może będzie "w pakiecie" z Richiem...Damned pisze:Nie zapomniałem o nim, ale dobieranie kogoś z obozu Richiego wydaje mi się nieprawdopodobne, choć kto wie...Ricky Skywalker pisze:Aaron Sterling (drummer Richiego na Every Road Tour)![]()
10.09.2013 - Meksyk (odwołany)
Moderator: Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Tomker pisze: Damned - na drzewo z Nikelback. Niech im Gadowski wytłumaczy gdzie jest miejsce supportu

A zobaczycie, ze w rezultacie na końcu trasy zostanie się tylko Bobbiś
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Sytuacja wymaga natychmiastowego powołania zastępczego bębniarza, albo przyznania się do błędów i przeproszenia fanów za ten cały felerny rok.
Szkoda że Tico nie ma tweetera. Chciałbym zobaczyć jakąś jego fotkę z Meksyku.
[ Dodano: 2013-09-11, 00:33 ]

Tak w pełni na serio, to można ich lubić lub nie... ja ich nie słucham i nigdy nie słuchałem, ale są jednym z argumentów dla powołania w trybie natychmiastowym zmiennika.
Szkoda że Tico nie ma tweetera. Chciałbym zobaczyć jakąś jego fotkę z Meksyku.
[ Dodano: 2013-09-11, 00:33 ]
Tomker pisze:Damned - na drzewo z Nikelback. Niech im Gadowski wytłumaczy gdzie jest miejsce supportu
Tak w pełni na serio, to można ich lubić lub nie... ja ich nie słucham i nigdy nie słuchałem, ale są jednym z argumentów dla powołania w trybie natychmiastowym zmiennika.
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Tak jest !Ricky Skywalker pisze:Jon i Bobby - czyli prawie jak Yogi i BooBoo

A tak serio, strach się bać jakie Tico dostał 'Stinky Eye' od Jona za ten wyrostek
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ciekawe czy jak lekarz przyjechali po Tico to Jon mu krzyczal "wstawaj fuck, trasa do zagrania,kasa do zarobienia!".
Jakby wzieli Sterlinga to by to spory policzek dla Rycha był. Albo i Rychu by mial swoją wtyczkę ;p
Tak juz serio to mam nadzieje,że T szybko wróci do zdrowia. Nie dla koncertów ale po prostu, w jego wieku nawet wyrostek to nie żarty.
Niech puszczą partie perki z płyty ;p
Jakby wzieli Sterlinga to by to spory policzek dla Rycha był. Albo i Rychu by mial swoją wtyczkę ;p
Tak juz serio to mam nadzieje,że T szybko wróci do zdrowia. Nie dla koncertów ale po prostu, w jego wieku nawet wyrostek to nie żarty.
Niech puszczą partie perki z płyty ;p