Richie vs Jon - wokaliści

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Adrain napisał:
Jejku kolejny do kolekcji. Dziwne tylko, że wszystko czyta a ma dopiero jeden post ? Hmmm ktoś tu robi kanta ?
Ty koleś jakis dziwny jestes. Strone przegladam regularnie, praktycznie codziennie od momentu kiedy zalozono mi net, czyli ok 4-5 lat, nie pamietam dokladnie. A to, ze czytam, a nie pisze to poprostu dlatego, ze mi sie NIE CHCE! Nie ma sensu wypowiadac swojego zdania skoro Ty i tak bedziesz wszystkim wciskał swoje. Mam swoje zdanie na dany temat i nikt mi go siła nie zmieni, a to czy Ty mi wierzysz w to co pisze wisi mi i powiewa.

Adrian napisał:
Widze jakiś fan płytki KTF
TD uscislajac. I pisanie ze HAND jej dorównuje zakrawa pod profanacje.

Piotrek napisał:
Tyle tylko, że jak ty dosłownie ciśniesz/cisnąłeś , że Jon ma na HAND lepszy głos niz na KTF i ogólnie lepiej grają obecnie, to jak mozna uwierzyć Ci na słowo, że HAND tour jest lepsze od wszystkich tras lat 90' Można sie za głowe chwycić
Dobrze powiedziane. Zeby napisac cos takiego, nawet pomyslec trzeba byc poprostu głuchym! I nie! to juz nie jest sprawa gustu tylko sluchu.

Adrian napisał:
Bardzo lubie klimatyczne piosenki i dlatego HAND mi się podoba bo ma świetny klimat
My chyba innych płyt sluchalismy. Klimat to ma TD.

Rattie napisał
Już Ci kiedyś na forum napisałem, Adrian, że jakbyś miał możliwość to byś Jonowi za przeproszeniem obciągnął
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha co prawda to prawda:)

Pozdrawiam Fanów i Antyfanów jak to Ktos kiedys ujał :D:D:D

*sory za moje błedy
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

że nie zna się bo ma x postów jest głupie.
Nie pisałem, że się nie zna tylko, że to troche dziwne, że tyle czyta a akurat teraz się wypowiada. Ani się nie przedstawił ani nie wypowiedział na ten temat a jego pierwszy post dotyczy mojej opini.
jakbyś miał możliwość to byś Jonowi za przeproszeniem obciągnął i dalej trzymam się tego zdania
A ja napisałaem już, że masz jakiś problem z psychika i chyba ktos Cię skrzywdził jesli tak Cię ciągnie do obciągania facetom. Lubisz twoja sprawa, ale nie wciągaj w taqkie rzeczy innych.
a sam nie potrafisz zrozumiec argumentów innych ludzi
K...a czy ja nie rozumiem. Czy nie przytakuje, że może komuś się podobac trasa KTF bardziej niż HAND ? Sam sobie wyciągasz swoje wnioski a nie czytasz ze zrozumieniem. Mnie w muzyce pociąga cos innego niż Ciebie. Tylko że jak ja przedstawie swoją opinie i wyraże się przeciwko innej to jestem przez ta grupke oblegany bezsensownymi postami. Uważam, że HAND Tour jest lepsze niż KTF Tour przedstawiałem juz dlaczego itp Każdy może włączyć sobie koncerty dla porównania i wyciągnąć własne wnioski nikomu nic nie narzucam. Tylko jak ktos żyje w świecie gdzie coś jest piekne a nagle mu ktoś powie, że to jest kicz to albo się wnerwi i zwyzywa, albo rozpatrzy wszystkie za i przeciw i "Wyciągnie swoje" zdanie.
nawet wtedy kiedy racji nie masz wogóle
Hmm a skąd wiesz, że wtedy Ty czy ktoś inny ma racje ?? dla przykładu redaktor Tylko Rocka ocenił album TDays na 3 gwiazdki (na pięć) a Crush na 5 (na pięć). Dla niego TDays jest albumem ze słabsymi kompozycjami niż w poprzednich latach i jest to dla niego najsłabszy album po 1990 roku a Crush jest o wiele lepszym dziełem.

