Czego własnie słuchacie?

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

Zablokowany
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

hoho widze, ze nie tylko ja słucham/znam Cinderelle (ktoś tam jeszcze z nas zna, jak sobie przypominam. Gośka chyba ? :P)
Widze Rattie, że "przebudowałeś" profil :P . Kiedys było: New Yersey - jedyna przy której potrafie jakoś wysiedzieć czy coś takiego :P. Za BJnie przepadam (poza paroma dobrymi numerkami) :P
No i patrzcie co sie z tymi ludzmi dzieje :P

Bon Jovi - In And Out Of Love no i Tokyo Road (live Rio De in Janeiro 1990 [singel Bed Of Roses]) zajebiste !!
Awatar użytkownika
skrzatka
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

Post autor: skrzatka »

Avril Lavigne " I don't give
Ktoś wbił w ziemię moje nogi
Ktoś mi zamknął własne drogi
Świat nie rozumie, że je iść muszę
W miejscu szybko się udusze...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

jak na razie z niezłymi skutkami katuję 'Wild is the wind'
No to ruszamy w trase :)
hoho widze, ze nie tylko ja słucham/znam Cinderelle
Ekhm ... O ile wiem to połowa ludzi ze zlotu słucha Cinderelli

Tak na bank to ... Rattie, Lordi, Ja, Marcin, Ricky S pewnie jeszcze Rokitka i kilka osób do których nie estem pewny (min Beeru, Sobol).

Eno zapomniałby
J-Perk - Next 100 Years (Fajnie tak posłuchac sobie piosenke w Japońskiej wersji)
No i cały czas Cadillac Man
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

przepraszam :P

It's My Life
It's My Life
Kontakt:

BJ Neurotica
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

No to ruszamy w trase Uśmiech...
Spoko, ale Ty drzesz paszczę :P
Widze Rattie, że "przebudowałeś" profil Język . Kiedys było: New Yersey - jedyna przy której potrafie jakoś wysiedzieć czy coś takiego Język. Za BJnie przepadam (poza paroma dobrymi numerkami) Język
No i patrzcie co sie z tymi ludzmi dzieje Język
Ej cichoj kruca!! :P:P

pamiętam,że ktoś tu pisał na forum lae pisał,że Rattie jeszcze się nawróci jak pobędzie troche z nami.Hmm...czy ja śnie ?
Nieeee..... to chyba tylko ja sie starzeję :P

King Kobra - 'Red Line'
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
skrzatka
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

BJ Runaway :D
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Bon Jovi - Gimme some ( lovin Charlene )

Niedawno dopiero to odkryłem. Nie wiem czy to wstyd, ale wydaje mi sie , ze ciezko to zdobyć :P To chyba demo z Crusha. Aż dziw, że to nie znalazło sie na płycie podobnie jak Temptation (styl, tempo, charkter i inspiracje inne), ani na żadnym z singli , albo chociażby na 100,000,000 Bon Jovi Fans Can't Be Wrong (Chyba, ze na 5 płycie CD ?). Może zostawili to na jakąś inną okazje :) :P Kawałek świetny... takie prawdziwe amerykanskie klimaty, czysty rock'n roll z blusowow-countrowym zacięciem :)
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Spoko, ale Ty drzesz paszczę Język
Damy rade
podobnie jak Temptation
Temptation powinno być 3cim singlem z Crusha zaraz po Neurotice. Oczywiście wersja z singla Say It Isn't So a nie z Box-setu. Jest bardziej mroczna i lepsza.
Może zostawili to na jakąś inną okazje Uśmiech...
Taaa jak umrą będą ich single wydawać i kręcić teledyski do najlepszych niewydanych piosenek.

A ja ... Ordinary People - Bon Jovi
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Awatar użytkownika
skrzatka
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

BJ Novacaine
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

[Quoute]Temptation powinno być 3cim singlem z Crusha zaraz po Neurotice. [/Quote]

to było wałkowane hohoho razy ...

Taaa jak umrą będą ich single wydawać i kręcić teledyski do najlepszych niewydanych piosenek.

?ebys wiedział, ze takie cos jest mozliwe! ( patrz-Elvis :P ) Ale teledyski ? Pogieło?
Po co ironizujesz, to nie ma nic do rzeczy. Chodzi jedynie o to, ze ta piosenka nie weszła nawet na boxset. A powinna, bo jest tam troche "zapychaczy".
Czytaj tekst ze zrozumieniem. Napisze specjalnie dla Ciebie, ze z mojej strony była to ( Może zostawili to na jakąś inną okazje Uśmiech... ) taka mała dygresja i tyle :P
Słyszał Ty kiedy ten kawałek, bo jest naprawde dobry !!

Deep Purple - Knocking At Your Back Door
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Po co ironizujesz, to nie ma nic do rzeczy.
Bo lubie
Chodzi jedynie o to, ze ta piosenka nie weszła nawet na boxset.
Mnie to nie przeszkadza, bo w tym przypadku piosenka była dostepna w necie przed boxetem a jakby np zajęła miejsce "Out Of Bounds" to tej piosenki pewnie nigdy byśmy nie usłyszeli.
A powinna, bo jest tam troche "zapychaczy"
Sprawa gustu. Popatr na czyjeś top 10 z boxetu i swoje. Ja patrząc na innych topy powiedziałbym, że ta piosenke bym nie dawał na boxset a wg tej osoby to jedna z najlepszych piosenek.
Czytaj tekst ze zrozumieniem.
Wiesz Twój tekst był taki zawiły, że normalnie bez tłumacza się nie da. A tak pozatym to jedynie czego nierozumiem to własnie ten Twój tekst. Nie wiem o co Ci chodzi, bo wypowiedziałem się w miare jasno.
Słyszał Ty kiedy ten kawałek, bo jest naprawde dobry Wykrzyknik
Co najwyżej średniodobry. Do takich piosenek jak Love Is War, Outlaws Of Love, Temptation, Does Anybody Really Fall In Love, Growing Up The Hard Way czy Judgment Day dzielą ją jednak spore odległości (jakościowo i przebojowo).

