że nie zna się bo ma x postów jest głupie.
Nie pisałem, że się nie zna tylko, że to troche dziwne, że tyle czyta a akurat teraz się wypowiada. Ani się nie przedstawił ani nie wypowiedział na ten temat a jego pierwszy post dotyczy mojej opini.
jakbyś miał możliwość to byś Jonowi za przeproszeniem obciągnął i dalej trzymam się tego zdania
A ja napisałaem już, że masz jakiś problem z psychika i chyba ktos Cię skrzywdził jesli tak Cię ciągnie do obciągania facetom. Lubisz twoja sprawa, ale nie wciągaj w taqkie rzeczy innych.
a sam nie potrafisz zrozumiec argumentów innych ludzi
K...a czy ja nie rozumiem. Czy nie przytakuje, że może komuś się podobac trasa KTF bardziej niż HAND ? Sam sobie wyciągasz swoje wnioski a nie czytasz ze zrozumieniem. Mnie w muzyce pociąga cos innego niż Ciebie. Tylko że jak ja przedstawie swoją opinie i wyraże się przeciwko innej to jestem przez ta grupke oblegany bezsensownymi postami. Uważam, że HAND Tour jest lepsze niż KTF Tour przedstawiałem juz dlaczego itp Każdy może włączyć sobie koncerty dla porównania i wyciągnąć własne wnioski nikomu nic nie narzucam. Tylko jak ktos żyje w świecie gdzie coś jest piekne a nagle mu ktoś powie, że to jest kicz to albo się wnerwi i zwyzywa, albo rozpatrzy wszystkie za i przeciw i "Wyciągnie swoje" zdanie.
nawet wtedy kiedy racji nie masz wogóle
Hmm a skąd wiesz, że wtedy Ty czy ktoś inny ma racje

dla przykładu redaktor Tylko Rocka ocenił album TDays na 3 gwiazdki (na pięć) a Crush na 5 (na pięć). Dla niego TDays jest albumem ze słabsymi kompozycjami niż w poprzednich latach i jest to dla niego najsłabszy album po 1990 roku a Crush jest o wiele lepszym dziełem.
No i czy on ma racje ? Ja uważam, że TDays jest lepszy niż Crush, ale K...a nie oznacza to, że ja mam racje ani, że on ma racje. Kwestia gustu.
Tutaj wszyscy uważają, że tylko oni mają swoje racje. Głównie tylko ja występuje przeciwko tej dziwnej jak dla mnie otoczki świętości lat 1986-1995. Inni mówią, żebym dał sobie spokój bo i tak Wy nie dacie sobie nic przetłumaczyc bo jesteście zaślepieni i zapatrzeni w tamte czasy. I te osoby się nie odzywają. Zauważ, że ten kiepski HAND w głosowaniu osób z tego forum minimalnie przegrał z TDays a nikt oprócz mnie go nie broni ? Dziwne . Nie ? Niektórzy uważają, że to bezsensowne bo głową muru nie przebije.
PS. Jesli kolejna osoba, która w dodatku jest tu nowa pisze Ci, że jesteś fanatykiem to już coś w tym musi być, no nie?
Jakoś kilkanaście osób z PiSu mówiło , że rozmowa z Beger była czymś normalnym a ja uważam, że to była korupcja. To że oni tak mówili oznacza racje ? Sprawa dyskusyjna. Zauważ, że określają mnie tak te właśnie zaślepione osóbki. Ja to rozumiem tak najłatwiej zaatakować.
PS. Jesli kolejna osoba, która w dodatku jest tu nowa pisze Ci, że jesteś fanatykiem to już coś w tym musi być, no nie?
No własnie do tego dąże

!
Na fofire.pl było głosowanie na najgorszą piosenke z 1wszej płyty. Jest tam także większośc fanów Bj okresu 1986-1995 i na TAAOAN poszło 12 głosów. Z tym, że gdy się wypowiadali na temat płytki najlepsze piosenki to 5 osób wybrało TAAOAN jako jedną z najlepszych ballad w historii BJ. Jak to ktoś napisał jest to perełka w historii zespołu.
Wiem, że Tobie, Sobolowi, Rattiemu, Lordiemu itp takie piosenki się nie podobają. CO NIE OZNACZA, ?E S? Z?E

TAAOAN ma ŚWIETNY klimat. Ale to jest super piosenka dla ludzi którym się ona podoba.
Dlatego uważam, że gdybym nie wypowiadał swojego zdania to ludzie z tego forum zamieniliby się w totalnie zapatrzonych w swoje czasy. Ukazuje, że niekoniecznie KTFaith jest takie genialne jak ktos sobie myśli. Ale nie chodzi tutaj o to aby ktoś zmieniał zdanie, ale po to aby następne osoby które wypowiedzą się nie zostały zjechane i podejrzewane o obciąganie, brak gustu itp.
Fani metalu sa najcięższymi fanami do dyskusji bo sa przekonani o wyższości tego co słuchaja nad wszystkim innym.
Robicie coś takiego jak moi koledzy słuchający rapu i hhopu. Kiedyś spytali się mnie czy lubie piosenke Carrie Europe i powiedziałem, że tak oczywiście. No to chyba 30 minut się ze mnie nabijali, że może mi się taki kicz podobać. Wy robicie to samo. Oni sa przekonani o swojej wyzszości a wy o swojej. Ja znając realia mówie tylkoswoje zdanie i wiem, że się nie przebije z nim bo ludzie którzy podzielają moje stanowisko na tym forum się nie odzywają w tej sprawie.
No chyba tyle.
ps.
Studentmb czy jakoś tak. Widze wielki fan TDays. Powiedz mi czemu taki genialny album jakim uważasz TD nie został doceniony przez ludzi którzy zarabiają słuchając muzyki tzn krytyków ? Ot specjalistów. Nie posądzam Cie, że masz problemy ze słuchem iż wyżej stawiasz TD nad Crushem ...
Powiedz mi czemu Crush dostał swietne noty a i Crush i Bounce było nominowane do Grammy o czym TDays mogło tylko pomarzyć

To jest głównie kwestia gustu. Chociaż też uważam, że TDays ma najlepszy klimat ze wszystkich płyt.