No i czy on ma racje ? Ja uważam, że TDays jest lepszy niż Crush, ale K...a nie oznacza to, że ja mam racje ani, że on ma racje. Kwestia gustu.

Tutaj wszyscy uważają, że tylko oni mają swoje racje. Głównie tylko ja występuje przeciwko tej dziwnej jak dla mnie otoczki świętości lat 1986-1995. Inni mówią, żebym dał sobie spokój bo i tak Wy nie dacie sobie nic przetłumaczyc bo jesteście zaślepieni i zapatrzeni w tamte czasy. I te osoby się nie odzywają. Zauważ, że ten kiepski HAND w głosowaniu osób z tego forum minimalnie przegrał z TDays a nikt oprócz mnie go nie broni ? Dziwne . Nie ? Niektórzy uważają, że to bezsensowne bo głową muru nie przebije.
PS. Jesli kolejna osoba, która w dodatku jest tu nowa pisze Ci, że jesteś fanatykiem to już coś w tym musi być, no nie?
Jakoś kilkanaście osób z PiSu mówiło , że rozmowa z Beger była czymś normalnym a ja uważam, że to była korupcja. To że oni tak mówili oznacza racje ? Sprawa dyskusyjna. Zauważ, że określają mnie tak te właśnie zaślepione osóbki. Ja to rozumiem tak najłatwiej zaatakować.
PS. Jesli kolejna osoba, która w dodatku jest tu nowa pisze Ci, że jesteś fanatykiem to już coś w tym musi być, no nie?
No własnie do tego dąże !!!
Na fofire.pl było głosowanie na najgorszą piosenke z 1wszej płyty. Jest tam także większośc fanów Bj okresu 1986-1995 i na TAAOAN poszło 12 głosów. Z tym, że gdy się wypowiadali na temat płytki najlepsze piosenki to 5 osób wybrało TAAOAN jako jedną z najlepszych ballad w historii BJ. Jak to ktoś napisał jest to perełka w historii zespołu.

Wiem, że Tobie, Sobolowi, Rattiemu, Lordiemu itp takie piosenki się nie podobają. CO NIE OZNACZA, ?E S? Z?E !! TAAOAN ma ŚWIETNY klimat. Ale to jest super piosenka dla ludzi którym się ona podoba.

Dlatego uważam, że gdybym nie wypowiadał swojego zdania to ludzie z tego forum zamieniliby się w totalnie zapatrzonych w swoje czasy. Ukazuje, że niekoniecznie KTFaith jest takie genialne jak ktos sobie myśli. Ale nie chodzi tutaj o to aby ktoś zmieniał zdanie, ale po to aby następne osoby które wypowiedzą się nie zostały zjechane i podejrzewane o obciąganie, brak gustu itp.
Fani metalu sa najcięższymi fanami do dyskusji bo sa przekonani o wyższości tego co słuchaja nad wszystkim innym.
Robicie coś takiego jak moi koledzy słuchający rapu i hhopu. Kiedyś spytali się mnie czy lubie piosenke Carrie Europe i powiedziałem, że tak oczywiście. No to chyba 30 minut się ze mnie nabijali, że może mi się taki kicz podobać. Wy robicie to samo. Oni sa przekonani o swojej wyzszości a wy o swojej. Ja znając realia mówie tylkoswoje zdanie i wiem, że się nie przebije z nim bo ludzie którzy podzielają moje stanowisko na tym forum się nie odzywają w tej sprawie.

