I pewnie tym niebanalnym miejscem będzie znowu New JerseyTomker pisze:Znam jedynie plotki, oczywiście trudno się do nich odnieść.jovizna pisze: Nie doszukuję się drugiego dnaPytam czy coś takiego jest planowane na 2014 i czy jest to pewne, że takie koncerty się odbędą.
Bardziej wierze w to, że muszą, po prostu muszą na 30 lecie zagrać razem w jakimś niebanalnym miejscu i myślę, że z tego powinien być choćby niepełny stream
Bez Richiego w Europie!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Badmotorfinger
- It's My Life
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Zocha, przecież to tylko 5 567 km od Ciebie!jovizna pisze:I pewnie tym niebanalnym miejscem będzie znowu New JerseyTomker pisze:Znam jedynie plotki, oczywiście trudno się do nich odnieść.jovizna pisze: Nie doszukuję się drugiego dnaPytam czy coś takiego jest planowane na 2014 i czy jest to pewne, że takie koncerty się odbędą.
Bardziej wierze w to, że muszą, po prostu muszą na 30 lecie zagrać razem w jakimś niebanalnym miejscu i myślę, że z tego powinien być choćby niepełny stream
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Klub Fast Lane niestety zjadły buldożery:( A może to Jon wyburzył, żeby więcej ludzi się zmieściłojovizna pisze:I pewnie tym niebanalnym miejscem będzie znowu New JerseyTomker pisze:Znam jedynie plotki, oczywiście trudno się do nich odnieść.jovizna pisze: Nie doszukuję się drugiego dnaPytam czy coś takiego jest planowane na 2014 i czy jest to pewne, że takie koncerty się odbędą.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Niby tak, ale mój jet jest niestety zbyt awaryjny, bym mogła wybrać się w taką podróż.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
- Din_Winter
- Have A Nice Day
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Ja nie słyszałem ani jednej plotki dotyczącej jakiegokolwiek nawet jedynego koncertu w roku 2014. Plotki o boxsecie były od Obiego i tyle w tym temacie. A czy ten box dostaniemy to też nie wiemy niestety. Ale jak miałby się odbyć taki jedyny koncert to oczywiście najlepiej w New Jersey z Suchem na basie.
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Din_Winter
- Have A Nice Day
- Cleevleen
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
Od Obiego były też plotki o tym, że Richie miał wracać już parę miesięcy temu czy źle zapamiętałam?prezes1 pisze:Plotki o boxsecie były od Obiego
19.06.2012 - Gdańsk, PL
http://www.lastfm.pl/user/Cleevleen
http://it-doesnt-make-a-difference.tumblr.com/
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Niektórzy artyści, jak np. Bob Dylan zorganizowali na 30-lecie działalności wielki koncert z długą listą zaproszonych gości. Nie miałbym nic przeciwko, aby BJ postąpili podobnie. Wielki koncert nagrywany na DVD i Blu Ray. Zaprosić dobrych przyjaciół: Bruce'a, Stevena Tylera i Joe Perryego, Southside Johnnyego & the Asbury Jukes, Aleca, Lorenzę, Jeffa Becka na Blaze of Glory, Dave'a Sabo, Miami Horns, kogo tam jeszcze... i zrobić grubą balangę! 3 godzinne DVD i jestem pierwszym, który składa zamówienie w przedsprzedaży na takie wydawnictwo 

tzn Alec z przodu szaleje po scenie, a za kotarą gra Hugh?prezes1 pisze: z Suchem na basie.
[ Dodano: 2013-11-04, 23:06 ]
Damned pisze:Niektórzy artyści, jak np. Bob Dylan zorganizowali na 30-lecie działalności wielki koncert z długą listą zaproszonych gości. Nie miałbym nic przeciwko, aby BJ postąpili podobnie. Wielki koncert nagrywany na DVD i Blu Ray. Zaprosić dobrych przyjaciół: Bruce'a, Stevena Tylera i Joe Perryego, Southside Johnnyego & the Asbury Jukes, Aleca, Lorenzę, Jeffa Becka na Blaze of Glory, Dave'a Sabo, Miami Horns, kogo tam jeszcze... i zrobić grubą balangę! 3 godzinne DVD i jestem pierwszym, który składa zamówienie w przedsprzedaży na takie wydawnictwo

p.s. szkoda, że Kinison nie urządzi imprezki w stylu Wild Thing
Ostatnio zmieniony 4 listopada 2013, o 22:08 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Zgadza się Cleevleen , były też takie plotki...
Richie też pisał na twitterze że ' ma nadzieję etc' lub ' nic jeszcze się nie rozwiązało w tej kwestii etc'... Hyde Park, September maybe, bla, bla, bla...
Teraz Richie daje bardziej cywilizowany wywiad ale i tak wszystko od Jona zależy...
I prawdę mówiąc nie wiem czy będzie im się chciało cokolwiek świętować po tym wszystkim...
Tom - co do Aleca, Hugh też nie biega, a mówimy o jednym jedynym koncercie...
Richie też pisał na twitterze że ' ma nadzieję etc' lub ' nic jeszcze się nie rozwiązało w tej kwestii etc'... Hyde Park, September maybe, bla, bla, bla...
Teraz Richie daje bardziej cywilizowany wywiad ale i tak wszystko od Jona zależy...
I prawdę mówiąc nie wiem czy będzie im się chciało cokolwiek świętować po tym wszystkim...
Tom - co do Aleca, Hugh też nie biega, a mówimy o jednym jedynym koncercie...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Szczerze, to ja bym chciał zobaczyć Aleca chociaż jak podpiera ścianę na koncercie BJ.prezes1 pisze: Tom - co do Aleca, Hugh też nie biega, a mówimy o jednym jedynym koncercie...

Nawet jeśli w pewnym momencie nie grał zbyt dobrze, to chemia, którą współtworzył z bondżowisami podczas koncertów była niesamowita

[ Dodano: 2013-11-04, 23:13 ]
a nie uważasz, że właśnie przez to, ze nie będzie trasy tylko okrągła rocznica i ewentualny/e okazjonalny występ/y łatwiej będzie mu wrócić do gry?prezes1 pisze: I prawdę mówiąc nie wiem czy będzie im się chciało cokolwiek świętować po tym wszystkim...
- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie chcę się czepiać, ale czy Richie nie mówi w wywiadzie, że jest od prawie 8 lat trzeźwy?Din_Winter pisze:http://www.youtube.com/watch?v=4s3NGXDoTAw
dla tych co nie widzieli lub chcą wyłapać najmniejsze szczegóły
To albo on trochę "koloryzuje", bo odwyk w 2011 to co? Albo.... nie był wtedy na odwyku
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Zresztą od 2007 nie minęło jeszcze 8 lat, a wtedy to on już na pewno nie był trzeźwy(złapanie go prowadzącego pod wpływem, pierwszy odwyk, koncert dla MTV,emitowany na VH1)... To już można tylko usprawiedliwić pomyłką Richiego przy odejmowaniu