Tomker..... serio wyglądasz jak Aragorn
i moja relacja z koncertu (m.in. na prośbę pana
ROCKSTAR'a

)
ok 8 rano wyjechaliśmy z tatą z hotelu w Słubicach, na granicy

do Berlina zajechaliśmy chyba w okolicach 9:30 . Wcześniej poprosiłem Martę K. (którą serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje!

) na facebook'u o to czy moze nam zająć miejsce w kolejce bo miała czekać od 8 razem z
Stefaną (?) (zapomniałem

). Po przyjeździe, poszliśmy w stronę Huxley gdzie czekało już 10-15 osób (kilka niemiłych psycho fanek Ryśka (były na każdym koncercie podobno) ) oraz najlepsza ekipa, czyli rodacy z forum -
Yanni,
Ricky i kilka innych osób, których nicków nie pamiętam niestety (o ile w ogóle są)

później pojawiła się jeszcze
Mona i stopniowo kolejka zaczęła się zwiększać
usiedliśmy z tatą pod ścianą i czekaliśmy... trzeba było w między czasie cofnąć całą kolejkę bo Niemcom zachciało się otworzyć drzwi od kasyna, które w całości zagrodziliśmy

pogoda średnio dopisywała, raz padało a raz słońce świeciło, ale dało się to jakoś przetrwać
(kilka godzin później)
od ok 17, wszyscy szykowali już markery i zdjęcia/płyty pod autograf, niestety Rysiek zrobił wystrzał i nikt nic nie dostał

przy okazji dojechał do nas jeszcze
Kuba z kumplem, koszulką dla Richiego i gitarami, pograliśmy, pośpiewaliśmy, fani z innych krajów też się dołączyli więc atmosfera była bardzo miła
i nagle zajeżdża samochód, a na tylnym siedzeniu.... kapelusz.... długie włosy.... bródka i okulary.... Richie!
wszyscy od razu sie poderwali, ale nasza gwiazda pojechała dalej do wejścia od tyłu, po tym Kuba i jego kolega pobiegli za nimi od razu ale niestety...
później zaczęło się stopniowe wchodzenie, najpierw uprzywilejowani, bez kolejki (ku ogólnemu wk****eniu innych którzy czekali od rana) a po nich my, szybka kontrola i dzida po schodach na salę, szybkie szukanie wolnego miejsca pod barierką, nie ma, i po prawej
Ricky więc szybko obok, tym sposobem mieliśmy świetne miejsce przed Orianthi
sala powoli się zapełniała, o 20 na scenę zaczęli wchodzić muzycy zgłoszeni do jakiegoś konkursu Ryśka (mam selfie z jednym!

)
i 21, i nagle.... wolnym krokiem wchodzi King Of Swing, ukłon w strone publiczności, i
Song For You
zaraz po skończeniu zespół zabiera się za sprzęt, wchodzi Ori, Richie zrzuca marynarę i bierze tego pięknego obdartego Stratocastera <3 i
Burn That Candle Down
nigdy jeszcze nie widziałem i nie słyszałem takich rzeczy jaka ta dwójka robi na gitarach, to trzeba zobaczyć
w trakcie którejś z piosenek chciałem zrobić Ori zdjęcie, ku mojemu zaskoczeniu uśmiechnęła się do niego ^ ^ , ja uradowany od razu, macham, śmieje się do niej na co ona jeszcze kilka razy odpowiada z pod kapelusza, a na koniec piosenki rzuca mi kostkę, niestety się odbiła daleko od barierki, zauważyła to na szczęście i rzuciła drugą, którą już udało się podnieść bo była bliżej, w ramach podziękowania przesłałem jej buziaka na co znów się uśmiechnęła ^ ^
Richie był w wyśmienitej formie, wokalnej i gitarowej, humor mu dopisywał, w pewnym momencie jak mówił chyba że przez te światła na sali jest ślepy czy coś takiego, to jak Tenacious D zaczął jakos to śpiewać a zespół dogrywał

świetnie to wyszło
później do
Lean On Me na scenę weszli konkursowicze bo Rysiek nie mógł zdecydować kto wygra

i w trakcie tego Richie podszedł do Ori, i jak tam grali we dwoje to spojrzał w naszą stronę, i wychylałem się jak tylko mogłem, i wtedy wskazał na mnie palcem!!! <3 (na mnie

) (na MNIE

xD )
i dalej,
These Days z mega kopem,
I'll Be There For You, miałem plakat - Could I Rock With You "I'll Be There For You" For My Greatest Love ? jeśli by wyszło to miał być prezent na dzień w którym minie nam miesiąc

, takie tam
koncert był wspaniały, przyznaje się że nie odsłuchałem do tej pory AOTL, znam z tego tylko Every Road i Seven Years Gone, tak po koncercie moja opinia że jest to troche lepsze od WAN znacząco się zmieniła, musze szybko odsłuchać
I cóż, jeśli ktoś przeczyta to opowiadanie to gratuluję i dzięki!
[ Dodano: 2014-06-23, 23:47 ]
https://www.youtube.com/watch?v=xu3ksWP4KWU
i dorzucam Wanteda od siebie

będzie jeszcze I'll Be i Lay Your Hands On Me i może These Days