No chyba tyle.

ps.
Studentmb czy jakoś tak. Widze wielki fan TDays. Powiedz mi czemu taki genialny album jakim uważasz TD nie został doceniony przez ludzi którzy zarabiają słuchając muzyki tzn krytyków ? Ot specjalistów. Nie posądzam Cie, że masz problemy ze słuchem iż wyżej stawiasz TD nad Crushem ...
Powiedz mi czemu Crush dostał swietne noty a i Crush i Bounce było nominowane do Grammy o czym TDays mogło tylko pomarzyć ??
To jest głównie kwestia gustu. Chociaż też uważam, że TDays ma najlepszy klimat ze wszystkich płyt.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

A ja napisałaem już, że masz jakiś problem z psychika i chyba ktos Cię skrzywdził jesli tak Cię ciągnie do obciągania facetom. Lubisz twoja sprawa, ale nie wciągaj w taqkie rzeczy innych.
Cała ta dyskusja naprawde zaczyna sie robic niesmaczna :|

Adrian- masz swoje zdanie i trzymaj sie go,nikt Ci tego nie broni... tylko nie wyskakuj w kazdym poscie o tym jaka to hand jest swietna i bije wszystkie inne na glowe i tym podobne..bo to juz ludzi irytuje i z tego sa wszystkie te spiecia.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Adrian napisał:
ps.
Studentmb czy jakoś tak. Widze wielki fan TDays. Powiedz mi czemu taki genialny album jakim uważasz TD nie został doceniony przez ludzi którzy zarabiają słuchając muzyki tzn krytyków ? Ot specjalistów. Nie posądzam Cie, że masz problemy ze słuchem iż wyżej stawiasz TD nad Crushem ...
Powiedz mi czemu Crush dostał swietne noty a i Crush i Bounce było nominowane do Grammy o czym TDays mogło tylko pomarzyć
To jest głównie kwestia gustu. Chociaż też uważam, że TDays ma najlepszy klimat ze wszystkich płyt.
Chyba nie myslisz, ze bede sie przed Toba tłumaczył. Ja zyje tak jak ja chce, mysle jak chce i co chce....... i juz napewno nikt mi nie bedzie narzucał swojego zdania. Tak zostaly ocenione te dwie plyty przez innych i to ich sprawa, nie moja. A Ty tak wszystkiego Kolego nie przezywaj i nie bierz do siebie, bo jak tak dalej bedzie to przedwczesny zawał sie szykuje.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Adrian- masz swoje zdanie i trzymaj sie go,nikt Ci tego nie broni... tylko nie wyskakuj w kazdym poscie o tym jaka to hand jest swietna i bije wszystkie inne na glowe i tym podobne..bo to juz ludzi irytuje i z tego sa wszystkie te spiecia.
Otóż to. Mam nie przedstawiać swojego zdania :P Siedzieć cicho i przytakiwać sympatykom KTF i TD. Dobra mam nadzieje, że wytrzymam.
. Ja zyje tak jak ja chce, mysle jak chce i co chce....... i juz napewno nikt mi nie bedzie narzucał swojego zdania.
No własnie o to chodzi. Tylko rób to samo w stosunku do innych ośób i jego opini.
Tak zostaly ocenione te dwie plyty przez innych i to ich sprawa, nie moja.
Według Ciebie przez specjalistów wg których na pierwszy rzut widac jaka płytka jest zaledwie dobra (TD) a która świetna (Crush).
Ja się z tym nie zgadzam ale nie wyzywam kolesia od fanatyków, od kogoś kto się nie zna na muzyce itp. Niektórym tez tak radze postepować.
A Ty tak wszystkiego Kolego nie przezywaj i nie bierz do siebie, bo jak tak dalej bedzie to przedwczesny zawał sie szykuje.
Uwierz mi, że to nie pierwsza taka dyskusja i nie ostatnia. Ja nie obrażam się czy tym podobne bo w innym przypadku siedziałbym cicho. Szkoda tylko, że do takich samych wniosków dochodzicie Wy dopiero jak się przedstawi jakieś "wyższe" dowody jak np ta recenzja z Tylko Rocka. Inaczej nie można swojego zdania przedstawić.

No, ale ja się już przystosowałem tak samo się już przystosowałem do obrażania mnie przez Rattiego tylko dlatego, że wypowiadam swoje zdanie. Są tacy ludzie i nic na to nie poradze.

