, nawet skacząc ;)

...ja chyba drabinę na koncert przyniosę, żeby cokolwiek widzieć...
Cholera jasna, 150 cm... może mnie ktoś na barana weźmie? :lol:
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Ja 163, średnio :P
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

fmk. pisze:
Tomker pisze:
fmk. pisze:moim zdaniem koncert BJ na trybunach to bardziej za karę niż dla przyjemności :p oczywiście kupuję GC!
Właśnie się zastanawiam. Skoro loże VIP są na trybunach to czy na trybunie za 250 nie bedzie lepszy widok niż na Golden Circle?
Poza tym trybuny sa po skosie ku górze a na boisku jest płasko -gorszy widok?

Co myślicie?
skoro już odszukałeś ten post to chciałbym tylko gwoli ścisłości.. moim zdaniem, czyli dla mnie. osobiście namówiłem 7 osób na koncert, żadna nie idzie ze mną do GC, również wolą trybuny. nie zmienia to faktu, że ja bym tam nie usiedział :p
hehe... cóż ja po prostu jestem "starym kibolem" Znam stadiony głównie z meczy -jak się zapomnę to namówię trybunę na zrobenie Jonowi "Let`s all do the Poznan" ;)
Awatar użytkownika
klaudula
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: klaudula »

Zamówiłam już bilet. Jutro co prawda muszę zrobić przelew, ale jak już to zrobię to już oficjalnie jadę na koncert. Trochę mam cykora bo po raz pierwszy jadę na jakiś koncert. No i dzisiaj okazało się, że jadę sama, a nie z koleżanką jak to miało być na początku.

P.S Thalion, przyłączam się do Twojej prośby. Zaledwie mam 150 cm i też się zastanawiam nad tą drabiną. Fajnie byśmy z nią wyglądały.
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
aleksandra89
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: aleksandra89 »

Smolek pisze:
Frankie pisze: Cel: GC Fast Track
Ja już kupiłem. ;) A takie pytanie dużo z Was kupiło ten typ biletu? ;)
Ja również jestem już szczęśliwą posiadaczką tego biletu :) Po dwóch dniach bez Internetu nadrabiam zaległości na forum, a tu taka niespodzianka :D KOCHAM WAS!!! Teraz mogę się spokojnie wyspać! Super będzie rozpoznać się po koszulkach na sektorze. Wiem, że tak ubrane osoby będą stanowić na GC napraaaaawdę silną grupę :)
19.06.2013 - Gdańsk
DREAMS COME TRUE!
iwwka
I Believe
I Believe

Post autor: iwwka »

Mam pytanko - jak się robi rezerwację na stronie np. eventimu to ile czasu ona obowiązuje?
Chcę kupić bilet na trybunę ale dopiero w poniedziałek bo znajomi się namyślają czy w ogóle będą jechać. A boję się, że przez weekend fajne miejscówki się rozejdą...
Cichy
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Cichy »

Kupował ktoś bilety przez FanClub Bon Jovi ? Ceny tam są takie same ? Jak się kupuje bilety na Aerosmith, to wszystkie bilety kupowane przez FC są Early Entry, tutaj jest podobnie ?
^A^
Kamiila
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Save a Prayer
Save a Prayer
Kontakt:

Post autor: Kamiila »

iwwka pisze:Mam pytanko - jak się robi rezerwację na stronie np. eventimu to ile czasu ona obowiązuje?
Chcę kupić bilet na trybunę ale dopiero w poniedziałek bo znajomi się namyślają czy w ogóle będą jechać. A boję się, że przez weekend fajne miejscówki się rozejdą...
z tego co wiem, to wybierasz rodzaj biletu i liczbę sztuk, które chcesz kupić i klikasz dodaj do koszyka. Bilety wtedy są dla Cb zarezerwowane na 22 minuty a z boku odlicza się Tb czas.
Nic nie wiem o innej możliwości rezerwacji biletów, ale mogę się mylić.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

O godzinie 8:30 w Empiku nie maja jeszcze aktywnych biletów, ale Panie wiedziała o co chodzi więc ludzie się już pewnie pytali ;)
Awatar użytkownika
misiek_93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: misiek_93 »

iwwka pisze:Mam pytanko - jak się robi rezerwację na stronie np. eventimu to ile czasu ona obowiązuje?
Istnieje możliwość wybrania płatności zwykłym przelewem wtedy bilety są rezerwowane na 3 dni, żeby klient miał czas na zrobienie takiego przelewu, ale bardzo ważne jest to, że liczy się data kiedy oni dostaną pieniądze, a nie kiedy przelew zostanie wysłany! W przeciwnym razie rezerwacja zostanie anulowana. Także trzeba dobrze wykalkulować czas dokonania przelewu :)
Cichy
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Cichy »

OK, nie ma co czekać, więc nabyłem 3 na Golden Circle. Mam nadzieję, że czasy się zmieniły i na koncerty w PL nie wchodzi się jak bydło do obory :-)
^A^
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Jak chcecie kupowac GC Fast Track to się nie wybierajcie do Eventimu. Co za małpy, byłam 2 dni temu się dopytać, czy będą mieli dostępne WSZYSTKIE bilety, powiedzieli mi, że tak. Byłam tam 5 minut temu cała happy, kilka osób, w kolejce super super, a oni mi mówią, ze fast trackow nie sprzedają, tylko online. :zly: Dobrze, że wczoraj zarezerwowalam w internecie i mam 2 dni na przelew bo inaczej by mnie zupełnie szlag trafił. Nie wiem, czy w Empikach i Media Markcie będą sprzedawać w takim razie Fast Tracki. A tak chciałam mieć bilet w rączce! :<
Ostatnio zmieniony 9 listopada 2012, o 08:18 przez kejt93bub, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

1 Bilecik - GC Fast Track -550 zł
1 Bilecik - GC Normalny - 350 zł
Zarezerwowane ;)

Wachałem się miedzy biletem GC FT a zwykłym za 350, ale w sumie będzie to jedyny koncert w historii w PL (zapewne) ana pewno pierwszy więc mogę zaryzykować wyjazd do Pragi kosztem dobrego miejsca w PL ;)

Swoją drogą myślałem, że z moich znajomych (nie licząc jawnych fanów BJ) nie pojedzie nikt a tutaj mam 3 chętnych w tym jednemu już zarezerwowałem bilet ;D Zajebiście ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”