A więc:

NABOTOKSOWANYM BEZTALENCIOM MÓWIMY NIE!!!
Moderator: Mod's Team
Boże Przenajświętszy, zdjęcie biologicznej broni masowego rażenia! :O Jak te dwie się zakumplują... Biedna Ava, to dziecko będzie miało przykrą przyszłość.
Tak też zrobię. Wyślę mu CV przez twittera...Damned pisze:Prezes, złóż u Richiego CV jako Wujek Dobra Rada w sprawie kobietprezes1 pisze:NABOTOKSOWANYM BEZTALENCIOM MÓWIMY NIE!!!
Z takimi warunkami to ja ci mogę referencję napisaćprezes1 pisze:Tak też zrobię. Wyślę mu CV przez twittera...Damned pisze:Prezes, złóż u Richiego CV jako Wujek Dobra Rada w sprawie kobietprezes1 pisze:NABOTOKSOWANYM BEZTALENCIOM MÓWIMY NIE!!!No i oczywiście warunki współpracy(umowa będzie mówiła o natychmiastowym powrocie do BJ, następnym albumie solowym, koncercie z BJ w Polsce, koncercie solowym w Polsce oraz niby przypadkowym zrzuceniu Bobby'ego z klifu raz na zawsze).
prezes1 pisze:umowa będzie mówiła o natychmiastowym powrocie do BJ, następnym albumie solowym, koncercie z BJ w Polsce, koncercie solowym w Polsce oraz niby przypadkowym zrzuceniu Bobby'ego z klifu raz na zawsze).
no, nie wiem, czy to się opłaci... takiemu dasz palec a weźmie rękęDamned pisze:Wszystko ok, tylko zmieniłbym jeden zapis, bo szkoda mi już tego Bobka. Dla mnie może grać w BJ, byleby pozostał gitarzystą rytmicznym i nie przejmował gitary prowadzącej ani solówek![]()