20.09.2013 - Rock in Rio (live stream)
Moderator: Mod's Team
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Po tym koncercie trasa powinna zostać wstrzymana. Tyle mam do powiedzenia. Oczywiście, że to nie wina Jona, ani managementu, że Tico zachorował, ale kontynuowanie trasy w tym stylu jest troche niepoważne.
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
prezes1 pisze:No to teraz jeszcze woreczek żółciowy. Nieźle...
Ale co tam. Show must go on!
Zaraz się zacznie, że "to tylko wymówka, że Tico miał już dość"
A tak na poważnie... JBJ robi co może, żeby tą lokomotywę utrzymać w ruchu, ale bez dwóch z czterech kół - przewiduje rychłą kolizję z rzeczywistością.
Ciekaw jestem setlisty... aż się boje...
"I'll be there For You" (B.Bandiera on vocals) ?
W końcu scenę przejmą Kings of Suburbia
Harlem rain coming down,
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja wiem,że później są kolejne daty zabookowane, koncerty wyprzedane, ludzie kupili bilety no ale litości, to już nawet nie jest śmieszne. Występ w Rock in Rio jeszcze rozumiem ale później wszystko powinno być odwołane. Nie ma co tu sie tłumaczyć, że ludzie wydali pieniądze i liczą na koncert bo to i tak nie wystąpi zespół Bon Jovi. Powinni odwołać pozostałe występy wraz z obietnicą,że specjalnie dla południowych amerykanów wrócą za powiedzmy pół roku czy rok by zagrać pare koncertów w pełnym, bądź chociaż 3 osobowym składzie. Teraz to wszystko sie mija z celem.
Ja nawet nie wiem czy to jutro oglądać.

- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Ja bym ewentualnie dograł tę parę południowoamerykańskich koncertów (bo mało czasu, ludziom może być ciężko poodwoływać hotele, przeloty itp.), a odwołał Amerykę Północną, Japonię i Australię, gdzie mogą wrócić w każdej chwili przecież...
Ogólnie - masakra...
Ogólnie - masakra...

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Dokładnie, nie chce mi się wierzyć, że nie idzie tego przełożyć. W końcu chodzi o zdrowie jednego z muzyków. Fani na pewno zrozumieją. Ja osobiście wolałbym poczekać nawet 5-6 miesięcy i zobaczyć komplet, lub tak jak pisze Dand - chociaż trójke z nich. Teraz to jest już masakra jakaś..Dand pisze:Ja wiem,że później są kolejne daty zabookowane, koncerty wyprzedane, ludzie kupili bilety no ale litości, to już nawet nie jest śmieszne. Występ w Rock in Rio jeszcze rozumiem ale później wszystko powinno być odwołane. Nie ma co tu sie tłumaczyć, że ludzie wydali pieniądze i liczą na koncert bo to i tak nie wystąpi zespół Bon Jovi. Powinni odwołać pozostałe występy wraz z obietnicą,że specjalnie dla południowych amerykanów wrócą za powiedzmy pół roku czy rok by zagrać pare koncertów w pełnym, bądź chociaż 3 osobowym składzie. Teraz to wszystko sie mija z celem.
Harlem rain coming down,
-
- Have A Nice Day
O cholercia, jakieś komplikacje? No w tym wieku już tak szybciutko nie dochodzi się do super formy. Trzeba czasu. Życzę Tico szybkiego powrotu do zdrowia.
Masakra. Tylko dwóch chłopaków z mojej ukochanej kapeli! Płakać się chce naprawdę. Będę oglądać koncert no bo jak tu nie oglądać BJ! Jestem ciekawa jak to wszystko wyjdzie, ale będzie ciężko patrzeć na ½ zespołu.
Czy coś się jeszcze wydarzy do cholery na tej trasie!? Bo pechowa jest do potęgi entej! Aż żal na to wszystko patrzeć. No ale takie jest życie.
Masakra. Tylko dwóch chłopaków z mojej ukochanej kapeli! Płakać się chce naprawdę. Będę oglądać koncert no bo jak tu nie oglądać BJ! Jestem ciekawa jak to wszystko wyjdzie, ale będzie ciężko patrzeć na ½ zespołu.

Czy coś się jeszcze wydarzy do cholery na tej trasie!? Bo pechowa jest do potęgi entej! Aż żal na to wszystko patrzeć. No ale takie jest życie.
BJ - It's my life - Always !
- madm
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ
No kurde, w dniu koncertu dowiadujemy się że wyrostek, w kolejnym dniu koncertu dowiadujemy się że woreczek. Przypadek?
Również jestem zdania, że trasa powinna zostać przerwana albo nawet zakończona. Kasy zarobili już tyle, że spokojnie mogą ponieść koszty takiej operacji. Jeśli będą kontynuować - będzie to Jon po prostu będzie robił sobie jaja z prawdziwych fanów zespołu. Ale co mają powiedzieć ci, którzy kupili już bilety? A co, gdyby taka sytuacja zdarzyła się przez 19 czerwca?
Również jestem zdania, że trasa powinna zostać przerwana albo nawet zakończona. Kasy zarobili już tyle, że spokojnie mogą ponieść koszty takiej operacji. Jeśli będą kontynuować - będzie to Jon po prostu będzie robił sobie jaja z prawdziwych fanów zespołu. Ale co mają powiedzieć ci, którzy kupili już bilety? A co, gdyby taka sytuacja zdarzyła się przez 19 czerwca?
Ostatnio zmieniony 20 września 2013, o 17:46 przez madm, łącznie zmieniany 1 raz.
It's my life!
-
- Have A Nice Day
- medicineman90
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
-
- Have A Nice Day
- medicineman90
- Gdańsk Supporter