"?ycie"
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Otóż to. Mam nie przedstawiać swojego zdania Siedzieć cicho i przytakiwać sympatykom KTF i TD. Dobra mam nadzieje, że wytrzymam
Gdzie napisalam ze masz przytakiwac czy cos takiego?
Rzecz w tym ze swoje zdanie juz tyle razy przedstawiales na temat plyty hand ..trasy, i tego ze 80% dokonan bj to shit w porownaniu z ostatnia plyta itp ..i kazdy aktywny forumowicz TWOJE ZDANIE ZNA!!!
co nie znaczy ze ma ochote ciagle czytac o tym w kazdym temacie.
W ogole powinienes miec zablokowany dostep do tematow gdzie pojawia sie wyraz...HAND ;) :P
Szkoda tylko, że do takich samych wniosków dochodzicie Wy dopiero jak się przedstawi jakieś "wyższe" dowody jak np ta recenzja z Tylko Rocka. Inaczej nie można swojego zdania przedstawić.
:mrgreen: tak...bo TYLKO ROCK.. to wyrocznia. to jej krytycy decyduja o tym czy plyta jest niezla czy nie ;] wez Adrian..cisnienie mi podnosisz a mi sie nei wolno denerwowac.
Za bardzo sugerujesz sie tym co pisza w gazetach krytycy..
ktorzy nigdy w swojej opini nie sa obiektywni. Bo takich krytykow po prostu nie ma!!
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

Adrian wszystko to co jest do czegos nominowane to shit bo tam decydują ludzie ktorzy sie na niczym nie znają - fani oceniają płytę a nie krytycy - pisaleś gdzies kiedys ze lubisz Kazika - zapytaj się Kaza co mysli o krytykach :) krytyk to nie wyrocznia - krytyk jest potrzebny osobie ktora nie ma wlasnego rozumu i wlasnego zdania - i co przeczyta to powie - Adrian zapytaj sie samego siebie jaki Ty jestes.
Crush byl najdluzej oczekiwanym albumem i prawdziwą kichą - dema z crusha mialy lepsze brzmienie niż cały album
C'mon
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Krytyk zgadzam się nie jest obiektywny, ale na muzyce często się zna. Często to sa byli albo aktualni muzycy. Ja nie twierdze, że krytycy to wyrocznia i często się z nimi nie zgadza, ale ten przykład dałem na teze , że
"Dobrze powiedziane. Zeby napisac cos takiego, nawet pomyslec trzeba byc poprostu głuchym! I nie! to juz nie jest sprawa gustu tylko sluchu. "
To jest sprawa gustu. Obiektywizmu także. Jeśli ktoś twierdzi, że ja jestem głuchy to podaje, że nie tylko ja bo i krytycy i inni znawcy muzyki też są głuchi i ślepi pewnie na dodatek.

Takie argumentacje można dawać zawsze. Są osoby które uważają TD za najgorszy album BJ. co za tym idzie uważaja, że HAND, KTF, Crush są lepszymi albumami . Czy sto oznacza, że oni też sa głusi ?? To jest typowy egoizm i tyle.
Za bardzo sugerujesz sie tym co pisza w gazetach krytycy..
Jaęli ktoś próbuje mi wcisnąc, że jestem głuchy to może n podstawie opini znawców muzyki powinien zastanowić się nad przebadaniem własnego słuchu.

