Muzycy Metalliki fanami Justina Bibera

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Muzycy Metalliki fanami Justina Bibera

Post autor: Adrian »

http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... ebera.html

Jak dobrze, że Jon lubuje się w Killersach, Keane, Duffy, L.Cohenie, Stonesach czy Oasis.

Chociaż usłyszeć Baybe jako wstawka w Bad Medicine w Gdańsku mogłoby być bezcenne. Pdałbym ze śmiechu ;)
Awatar użytkownika
madm
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ

Post autor: madm »

Adrian, a 3 pierwsze słowa jakie Jon wyśpiewał do mikrofonu to jakie były? Wstawke z Baybe miałeś w takim razie nieco wcześniej ;]
It's my life!
KondZik

Post autor: KondZik »

madm pisze:Adrian, a 3 pierwsze słowa jakie Jon wyśpiewał do mikrofonu to jakie były? Wstawke z Baybe miałeś w takim razie nieco wcześniej ;]
To samo miałem napisać :P
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

madm pisze:Adrian, a 3 pierwsze słowa jakie Jon wyśpiewał do mikrofonu to jakie były? Wstawke z Baybe miałeś w takim razie nieco wcześniej ;]
Chodziło mi o fragment piosenki Bibera, a nie o samo słowo.
Baybe w formie Water, In These Arms czy Born To Be My Baby mi nie przeszkadza ;) Chociaż może faktycznie Biber wzorował się na tych Bon Joviastych przebojach lat 80/90 nagrywając swój hit??
KondZik

Post autor: KondZik »

Adrian pisze:
Chodziło mi o fragment piosenki Bibera, a nie o samo słowo.
Baybe w formie Water, In These Arms czy Born To Be My Baby mi nie przeszkadza ;) Chociaż może faktycznie Biber wzorował się na tych Bon Joviastych przebojach lat 80/90 nagrywając swój hit??
Słowo mi również nie.
Ale początek utworu, ba koncertu nawet a tutaj Jon zajeżdża Bieberem aż "miło" trzykrotnie powtarzając, taka miła wiązanka ;]
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

OMG, piszecie jakby wielokrotne powtórzenie słowa "baby" zaczęło się od Biebera... było to już u Elvisa, było w tysiącach rockowych i popowych kawałków, będzie jeszcze więcej :P
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”