Oczywiście tylko wg mojej opini.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Cytat:
Po co ironizujesz, to nie ma nic do rzeczy.

Bo lubie
Rzeczywiście, bardzo dobra cecha chrarakteru. Bardzo sprzyjajaca normalnej "konwersacji" ........ powodzenia :)
Sprawa gustu. Popatr na czyjeś top 10 z boxetu i swoje. Ja patrząc na innych topy powiedziałbym, że ta piosenke bym nie dawał na boxset a wg tej osoby to jedna z najlepszych piosenek.
Tak. Tyle, ze sprawa gustu, a jakosci muzyki to dwie rózne rzeczy. I jeżeli coś jest słabe, to jest słabe bez wzgledu na to czy sie komus "podoba" czy nie.
apropo ... Ich troje, swietna muzyka, swietnie sie sprzedaje! hehhehe Wilelu ludzi jej słucha i uwara ja za dobrą, ale niestety prawda jest inna. Tak samo jest w przypadku niektórych piosenek z boxsetu.
Niesadze zeby na top 10 weszła obojętnie jaka piosenka, ktorą ja i wiele innych osób w tym (mam nadzieje) Ty uważa za słabe, bo to raczej niemozliwe. Te piosenki ktore mam na mysli sa naprawde słabe, więc chłopie sie zastanów co piszesz !! !! !!

Po drogie "top 10" jak nazwa wskazuje to DZIESIęć piosenek, a na boxsecie jest ich ileś razy tyle, więc ...... myslisz :o ??
Jezeli patrzysz na "topy" innych to mysle, ze liczba wymienionych/"nominowanyc" do top 10 piosenek pokrywa sie tak, ze nie znajduja sie na niej te słabe kawałki.
Te nie wymienone/nie nominowane przez nikogo kawałki, to własnie te piosenki słabe (jak nie bardzo/żenująco słabe) które śmiało mogłoby by zastapić np. Gimme Some.

Wiesz Twój tekst był taki zawiły, że normalnie bez tłumacza się nie da. A tak pozatym to jedynie czego nierozumiem to własnie ten Twój tekst. Nie wiem o co Ci chodzi, bo wypowiedziałem się w miare jasno.
:) :) :) :) chyba rzeczywiscie masz problemy z czytaniem. Dobrze, ze mnie poinformowałeś. Jak bede coś pisał do Ciebie to bede specjalnie układal zdania tak zebys cokolwiek zrozumiał. Kurde..... , ale mi sie nie chce..., wiec nie czytaj jak nie dajesz rady:)
Co najwyżej średniodobry. Do takich piosenek jak Love Is War, Outlaws Of Love, Temptation, Does Anybody Really Fall In Love, Growing Up The Hard Way czy Judgment Day dzielą ją jednak spore odległości (jakościowo i przebojowo).
Jest na tyle dobry kompozycyjnie by wyprzec nawet ( moze po drobnych dopracowaniach, bo szumi- jakość ) połowe kompozycji z najleprzego rockowego albumu pod słońcem jaki kiedykolwiek powstał na ziemi i jakiego nikt juz z pewnoscia nie stworzy jakim jest HAND. A co dopiero z tego boxsetu !!

Przebojowo powiadasz. buahahahah / :| / :jezor: / :o / :x / :) / Wg Ciebie kazdy przebój to kawał dobrej roboty ?? :| .. maria huu marija haa, numa numa hej numa numa hej, przeboje Ich Troje i wieleeeeeeeeeee innych przeboji, nawet powaznych kapel !!
Ten kawałek przebojem raczej by sie nie stał, może ze wzgledu na swoje blusowe brzmienie. Ale wg. Ciebie jak cos nie jest przebojem i nie nadaj sie na przebuj, to jest kiepskie mam rozumiec ?? :| Szkoda.
Have A Nice Day Tour -> 2,002,000 Sprzedanych Biletów (109 mln zysku)
Wśród nich ten jeden najcenniejszy
do tego snobizm :) .. tez potrafie sie uczepic byle jakiego zdania , tylko po co?? Jak dla mnie to zdanie powyzej i ine tego typu sa niepotrzebne.

A ja słyszałem , ze zarobili 67 mln i sa zaraz po U2 i Stonsach ? (wg Billboard). Tu mozesz sie popisac, bo zdaje sie, ze to najwazniejsze dla Ciebie :)

[ Dodano: 2006-08-27, 01:26 ]
aha przpepraszam nie sadze osbno - bo isie uczepisz pewnie :)

POPRAWKA do tego snobizm .. tez potrafie sie uczepic byle jakiego zdania , tylko po co??
Jak dla mnie zdanie powyzej napisane przeze mnie i ine tego typu sa niepotrzebne.

[ Dodano: 2006-08-27, 01:28 ]
kurde.... mam namyśli ten snobizm

ide chyba spać, impreza mnie wykonczyła :)
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

A ja sobie slucham koncertówki Poison 'Swallow this live'

PS. ale jaja - kłótnia na forum bez mojego udziału. Świat się faktycznie kończy :P
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
skrzatka
It's My Life
It's My Life
Kontakt:

BJ Story of my life
Zablokowany