A ktoś nie musi być obiektywny aby dobrze ocenić płytke.
fani oceniają płytę a nie krytycy
Ej no to wychodzi, że HAND jest jednak dobrą płytką. Lepszą niż KTF, NJ itp Sami zagłosowaliście na nią i zajęła 2-gie miejsce. No to o co chodzi. Jest dobra i tyle :P
zapytaj się Kaza co mysli o krytykach
On bardzo ceni nagrody. Nawet na okłądce ma wszystkie najważniejsze umieszczone w jego ukochanym pokoju obok ukochanego przedmiotu :P
i co przeczyta to powie - Adrian zapytaj sie samego siebie jaki Ty jestes.
Ja mam swoje zdanie. Ale jak ktoś mi wciska kit to trza się jakoś obronić.
Crush byl najdluzej oczekiwanym albumem i prawdziwą kichą - dema z crusha mialy lepsze brzmienie niż cały album
No i moim zdaniem masz 50% racji. Otóż Crush jest bardzo dobrym albumem. Jeśli chodzi o produkcje i efekty świetnym. Kiedyś posłuchałem sobie na dobrym sprzęcie i mnie zatkało. Jest żywiołowy i przeplatany wolnymi kawałkami. Z drugiej strony takie piosenki jak TAAOANight, Temptation, Neurotica bardziej zasługują na miejsce na albumie niż Mystery Train czy I Got The Girl. Ale to jest sprawa gustu. Takie jest moje zdanie.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Sami zagłosowaliście na nią i zajęła 2-gie miejsce
:hmmm: że niby kto glosowal i gdzie?
No i moim zdaniem masz 50% racji. Otóż Crush jest bardzo dobrym albumem. Jeśli chodzi o produkcje i efekty świetnym. Kiedyś posłuchałem sobie na dobrym sprzęcie i mnie zatkało. Jest żywiołowy i przeplatany wolnymi kawałkami
:| zaczyna sie ......

gghhhr w ogole nie rozumeim po co ta dyskusja dalej jest ciagnieta
( notabene nie ma nic wspolnego z tym o co pytal sobol na poczatku...)
czy kazdy tenmat musi sie zamieniac w taka kiszke ? ;] gdzie po jednej stronie barykady jest Adrian ze swoim swietym albumem o dzwiecznym tytule have a nice day a po drugiej ...prawie cala reszta - (no opocz mnie, bo ja to fanatyczka jestem :lol: )
Takie jest moje zdanie.
ADRIANKU.... MY JUZ TO WIEMY!
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

że niby kto glosowal i gdzie?
No było głosowanie na bonjovi.pl na forum.
zaczyna sie ......
Nie to już się dawno zacęło
w ogole nie rozumeim po co ta dyskusja dalej jest ciagnieta
Ja kończyłem kilka postów wcześniej, ale jak zwykle to moja wina
Adrian ze swoim swietym albumem o dzwiecznym tytule have a nice day
No ja pier....e. Tyle gadania a odbija się jak od ściany.
prawie cala reszta
Hmm Ty, Rattie, Sobol, Piotrek, jovi, student to aż 6 osób. W tym 5 fanatyków lat 1988-1995. To sa wszyscy ?
ADRIANKU.... MY JUZ TO WIEMY!
No jak zawsze ja. Czemu zawsze wychodz, że niby to ja ten zły ? Chcecie to nie będe się odzywał i będziećie żyli w tym wimaginowanym swiecie gdzie KTF i TD sa najwaspanialszymi płytami bez żadnej skazy :P

No, ale to jest forum i wypowiadam się bo moge. Nie zaczynałem dyskusji i chciałem już dawno zakończyć, ale nie ...
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No było głosowanie na bonjovi.pl na forum.
Ja nigdzie nie glosowalam...albo mam chwilowy zanik pamieci...w co watpie.
Ja kończyłem kilka postów wcześniej, ale jak zwykle to moja wina
No skoro tak mowisz to niech bedzie i Twoja :) nie konczyles Adrian tylko wciaz ripostowales ...ktora to plyta jest lepsza... post wyzej..zaczales juz nawet mowic o crush.
No ja pier....e.
Oby tylko dzieciaka z tego nie bylo. :)
Hmm Ty, Rattie, Sobol, Piotrek, jovi, student to aż 6 osób.
Ja?? ja tam sie w zadne koligacje nie mieszam. Jesli sa dwie grupy to ja zawsze jestem w tej trzeciej.
Chcecie to nie będe się odzywał i będziećie żyli w tym wimaginowanym swiecie gdzie KTF i TD sa najwaspanialszymi płytami bez żadnej skazy
Oj Adrian...nawet takimi textami dajesz wyraz temu ze Twoja zdanie jest najwazniejsze. Daj zyc tym ktorzy lubia czasy TD i KTF i nie staraj sie za wszelka cene przekonywac ich ze obecna tworczosc bj jest lepsza,bo nie jest.
A uwierz mi...jesli Ty odpuscisz to zapanuje harmonia :jezor:
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
12 lipca 2019 - Warszawa
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

