Klasyka - Ciągnąć dalej czy nie ??

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Klasyka - Ciągnąć dalej czy nie ??

Post autor: Adrian »

Ostatnio zauważyłem wielkie buum na filmy z półki tzw "klasyka".
Są to głównie filmy akcji. Wszystkie wielkie tytuły ostatnich lat mają zostać kontynuowane. No i chiałbym się dowiedzieć, czy waszym zdaniem to dobre czy nie ??

Osobiśćie uważam, że to dobrze jak kontynuują jakiś Hitowy film. Pod warunkiem, że w poprzednia część nie zakończyła się tak iż nie powinno się jej dalej kontynuować. Chociaż przyznam, że zobaczenie Clinta Eastwooda, Stalona, Forda, Gibsona czy Szwarzeneggera w roli "bochaterów którym wszystko wychodzi" a mają już spory wiek na karku może być śmieszne.
No ale za także przemawiają także nowe możliwości, które oferują dzisiejsze czasy, czyli efekty specjalne itp.

Tutaj podaje kilka Kontynuacji:

- Terminator 4 - Nie wiadomo, czy wystąpi Szwarzenegger. Ma zagrać chociaż w epizodzie. Co prawda po 3-ce nie jest już prawie potrzebny, ale zobaczymy. Uważam, że jak nie zatrudnią głównych aktorów którzy wystąpili w 3-ce (C.Danes, N.Stahl i Arni - chociaż na symboliczne wystapienie) to niech sobie darują.

- Szklana Pułapka 4 - Ten film już powstał. teraz można czekać tylko na premiere. Tutaj chętnie zobacze Bruca ponownie ścigającego bandytów.

- Indiana Jones 4 - Chyba najbardziej oczekiwana przeze mnie produkcja. Miało być kręcone już na początku 2006 roku, ale jeszcze nie wiem co się tam dzieje. Ale jeśli biorą sie za to Lucas i Spillberg to chałY NIE BęDZIE.

- Zabójcza Broń 4 - Tutaj są 2 możliwości. Film ma powstać, ale nie wiadomo czy Gibson wystąpi. Jeśłi nie wystąpi to film będzie przedstawiał postać Glovera poszukującego zabójców Gibsona. Wolałbym jednak zobaczyć dued. No i z duża domieszką humoru. Uwielbiam humor w tych filmach. Mogliby wziąść jeszcze raz Pesciego i tego czarnego z 4-tej części.

- Rambo 4 - Hmmm. 3-ka mi sie za bardzo nie podobała. Ale teraz nowe efekty itp Może być coś fajnego. Tym bardziej, że Stallone bardzo chce kontynuacji. Tym bardziej, że to on napisał scenariusz do filmu.

- Rocky chyba 7 - Hmmm i jeszcze raz Hmmm

- Teksańskie Masakry - Ma wyjść następna część i "prequel" poprzednik Teksańskiej Masakry. Jako iż Uwielbiam Teksańską Masakre z 1974 i 2004 roku więc jestem ZA.

- Brudny Harry nie wiem, która to już część :) - Tutaj cośik sceptyczny jestem

Moja lista filmów na któe czekam:
1. IJones
2.Teksańskie Masakry
3. Zabójcza Broń 4
4. Reszta
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Jak dla mnie większość tych aktorów wyglądałaby śmiesznie w następnych częściach. Chociaż uwielbiam Rocky'ego to chyba padłabym ze śmiechu oglądając starego Stalona .Kiedyś było na co popatrzeć , a tewraz stary , pomarszczony dziad i Co tu oglądać :P Już Gibson prezentuje sie lepiej.

Co do "Zabójczej broni" to 4 bodajże to ta część z chińską mafią, ale mogę się mylić

W większości tych filmów jestem za opcją NIE CI?GN?ć
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Co do Rambo i Rockiego to powstaną na pewno. Chyba, że się coś strasznego wydarzy (tzn śmierć itp)

A co do Zabójczej Broni 4 - oczywiście się pomyliłem. Chodzi o 5-tą część.

A mnie troche ciekawi jakby oni się sprawdzili w dalszych częściach (i w jakiej są formie).
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

NIE NIE I NIE!! Terminator 3 już był totalną chałą, Rockim chce się już niemal wszystkim żygać, a Rambo to i tak za dużo części było :)
Jeno Indiane i Szklaną pułapkę chętnie zobaczę :)
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

NIE NIE I NIE!! Terminator 3 już był totalną chałą,
Z Rerminatorem 3 jest tak jak z BJ przed 200 i po 2000 roku. Tyle ile osób tyle opini. Ja osobiście uważam, że film jest super. I jeśli chodzi o efekty i scenarisz i sama treść, a końcówka to już zajeb.. totalnie. I to mi mówi aby jednak kontynuować te filmy, ale
Rockim chce się już niemal wszystkim żygać, a Rambo to i tak za dużo części było
W sumie masz racje
Indiane i Szklaną pułapkę chętnie zobaczę
Tutaj na pewno się zgadzamy
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Rokitka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rokitka »

ja wogole nie przepadam za tymi filmami juz mnie totalnie wkurza jak ciagle to samo leci w tv i wkolko :(
Awatar użytkownika
Ankag
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ankag »

Szklana Pułapka - owszem,bardzo chętnie bym zobaczyła
Terminator, Rocky i nie daj Boże Rambo - nie !! a szczególnie rambo !!
Gibson i Glover(tak chyba ten murzyn się nazywa) - z całą pewnością tak :D obydwaj zebrani razem do kupy to niepowtarzalny duet i spora dawka humoru :D z tym, że obecnie to juz może nie być to samo. Mel taki młody już niestety nie jest (chociaż i tak uwielbiam go jako aktora), tak samo jak jego czarnoskóry partner...im już nie ganianie za przestępcami tylko gorąca herbatka i pogaduszki przy kominku :P :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”