Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jakbyśmy na siebie wpadli na koncercie, to proszę, stańcie za mną. Ja nie mam nawet 160, więc nic Wam nie będę zasłaniać, nawet skaczącKondZik pisze:Widz, że licytacjaalniac pisze:Współczuję tym, co będą stać za mną. 180 cm dla innych może nie być komfortowe.![]()
Jutro lece kupić bilet. 192cm - niech się męczą
...ja chyba drabinę na koncert przyniosę, żeby cokolwiek widzieć...
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- black
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
Cholera jasna, 150 cm... może mnie ktoś na barana weźmie?Thalion pisze:Jakbyśmy na siebie wpadli na koncercie, to proszę, stańcie za mną. Ja nie mam nawet 160, więc nic Wam nie będę zasłaniać, nawet skaczącKondZik pisze:Widz, że licytacjaalniac pisze:Współczuję tym, co będą stać za mną. 180 cm dla innych może nie być komfortowe.![]()
Jutro lece kupić bilet. 192cm - niech się męczą![]()
...ja chyba drabinę na koncert przyniosę, żeby cokolwiek widzieć...

"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
last.fm
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
hehe... cóż ja po prostu jestem "starym kibolem" Znam stadiony głównie z meczy -jak się zapomnę to namówię trybunę na zrobenie Jonowi "Let`s all do the Poznan"fmk. pisze:skoro już odszukałeś ten post to chciałbym tylko gwoli ścisłości.. moim zdaniem, czyli dla mnie. osobiście namówiłem 7 osób na koncert, żadna nie idzie ze mną do GC, również wolą trybuny. nie zmienia to faktu, że ja bym tam nie usiedział :pTomker pisze:Właśnie się zastanawiam. Skoro loże VIP są na trybunach to czy na trybunie za 250 nie bedzie lepszy widok niż na Golden Circle?fmk. pisze:moim zdaniem koncert BJ na trybunach to bardziej za karę niż dla przyjemności :p oczywiście kupuję GC!
Poza tym trybuny sa po skosie ku górze a na boisku jest płasko -gorszy widok?
Co myślicie?
Zamówiłam już bilet. Jutro co prawda muszę zrobić przelew, ale jak już to zrobię to już oficjalnie jadę na koncert. Trochę mam cykora bo po raz pierwszy jadę na jakiś koncert. No i dzisiaj okazało się, że jadę sama, a nie z koleżanką jak to miało być na początku.
P.S Thalion, przyłączam się do Twojej prośby. Zaledwie mam 150 cm i też się zastanawiam nad tą drabiną. Fajnie byśmy z nią wyglądały.
P.S Thalion, przyłączam się do Twojej prośby. Zaledwie mam 150 cm i też się zastanawiam nad tą drabiną. Fajnie byśmy z nią wyglądały.
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
-
- Little Bit Of Soul
Ja również jestem już szczęśliwą posiadaczką tego biletuSmolek pisze:Ja już kupiłem.Frankie pisze: Cel: GC Fast TrackA takie pytanie dużo z Was kupiło ten typ biletu?
19.06.2013 - Gdańsk
DREAMS COME TRUE!
DREAMS COME TRUE!
-
- Gdańsk Supporter
-
Save a Prayer
- Kontakt:
z tego co wiem, to wybierasz rodzaj biletu i liczbę sztuk, które chcesz kupić i klikasz dodaj do koszyka. Bilety wtedy są dla Cb zarezerwowane na 22 minuty a z boku odlicza się Tb czas.iwwka pisze:Mam pytanko - jak się robi rezerwację na stronie np. eventimu to ile czasu ona obowiązuje?
Chcę kupić bilet na trybunę ale dopiero w poniedziałek bo znajomi się namyślają czy w ogóle będą jechać. A boję się, że przez weekend fajne miejscówki się rozejdą...
Nic nie wiem o innej możliwości rezerwacji biletów, ale mogę się mylić.
- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Istnieje możliwość wybrania płatności zwykłym przelewem wtedy bilety są rezerwowane na 3 dni, żeby klient miał czas na zrobienie takiego przelewu, ale bardzo ważne jest to, że liczy się data kiedy oni dostaną pieniądze, a nie kiedy przelew zostanie wysłany! W przeciwnym razie rezerwacja zostanie anulowana. Także trzeba dobrze wykalkulować czas dokonania przelewuiwwka pisze:Mam pytanko - jak się robi rezerwację na stronie np. eventimu to ile czasu ona obowiązuje?
Chcę kupić bilet na trybunę ale dopiero w poniedziałek bo znajomi się namyślają czy w ogóle będą jechać. A boję się, że przez weekend fajne miejscówki się rozejdą...
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jak chcecie kupowac GC Fast Track to się nie wybierajcie do Eventimu. Co za małpy, byłam 2 dni temu się dopytać, czy będą mieli dostępne WSZYSTKIE bilety, powiedzieli mi, że tak. Byłam tam 5 minut temu cała happy, kilka osób, w kolejce super super, a oni mi mówią, ze fast trackow nie sprzedają, tylko online.
Dobrze, że wczoraj zarezerwowalam w internecie i mam 2 dni na przelew bo inaczej by mnie zupełnie szlag trafił. Nie wiem, czy w Empikach i Media Markcie będą sprzedawać w takim razie Fast Tracki. A tak chciałam mieć bilet w rączce! :<

Ostatnio zmieniony 9 listopada 2012, o 08:18 przez kejt93bub, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
1 Bilecik - GC Fast Track -550 zł
1 Bilecik - GC Normalny - 350 zł
Zarezerwowane
Wachałem się miedzy biletem GC FT a zwykłym za 350, ale w sumie będzie to jedyny koncert w historii w PL (zapewne) ana pewno pierwszy więc mogę zaryzykować wyjazd do Pragi kosztem dobrego miejsca w PL
Swoją drogą myślałem, że z moich znajomych (nie licząc jawnych fanów BJ) nie pojedzie nikt a tutaj mam 3 chętnych w tym jednemu już zarezerwowałem bilet ;D Zajebiście
1 Bilecik - GC Normalny - 350 zł
Zarezerwowane
Wachałem się miedzy biletem GC FT a zwykłym za 350, ale w sumie będzie to jedyny koncert w historii w PL (zapewne) ana pewno pierwszy więc mogę zaryzykować wyjazd do Pragi kosztem dobrego miejsca w PL
Swoją drogą myślałem, że z moich znajomych (nie licząc jawnych fanów BJ) nie pojedzie nikt a tutaj mam 3 chętnych w tym jednemu już zarezerwowałem bilet ;D Zajebiście