Nie chce mi sie tego nawet całego czytac, ale powiem Ci tyle Adrian, że żeby głosowac nie trzeba być zalogowanym. Wile oosób wchodzi bo usłyszało Have .. i im sie spodobało, zobaczyły ankiete i masz efekt !! Jestem na 1000% pewien, ze były to nieukierunkowane seksualnie nastolatki (kinderpunkówy w kolorowych szmatach, ktorym sie mokro robi ja Jona wogole widzą) To taka cześć chumorystyczna mojej wypowiedzi ... bardzo smieszne nie ?? :P hehe
Założe się , ze ponad połowa z głosujących równie dobrze pośłucha sobie, Ich Troje, Beckstreet boys, Modern Talking, albo ewentualnie singli lepszych zespołów rockowych, które wałkowane są w radio. Taka jest prawda !! Ważne jest kto głosował !! Nie sądze, żeby "szanujacy" sie i umiejący podejść też krytycznie do tworczości swojego ulubionego zespołu fan np Gn'R, U2, Pink Floyd czy czegokolwiek w tym też Bon Jovi stwierdził, ze HAND to swietna płytka. NIe sądze tez, żeby duża część z głosujących na HAND kiedykolwiek znała, słuchała albo zagłębiłała sie w muzyke wyżej wymienonych i innych zespołow. Zwróc uwage, że od Crusha na koncertach jovisów w peirwszych rzedach zasiadaja same baby z chusteczkami i dekoltami :P Nie ma się co oszukiwać, obecnie muzyka BJ to muzyka kompletnie ukierunkowana dla "mas" i chyba zysku ;/ :(

Mówiłem tez iles razy, że muzyka może sie podobac, ale to nie znaczy, że jest dobra !! ;)
Ostatnio zmieniony 1 października 2006, o 18:48 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

Hmm Ty, Rattie, Sobol, Piotrek, jovi, student to aż 6 osób. W tym 5 fanatyków lat 1988-1995. To sa wszyscy ?
mam nadzieje ze mnie nie wliczyles bo bys mnei obrazil.
C'mon
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

Ja akurat fanatykiem nie jestem :P Cały ten , żeby nie powiedziec idiotyczny podział na fanów lat "tych" i "siamtych" został głównie zainicjowany przez Ciebie. Ja słucham calej twórczości BJ. Tyle tylko, że gołym okiem widze/widać gdzie grają gorzej a gdzie lepiej. Z tej całej rozmowy może wynikać i tak to moze wylądać, jak to napisałes, ale chyba sie mylisz, przynajmniej co od mnie :P :)

To twoje mocno skrajne wypowiedzi kształtuja taki, a nie inny tok rozmowy .
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wiecie co może macie racje. Poco mam mówić swoje zdanie jak moge przytakiwać. Poco mam udowadniać wyższośc płyty X nad Y bo wiadomo, że Y jest lepsze. Przecież wy tak uważacie to tak jest. Od dzisiaj pisze tak jak wy. Zobaczymy jak długo wytrzymam, ale przynajmniej nie będe besztany za swoje wypowiedzi.
Ja słucham calej twórczości BJ. Tyle tylko, że gołym okiem widze/widać gdzie grają gorzej a gdzie lepiej.
No gołym okiem pan redaktor z Tylko Rocka podał tylko podpowiedź. Tak samo Ci o d Grammy dają tylko podpowiedź, ze KTF czy TD się nie umywa do Crusha. No ale to widać gołym okiem bo tak przecież jest.
ale powiem Ci tyle Adrian, że żeby głosowac nie trzeba być zalogowanym.
Hehe. Coś nie wyszło. To nie było głosowanie w ankiecie. Taki temat był na forum i każdy musiałbyć zalogowany i każdy podawał swoją liste od 1-9. W podsumowaniu i podliczeniu miejsc HAND uplasował się na 2gim miejscu.

