Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

12 lipca to ŚWIATOWY DZIEŃ IMPREZY, a 11 lipca Richie ma urodziny. Więc można połączyć te dwa święta i zrobić za..tą imprezkę. Jak wyślemy zdjęcia pięknych fanek, to Rysiu na pewno się zgodzi! :lol: :D :cojest:

[ Dodano: 2013-10-30, 17:41 ]
Tomker pisze:nie wiem czy to już było:

Bon Jovi Guitairst Richie Sambora To Peform The World Famous ‘Call To The Post’ At Breeder’s Cup

He might no longer be on tour with Bon Jovi, but Richie Sambora is still breaking Rock ‘n’ Roll’s glass ceiling — because as RadarOnline.com has exclusively learned, the rocker will perform the world famous “Call to the Post” at this weekend’s Breeder’s Cup at Santa Anita Park in Arcadia, Calif.

It’s a MAJOR deviation from thoroughbred tradition: The Call to the Post has almost always been performed on a bugle to signal that all mounts should be at the paddock exit in order to proceed to the track to begin the post parade.

PHOTOS: Richie Sambora Takes Ava Back To School Shopping

However, rock legend Sambora, 54, will perform the call on guitar at the richest event in horse racing, a source has revealed.

The Breeder’s Cup World Championships will be held November 1-2, comprising 15 races with more than $25 million in prize money.

As we previously reported, Sambora did not make a number of appearances on Bon Jovi’s current Because We Can tour after a bitter dispute with frontman Jon Bon Jovi.

Sambora has been keeping busy, despite the band’s drama: He sang “Lean On Me” for Al Gore’s 24 Hours of Reality: The Cost of Carbon, a day-long livestream multimedia show that took viewers around the world for an eye-opening glimpse at how carbon pollution is damaging our globe
cd.
http://www.triplem.com.au/melbourne/mus ... ourne-cup/
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

prezes1 pisze:Dobry pomysł. Proponuję 8 marca - Dzień Kobiet(promocja polskich kobiet w połączeniu z polskim alkoholem) . ;)
Teraz prośba do forumowiczek: pomyślcie jak można Ryśka zachęcić do przyjazdu i zagrania tego dnia(oczywiście impreza zamknięta dla fanów BJ). Fotki oczywiście to podstawa. Ale co jeszcze? ;) :)
stanik w kopercie :D
albo co innego, mój znajomy (nie wiem jak to zrobił :D ) wstawił ostatnio na tło kolarz, na którym jest kilka fotek kobiecych piersi, oczywiście zasłonięte dłonią :beksa: :D , na których ich posiadaczki napisały jego ksywę i serduszko lub buziaka :D
wybaczcie mi kochane forumowiczki, nie wymagam od was tego, i daję jedynie pomysł dla Prezesa ;) :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
Cleevleen
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Cleevleen »

Din_Winter pisze:
prezes1 pisze:Dobry pomysł. Proponuję 8 marca - Dzień Kobiet(promocja polskich kobiet w połączeniu z polskim alkoholem) . ;)
Teraz prośba do forumowiczek: pomyślcie jak można Ryśka zachęcić do przyjazdu i zagrania tego dnia(oczywiście impreza zamknięta dla fanów BJ). Fotki oczywiście to podstawa. Ale co jeszcze? ;) :)
stanik w kopercie :D
albo co innego, mój znajomy (nie wiem jak to zrobił :D ) wstawił ostatnio na tło kolarz, na którym jest kilka fotek kobiecych piersi, oczywiście zasłonięte dłonią :beksa: :D , na których ich posiadaczki napisały jego ksywę i serduszko lub buziaka :D
wybaczcie mi kochane forumowiczki, nie wymagam od was tego, i daję jedynie pomysł dla Prezesa ;) :D
"Kolaż" przez z z kropką ;)

W sumie to coś podobnego też przyszło mi do głowy :D
Zgłosiłoby się parę ochotniczek do powyższego projektu, z tym, że zamiast dłoni użyta byłaby trzymana przed sobą kartka z literką. Literki ułożyłyby konkretny napis, np. "Richie, we love you" (wersja robocza wersji roboczej).

Kto wtedy byłby chętny na fotografa? :D
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Cleevleen pisze:Kto wtedy byłby chętny na fotografa? :D
Na studiach miałem piątkę z fotografii :cfaniak:
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Jakimś cudem zawsze w takich sytuacjach pierwszy znajduje się fotograf ;)
Może to dziwnie zabrzmi, ale myślę, że jakby takich "karteczek" dość dużo uzbierać, to mogłoby nawet odnieść jakiś skutek :whoeva:
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

I tak z niewinnych żartów, tworzą się akcje o których może być głośno na całym świecie...

