Swietnie DirtySecret, wyślij mi proszę info, kiedy będą już sprzedawać bilety. Z góry dzięki
[ Dodano: 2013-09-24, 20:00 ]
Jeśli puszczą całość to będzie:
1
Draw the Line
2
Love in an Elevator
3
Livin' on the Edge
4
Hangman Jury
5
No More No More
6
Mama Kin
7
Monkey on My Back
8
Toys in the Attic
9
Sweet Emotion
10
Boogie Man
11
Rats in the Cellar
12
Movin' Out
13
Last Child
14
S.O.S. (Too Bad)
15
Walk This Way
16
Train Kept A Rollin' (Credits)
17
Lick and a Promise
18
One Way Street
Uuuu żadnej balladki z wielkiej trylogii... szkoooda
Na pewno puszczą całość. Godzinaczydzieścicztery to nie dużo
Doczytałam teraz i jeżeli faktycznie poleci to DVD: Rock For The Rising Sun, w wersji takiej jak na płycie - a wszystko na to wskazuje - to bardziej niż koncert to będzie dokumant z koncertowymi wstawkami... szkoda. Wolałabym po prostu koncert, ewentualnie tak jak na Queenie najpierw dokument z trasy, a potem ciągły koncert. No i brakuje kilku moich ukochanych kawałków, to też żal
DirtySecret pisze:wszystko na to wskazuje - to bardziej niż koncert to będzie dokumant z koncertowymi wstawkami... szkoda.
This film follows the band on that tour combining full length live tracks with behind the scenes footage which is at times touching and emotional and at others humorous and insightful.
DirtySecret pisze:wszystko na to wskazuje - to bardziej niż koncert to będzie dokumant z koncertowymi wstawkami... szkoda.
This film follows the band on that tour combining full length live tracks with behind the scenes footage which is at times touching and emotional and at others humorous and insightful.
tak, tak full length live tracks ale chodziło mi o to, że właśnie będą one oddzielone reportażowymy wstawkami zza sceny i wywiadami, a wolałabym taki koncert koncert, od początku do końca transmisję, żeby chociaż ułudę mieć, że na nim jestem
Ale może niepotrzebnie marudzę, bo będzie to super ciekawe we will see
Sweet emotion czaaad ale nie oglądam więcej! Chcę mieć niespodziankę
zawsze mi się podobał Aerosmith - ten obwieszony, błyskotliwy zespół. Był u mnie przed Bon Jovi. John powinien sobie popatrzeć na Stevena - jak on teraz wygląda na scenie ?! bajka... to prawdziwy rocker, a nasz Johnny jak chłoptaś z "Just five" - but now - "Just two" tym jego "because we can be a boysband". Tu należy dopatrywać się powolnego rozpadu BJ. Jasio zatracił duszę rockera i kupił w tesco w promocji duszyczkę businessboya.
hehe Damned a Ty nie masz co do roboty o 3 w nocy tylko załamywać swoich kompanów z forum ?!
a propos tego jak się zwiesz to dzisiaj prawie płakałem słuchając these days i hey god przypominając sobie koncert z Wembley i Dry County z 1-szej nocy.
TheRock, sam widzisz że spać po nocach nie mogę przez nich
Ale dopóki ta zasrana trasa będzie kontynuowana, nie mam nadziei na dobre wieści... niestety