Widze Rattie, że "przebudowałeś" profil
No i patrzcie co sie z tymi ludzmi dzieje

Moderator: Mod's Team
No to ruszamy w trasejak na razie z niezłymi skutkami katuję 'Wild is the wind'
Ekhm ... O ile wiem to połowa ludzi ze zlotu słucha Cinderellihoho widze, ze nie tylko ja słucham/znam Cinderelle
Spoko, ale Ty drzesz paszczęNo to ruszamy w trase Uśmiech...
Ej cichoj kruca!!Widze Rattie, że "przebudowałeś" profil Język . Kiedys było: New Yersey - jedyna przy której potrafie jakoś wysiedzieć czy coś takiego Język. Za BJnie przepadam (poza paroma dobrymi numerkami) Język
No i patrzcie co sie z tymi ludzmi dzieje Język
Nieeee..... to chyba tylko ja sie starzejępamiętam,że ktoś tu pisał na forum lae pisał,że Rattie jeszcze się nawróci jak pobędzie troche z nami.Hmm...czy ja śnie ?
Damy radeSpoko, ale Ty drzesz paszczę Język
Temptation powinno być 3cim singlem z Crusha zaraz po Neurotice. Oczywiście wersja z singla Say It Isn't So a nie z Box-setu. Jest bardziej mroczna i lepsza.podobnie jak Temptation
Taaa jak umrą będą ich single wydawać i kręcić teledyski do najlepszych niewydanych piosenek.Może zostawili to na jakąś inną okazje Uśmiech...
Taaa jak umrą będą ich single wydawać i kręcić teledyski do najlepszych niewydanych piosenek.
Bo lubiePo co ironizujesz, to nie ma nic do rzeczy.
Mnie to nie przeszkadza, bo w tym przypadku piosenka była dostepna w necie przed boxetem a jakby np zajęła miejsce "Out Of Bounds" to tej piosenki pewnie nigdy byśmy nie usłyszeli.Chodzi jedynie o to, ze ta piosenka nie weszła nawet na boxset.
Sprawa gustu. Popatr na czyjeś top 10 z boxetu i swoje. Ja patrząc na innych topy powiedziałbym, że ta piosenke bym nie dawał na boxset a wg tej osoby to jedna z najlepszych piosenek.A powinna, bo jest tam troche "zapychaczy"
Wiesz Twój tekst był taki zawiły, że normalnie bez tłumacza się nie da. A tak pozatym to jedynie czego nierozumiem to własnie ten Twój tekst. Nie wiem o co Ci chodzi, bo wypowiedziałem się w miare jasno.Czytaj tekst ze zrozumieniem.
Co najwyżej średniodobry. Do takich piosenek jak Love Is War, Outlaws Of Love, Temptation, Does Anybody Really Fall In Love, Growing Up The Hard Way czy Judgment Day dzielą ją jednak spore odległości (jakościowo i przebojowo).Słyszał Ty kiedy ten kawałek, bo jest naprawde dobry Wykrzyknik
Rzeczywiście, bardzo dobra cecha chrarakteru. Bardzo sprzyjajaca normalnej "konwersacji" ........ powodzeniaCytat:
Po co ironizujesz, to nie ma nic do rzeczy.
Bo lubie
Tak. Tyle, ze sprawa gustu, a jakosci muzyki to dwie rózne rzeczy. I jeżeli coś jest słabe, to jest słabe bez wzgledu na to czy sie komus "podoba" czy nie.Sprawa gustu. Popatr na czyjeś top 10 z boxetu i swoje. Ja patrząc na innych topy powiedziałbym, że ta piosenke bym nie dawał na boxset a wg tej osoby to jedna z najlepszych piosenek.
Wiesz Twój tekst był taki zawiły, że normalnie bez tłumacza się nie da. A tak pozatym to jedynie czego nierozumiem to własnie ten Twój tekst. Nie wiem o co Ci chodzi, bo wypowiedziałem się w miare jasno.
Jest na tyle dobry kompozycyjnie by wyprzec nawet ( moze po drobnych dopracowaniach, bo szumi- jakość ) połowe kompozycji z najleprzego rockowego albumu pod słońcem jaki kiedykolwiek powstał na ziemi i jakiego nikt juz z pewnoscia nie stworzy jakim jest HAND. A co dopiero z tego boxsetuCo najwyżej średniodobry. Do takich piosenek jak Love Is War, Outlaws Of Love, Temptation, Does Anybody Really Fall In Love, Growing Up The Hard Way czy Judgment Day dzielą ją jednak spore odległości (jakościowo i przebojowo).
do tego snobizmHave A Nice Day Tour -> 2,002,000 Sprzedanych Biletów (109 mln zysku)
Wśród nich ten jeden najcenniejszy