Jeżeli serio, są w Polsce jakieś fanki na tyle pozytywnie zakręcone i odważne, aby przeprowadzić taką akcję, to jestem pełen uznania! A co do fotografii, to skoro proponowaliście kolaż, to powinno to być kilka indywidualnych fotek, które następnie ktoś złożyłby w zgrabną całość w formie kolażu ;)
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Ja mogę robić za fotografa, jako że wykształcenie odpowiednie posiadam :D Ale wtedy nie robię za modelkę. Nie można mieć wszystkiego :P
Fajne pomysły, jednak raczej nierealne ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Ja mam kamerę i chętnie zrobię 'the making of'. ;)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

prezes1 pisze:Ja mam kamerę i chętnie zrobię 'the making of'. ;)
Prezes, Ty jesteś tłumaczem. Masz kwalifikacje do filmowania? :D ;)
Awatar użytkownika
madm
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ

Post autor: madm »

Jakby co to mogę pomóc przy zdjęciach. W gimnazjum miałem przez 3 lata zajęcia z fotografii :P
It's my life!
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

Wszystko git, ale zapominacie o obiekcie jaki ma być fotografowany, i o zgodzie naszych pań ;) :D
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Damned pisze:
prezes1 pisze:Ja mam kamerę i chętnie zrobię 'the making of'. ;)
Prezes, Ty jesteś tłumaczem. Masz kwalifikacje do filmowania? :D ;)
Mam. Jestem też po Akademii Filmu. :)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Rychu zagrał call the post:

Richie Sambora, Toni Braxton and Kristin Chenoweth to Perform During Breeders’ Cup Weekend Festivities
Wednesday, October 30, 2013

LOS ANGELES, (October 30, 2013) – The Breeders’ Cup announced today that acclaimed musicians Richie Sambora, Toni Braxton and Kristin Chenoweth will perform as part of the Breeders’ Cup telecast on Saturday, November 2.

For the first time ever, the “Call to Post” will be performed not by the traditional bugle, but by electric guitar played by American rock icon Richie Sambora. Additionally, Grammy Award winner Toni Braxton will perform the National Anthem, while acclaimed actress and Tony Award winner Kristin Chenoweth will perform the Breeders’ Cup adopted anthem, “The Best is Yet to Come.”

Viewers will be able to watch all of these performances on NBC and NBC Sports Network as part of the Breeders’ Cup race coverage. The National Anthem and Call to Post will air on NBC Sports Network at 6:35pm ET and 7:20pm ET respectively. Kristin Chenoweth’s performance of “The Best is Yet to Come” will air as part of the Breeders’ Cup Classic coverage on NBC at 8:00pm ET.

Fans in attendance will be treated to a special performance of “God Bless America” during the opening ceremonies by Shea Leparoux, who is the wife of jockey Julian Leparoux and daughter of famed trainer Mike Mitchell.

Richie Sambora will also participate in the inaugural Songs in the Saddle: The Infield Music Fest, along with Grammy Award winning Mariachi Divas de Cindy Shea. This afternoon concert will feature a talented line-up of previously announced notable Grammy, American Music Award and Academy of Country Music Award winning R&B, bluegrass, indie rock and Latin musicians which include Kristin Chenoweth, Toni Braxton, Macy Gray, Joan Osborne, Jakob Dylan, Giselle Fernandez, Nikki Lane, Jenny & The Mexicats, American Authors, Dame and Jenny O. Songs in the Saddle is a collaboration between the Breeders’ Cup and Hip Card Productions taking place Saturday, November 2 at Santa Anita Park in Arcadia, Calif.
źródło - oficjalna Breeders Cup:
http://www.breederscup.com/node/51686
Awatar użytkownika
Collie
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: Collie »

Richiemu spodobało się wideo zrobione przez fana do Come Back as Me i są w nim różnorodne zdjęcia: https://www.youtube.com/watch?v=c61YNPaFC2I

Richie Sambora ‏@TheRealSambora 49 min
Wow! Thanks to @SamboraSuperfan for the Come Back As Me video. Killer! Check it out: http://shrd.by/6BvpB2
In a world that gives you nothing, we need something to believe in
https://www.instagram.com/qeeriefire/
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

BJ - It's my life - Always !
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”