O to jest to:
http://bonjovi.pl/forum/viewtopic.php?t=334&start=0
Jovizna - Co kłamiesz, że się nie wypowiadałas :P
Jestem na 1000% pewien, ze były to nieukierunkowane seksualnie nastolatki (kinderpunkówy w kolorowych szmatach, ktorym sie mokro robi ja Jona wogole widzą)
Założe się , ze ponad połowa z głosujących równie dobrze pośłucha sobie, Ich Troje, Beckstreet boys, Modern Talking, albo ewentualnie singli lepszych zespołów rockowych, które wałkowane są w radio. Taka jest prawda
HAND miejsca na listach osób:
Sebastian P. (#1)/ Sobol (#3 równo z KTF) / Culles (1# z TDays) / Agata BJ (#3) / Bon Joviątko (#4) / Bonjova (#1 z TD) / Tatiana (#2) / Kasiunia (#3) / Ja (#1) / Ankaq (#1) / Magnum (#1) / nati777 (#2) / Skrzatka (#3) / Pippo (#2) /

Uuuu. Spora grupa idiotów i beztaleni. Założe się, że oni pewnie nic poza Ich Troje nie słuchaja. Większośc tych ludzi znam albo na gg albo osobiście.
Zauważ, że te osoby się nie wypowiadają na temat Waszych wypocin. Tylko ja z tej grupy zabieram głos + Sobol który jest jednak typowym Hard Rockowcem.
Ważne jest kto głosował Wykrzyknik Nie sądze, żeby "szanujacy" sie i umiejący podejść też krytycznie do tworczości swojego ulubionego zespołu fan np Gn'R, U2, Pink Floyd czy czegokolwiek w tym też Bon Jovi stwierdził, ze HAND to swietna płytka.
Nosz k....a Kaczyzm się chyba rozprzestrzenia. Tak Ci ludzie to szmaty, które nie mają wogóle gustu muzycznego. Grupa beztalenci. Jak słucham twoich wywodów na temat tylko tych ludzi którzy znają się na muzyce to mnie krew zalewa.

Nic tylko egoizm.

Wg Ciebie tylko Rockowcy znają się na muzyce. TylkHRock i Metal jest najlepszy. A gdzie muzyka klasyczna, pop, punk, rock, hhop, rap, soul blues, country... Muzyczny egoizm i nic więcej

. NIe sądze tez, żeby duża część z głosujących na HAND kiedykolwiek znała, słuchała albo zagłębiłała sie w muzyke wyżej wymienonych i innych zespołow.
Uuuu. Zdziwiłbyś się . A nawet jeśli nie oznacza, że mają oni zły gust muzyczny. Ja osobiście znam dobrze wszystkie kapele które wymieniłeś a w szczególności Ginsów i U2. Dla porównania HDABomb U2 jest u mnie na równi z albumem Bounce. Sa hity Everyday = Vertigo / ABOY = Bounce / i kilka takicch typowych upychaczy takich jak YHMFHEllo, RSOWrong. No, ale pewnie i z tym się nie zgodzisz. Widze, że każdy ma patrzeć na muzyke tak jak ty patrzysz.
Nie ma się co oszukiwać, obecnie muzyka BJ to muzyka kompletnie ukierunkowana dla "mas" i chyba zysku
Czy ty przypadkiem nie mówisz o NJersey i SWW ?
Mówiłem tez iles razy, że muzyka może sie podobac, ale to nie znaczy, że jest dobra
No to jeśli tak patrzysz to jak możesz powiedziec, że HAND jest złe ? Może Ci się nie podobać, ale płytka jest dobra.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Zablokowany

Wróć do „Dyskusja ogólna”