Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Dolkin

Post autor: Dolkin »

Geminiman pisze:Parę minut gdy wróciłem do domu, zaczęła się burza. Muszę wam powiedzieć, że panicznie boję się burz. Gdy na niebie pojawiają się ciężkie ołowiane chmury i słychać grzmoty, to dla mnie jest sygnał ostrzegawczy.
Co do burz, ulew czy załamań pogody...

Ostatnie dni w Warszawie były - by nie skłamać - dość ciepłe. Idealna pogoda na rower ;) Do przychodni jakieś 15-16 km, fajna trasa... Moja dziewczyna z reguły sprawdza prognozę - ja "takimi pierdołami" głowy sobie raczej nie zawracam.

Tak więc... przedwczoraj przyszło mi wracać w "dość" intensywnym deszczu. Pomijając ogólne zachlapania i totalne przemoczenie nie było najgorzej. Koniec końców dowiedziałem się, że trasę mogę przejechac nie w trzy kwadranse... Wystarczy "tylko" 40 minut ;)
Geminiman

Post autor: Geminiman »

Chciałbym sprzedać kilka kaset. Czy jest ktoś zainteresowany ich zakupem? Oto te kasety.

Edyta Bartosiewicz - Love
Edyta Bartosiewicz - Szok 'n' Show
Perfect - Jestem
Awatar użytkownika
Martaaa
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Martaaa »

Moi Drodzy!
Proszę Was o pomoc w badaniu. Chodzi o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankietki o reklamie społecznej dotyczącej bezpieczeństwa na drogach. Będę bardzo wdzięczna za odzew i ewentualne przesłanie dalej ;). Ankieta jest krótka i potrzebna do licencjatu :)
Z góry wszystkim dziękuję! :)
https://docs.google.com/forms/d/1h0hPDW ... =send_form
Awatar użytkownika
lydia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: lydia »

Martaaa pisze:Moi Drodzy!
Proszę Was o pomoc w badaniu. Chodzi o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankietki o reklamie społecznej dotyczącej bezpieczeństwa na drogach. Będę bardzo wdzięczna za odzew i ewentualne przesłanie dalej ;). Ankieta jest krótka i potrzebna do licencjatu :)
Z góry wszystkim dziękuję! :)
https://docs.google.com/forms/d/1h0hPDW ... =send_form
Wypełnione :))
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
Geminiman

Czy ktoś z was będzie oglądał tegoroczny Mundial w Brazylii, który rozpoczyna się już 12 czerwca. Jeśli chodzi o zwycięzcę Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej AD 2014, to chciałbym żeby wygrała... Argentyna. Dla Brazylijczyków nie ma większej potwarzy, gdy są gospodarzami Mundialu i zostają pokonani przez Argentyńczyków.
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Uwielbiam głos tego chłopaka, tak się cieszyłam jak wygrał MBTM, a teraz walczy ... :beksa:
http://muzyka.interia.pl/raport/must-be ... ertainment
Tomek wracaj do zdrowia :ok:
www.bonjovi.pl/forum/posting.htm?mode=editpost&p=121221
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
medicineman90
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: medicineman90 »

Geminiman pisze:Czy ktoś z was będzie oglądał tegoroczny Mundial w Brazylii, który rozpoczyna się już 12 czerwca. Jeśli chodzi o zwycięzcę Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej AD 2014, to chciałbym żeby wygrała... Argentyna. Dla Brazylijczyków nie ma większej potwarzy, gdy są gospodarzami Mundialu i zostają pokonani przez Argentyńczyków.
Najlepiej byłoby, gdyby wygrał faktycznie najlepszy. Brazylia, Argentyna, Włochy, Anglia? Może nieobliczalny Urugwaj?
Ja osobiście 3mam kciuki za Chorwatów i Belgów, którzy - mam nadzieje - namieszają trochę na turnieju.
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
Geminiman

Według mnie kondycja polskiej muzyki jest tragiczna i nie ma najmniejszych szans na jej poprawę. Najpierw Donatan na Eurowizji, następnie żenujący Festiwal w Opolu, a co będzie następne powoduje u mnie depresję. Polska muzyka rockowa dla mnie skończyła się w momencie, kiedy ten album ujrzał światło dzienne.
Obrazek
KondZik

Post autor: KondZik »

Geminiman

A dlaczego od kilku miesięcy mamy taką niską frekwencję na tym forum?
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Geminiman pisze:A dlaczego od kilku miesięcy mamy taką niską frekwencję na tym forum?
Tez mnie to zastanawia, gdzie podziały się wszystkie osoby które przybyły tutaj po ogłoszeniu koncertu BJ w Polsce. Mimo nowego wydawnictwa i trasy Sambory strasznie tutaj cicho. Kiedyś forum by wrzało przy takich okolicznościach, a teraz? Dość niepokojąca sprawa ;/
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Awatar użytkownika
Paddy
It's My Life
It's My Life

Post autor: Paddy »

Wiadomość o koncercie w Gdańsku ściągnęła na stronę masę sezonowców, teraz wszystko się wyklarowało.
Dlaczego taki mały tu ruch? O nowym wydawnictwie szczególnie głośno się u nas nie mówi. To raz. Po dwa, Sambora w Polsce koncertu nie dał, poza tym, kto się nim w naszym kraju interesuje na tyle by rozgłaszać w jakimś radiu czy gdziekolwiek że jest w trasie? Gdyby to Bon Jovi przyjeżdżało pewnie znowu zrobiłby się tu tłok.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Frekwencja na stronie jest zależna od tego co się dzieje aktualnie z zespołem :) A póki co nie dzieje się nic wielkiego. Stąd mniejszy ruch na forum. Taki czas też musi czasem nastać ;) Po to by później znów było tłoczno.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Geminiman

No i proszę. Albicelestes dostali się do finału i tam zmierzą się z Niemcami. Bardzo chciałem, żeby Argentyna zaszła tak daleko, jak się to stało wczoraj. W niedzielę czekają nas dwie możliwe alternatywy. Albo z Meksyku '86 (wygrywa Argentyna), albo z Włoch '90 (wygrywają Niemcy).
Dolkin

Post autor: Dolkin »

Geminiman pisze:No i proszę. Albicelestes dostali się do finału i tam zmierzą się z Niemcami. Bardzo chciałem, żeby Argentyna zaszła tak daleko, jak się to stało wczoraj. W niedzielę czekają nas dwie możliwe alternatywy. Albo z Meksyku '86 (wygrywa Argentyna), albo z Włoch '90 (wygrywają Niemcy).
Stawiam na naszych sąsiadów. Niemcy od 4 mundiali niezmiennie w "czwórce". Może tym razem się wreszcie uda. Co do Argentyny... Dziwię się, ze zaszli (z taka grą) aż tak daleko. Takie wymęczone przepychanie się. Jeśli wygrają w finale to będzie potwarz dla futbolu - podobnie jak na Euro 2004, kiedy wygrali Grecy.

Szkoda Kolumbii. To była najciekawsza drużyna tego mundialu. Niestety fizyczność (bo nie technika) Brazylijczyków i odrobina fuksa pozwoliła im przejść do półfinału. Niemcy jednak do ułomków nie należą i w piłkę grać potrafią... Na ten czas siedem razy lepiej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”