Nie znamy powodu, ale to jasna sugestia, że głównym sprawcą całego zamieszania jest RS.
Bardzo dobrze ujęte.Dla mnie to nie jest dyplomatyczne stwierdzenie Davida tylko oddanie odpowiedzialności za trwanie tej sytuacji tylko na stronę Richiego.
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Bardzo dobrze ujęte.Dla mnie to nie jest dyplomatyczne stwierdzenie Davida tylko oddanie odpowiedzialności za trwanie tej sytuacji tylko na stronę Richiego.
Cleevleen pisze:Trochę to było niewyraźne, ale z tego, co zrozumiałam chodziło o to, że coś się zepsuło, przez co Richie nie może grać.
J.: Mr Sambora, …. I don’t mind. Right now the (…?) show can come on, man, play, play, would you play? What is not working yet?
R.: The tower…
J.: The tower?
(…)
-It’ll come back, it’ll come back!
-It always does…
(…Nie usłyszałam dokładnie, coś o backstage'u i 'clear')
J.: Why don’t you panic, why don’t you worry?
R.: Because I’m so hot!
(...Tu odpowiedź Jona, dłuższa przerwa i:)
J.: Do other stuff... Okay, you don't scare me!
Jednak proszę jeszcze o weryfikację osoby z większym doświadczeniem w języku angielskimThalion?
[ Dodano: 2013-10-19, 12:41 ]
Zauważyłam, że obaj panowie pomimo tych żarcików mają strasznie zmęczone i poirytowane miny. Myślicie, że to zmęczenie czysto fizyczne czy już w tym styczniu zaczęły się jakieś spięcia między nimi?
Przecież to żadne nowe znalezisko, nawet podczas show jak był live stream to komentowaliśmy jak oschłe są ich stosunki. Zarówno tu jak i później w niemczech.KondZik pisze:Może mi ktoś wyjaśnić co takiego nasz Jonuś mówi dokładnie do Richiego?
http://www.youtube.com/watch?v=V5Pfm6a1 ... e&t=43m19s
Na JT znalazłem linka.
Trochę mnie to uspokoiło, nie będę ukrywał, że nieprezes1 pisze:Dla mnie ten wywiad jest raczej optymistyczny. David wyraźnie pociesza mówiąc że wszystko się ułoży. Że takie perypetie się zdarzają i ta też musi minąć.
Dla Ciebie zawsze są te same powody a powód może być prosty: Richie ma dosyć i nie chce mu się wysilać...Ale tego nie wiemy.
A czy w takim przypadku jest winny? Tak, oczywiście. Ale nie znamy szczegółów.
Spróbowałam i wychodzi mi to troszkę inaczej niż Tobie. Dobrze by było, jakby Prezes się wsłuchał i powiedział co on słyszy...Cleevleen pisze: Jednak proszę jeszcze o weryfikację osoby z większym doświadczeniem w języku angielskimThalion?
Co ważne, to ostatnie zdanie chyba nie jest skierowane do Richiego, tylko raczej do prądu, który wysiadł, albo do sytuacji. Nie mam wrażenia, żeby on to mówił do konkretnej osoby.J.: Mr Sambora, …. I don’t mind. Right now the producer of the show is going “oh man, play, play, play… would you play already, oh Jesus. Is it working yet?
R.: The power’s gone.
J.: The power’s gone?
(…)
R.: It’ll come back, it’ll come back!
J.: It always does…
R.: Ahh, the monitor’s out too.
J.: How do you like that? Richie’s all service station niezrozumiałe.
Publiczność wydaje z siebie “ahh”, takie rozczulenie...
J.: Not to panic, not to worry.
R.: Because I’m so hot! (nie jestem przekonana, że mówi to Richie)
J.: How about your guitar, is that working? (Richie sprawdza) No guitar.
Richie mówi do technika o spróbowaniu innego ustawienia chyba. Ktoś krzyczy „monitor’s back” i chyba jest mowa „do it through empire”, ale nie rozumiem znaczenia. Mam wrażenie pada tekst „we can do it unplugged”
J.: I don’t mind, I do keep doing stuff.
R.: It’ happens man… (tu jest więcej, ale stoi zbyt daleko od mikrofonu, żebym wszystko wyłapała)
J.: Okay, you don't scare me.