Koncerty 2014
Moderator: Mod's Team
Dokładnie tak:
Uwaga! Mamy małą zmianę planów, jeśli chodzi o ogłoszenie koncertu, które miało nastąpić dziś. Musicie wybaczyć
Management wykonawcy poprosił nas byśmy z ogłoszeniem koncertu poczekali do piątku. Po prostu chcą ogłosić kilka koncertów w różnych krajach Europy równocześnie, a zagraniczni promotorzy nie byli przygotowani na ogłoszenie koncertu już dzisiaj. Tak więc prosimy o jeszcze dwa dni cierpliwości…
Ale jako ciekawostkę powiemy Wam, że to koncert artysty, którego już kiedyś zaprosiliśmy do Polski...
Za to na FB Live Nation:

Uwaga! Mamy małą zmianę planów, jeśli chodzi o ogłoszenie koncertu, które miało nastąpić dziś. Musicie wybaczyć
Management wykonawcy poprosił nas byśmy z ogłoszeniem koncertu poczekali do piątku. Po prostu chcą ogłosić kilka koncertów w różnych krajach Europy równocześnie, a zagraniczni promotorzy nie byli przygotowani na ogłoszenie koncertu już dzisiaj. Tak więc prosimy o jeszcze dwa dni cierpliwości…
Ale jako ciekawostkę powiemy Wam, że to koncert artysty, którego już kiedyś zaprosiliśmy do Polski...
Za to na FB Live Nation:

BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Pewnie jednak Adams u MJM... albooooo ... inny WIELKI artysta, którego zaprosili w tym roku, tylko nie wiem jak on stoi z trasą koncertową, chyba nie chce wiedzieć 
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Świetna sprawa Aerosmith ! I to w Łodzi ! Tylko.. te ceny uhh... i cała reszta o_O
Chyba Atlas Arena troche za mała na taki festiwal... bilety pewnie rozejdą się w kilka dni, bo to raptem 16 tys. miejsc.
ah i powinni dawać maski tlenowe przy zakupie biletów, bo będąc na koncercie w Atlas Arenie w listopadzie myślałam, że skonam, a co dopiero czerwiec.. Słabo, słabo ..
Chyba Atlas Arena troche za mała na taki festiwal... bilety pewnie rozejdą się w kilka dni, bo to raptem 16 tys. miejsc.
ah i powinni dawać maski tlenowe przy zakupie biletów, bo będąc na koncercie w Atlas Arenie w listopadzie myślałam, że skonam, a co dopiero czerwiec.. Słabo, słabo ..
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2013, o 11:14 przez monjovi, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak będzie wyglądać III edycja Impact Festivalu w Łodzi.
LINE UP
I dzień: BLACK SABBATH
II dzień: AEROSMITH
Bilety na pierwszy dzień imprezy już w sprzedaży!
Bilety na drugi dzień wejdą do sprzedaży 22 listopada o 10.00.
Bilety w cenach:
Trybuny 378 pln – 298 pln
GC EE* 440 pln
GC 330 pln
Płyta 220 pln
Osoby niepełnosprawne 220 pln
W sprzedaży na www.livenation.pl
Oferta VIP dostępna www.PerfectPR.pl
Strona festiwalu: https://www.facebook.com/ImpactFestivalPL
Bilety na drugi dzień Impact Festival od 22.11.2013 od 10:00 na www.LiveNation.pl
LINE UP
I dzień: BLACK SABBATH
II dzień: AEROSMITH
Bilety na pierwszy dzień imprezy już w sprzedaży!
Bilety na drugi dzień wejdą do sprzedaży 22 listopada o 10.00.
Bilety w cenach:
Trybuny 378 pln – 298 pln
GC EE* 440 pln
GC 330 pln
Płyta 220 pln
Osoby niepełnosprawne 220 pln
W sprzedaży na www.livenation.pl
Oferta VIP dostępna www.PerfectPR.pl
Strona festiwalu: https://www.facebook.com/ImpactFestivalPL
Bilety na drugi dzień Impact Festival od 22.11.2013 od 10:00 na www.LiveNation.pl
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Live Nation napisał coś takiego
"Jako headlinera 2 dnia ogłaszamy fenomenalny zespół Aerosmith.
Bilety rozchodzą się błyskawicznie, emocje sięgają zenitu a to jeszcze nie koniec... ''
Ludzie juz strasznie narzekają są wścielki.. nie dziwie się, mnie też rozczarowali.
"Jako headlinera 2 dnia ogłaszamy fenomenalny zespół Aerosmith.
Bilety rozchodzą się błyskawicznie, emocje sięgają zenitu a to jeszcze nie koniec... ''
Ludzie juz strasznie narzekają są wścielki.. nie dziwie się, mnie też rozczarowali.
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Świetna wiadomość! Super że w Łodzi!
Aerosmith już nie zapełniają stadionów więc wybór miejsca koncertu mnie nie dziwi...
[ Dodano: 2013-11-20, 12:27 ]
Nie wiem na co narzekają. Typowi przedstawiciele naszego narodu hehe
Wolę halę niż Bemowo gdzie jest nierówno, nic nie widać etc. Poza tym środek czerwca to nie zawsze upały.
Ceny biletów w miarę ok. Festival bo będzie więcej kapel - przecież napisali wyraźnie Headlinerzy obu dni a reszta dojdzie potem...
Aerosmith już nie zapełniają stadionów więc wybór miejsca koncertu mnie nie dziwi...
[ Dodano: 2013-11-20, 12:27 ]
Nie wiem na co narzekają. Typowi przedstawiciele naszego narodu hehe
Wolę halę niż Bemowo gdzie jest nierówno, nic nie widać etc. Poza tym środek czerwca to nie zawsze upały.
Ceny biletów w miarę ok. Festival bo będzie więcej kapel - przecież napisali wyraźnie Headlinerzy obu dni a reszta dojdzie potem...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Tylko, że na Black Sabbath biletów już nie ma
obawiam się, ze to samo bedzie z Aerosmith
I najpierw ogłosili BS a teraz wyskakują z tym, ze to tylko pierwszy dzień festiwalu. Już nawet nie chodzi o to czy będzie upał, po prostu w Atlas Arenie przy wypełnionej po brzegi hali nie da się oddychać, ludzie padają jak betki... mało brakowało, a ja tez bym padła