Chociaż wasze wypowiedzi mnie podłamały

Miałam i mam nadzieję na dobrą formę wokalną Jona.
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Zaśpiewać bardzo proste piosenki, nie wymagające zbyt wiele od wokalisty to jedno, a zaśpiewać np takie Born To Me Baby, gdzie Jon nie raz łapał zadyszkę nawet i w latach swojej świetności to drugie. Nie ma co sie łudzić - ze starymi piosenkami lepiej już nie będzie...ale gorzej już chyba też. Może i na filmach skręca w uszach jak się to słyszy, ale ide o 200 zł, że ci ludzie będący tam na stadionie, nawet tego nie słyszą. Koncerty BJ to wciąż wysoka półkamst pisze:Szczerze mówiąc, spodziewałem się czegoś lepszego szczególnie po wypuszczeniu Burning Bridges. Ale nie ma co się oszukiwać: zaśpiewać jeden kawałek w studiu, a wykonać 20 kawałków na scenie to zupełnie inna bajka.
Koncert uratowały "Keep The Faith", "Runaway" i "Livin on a Prayer". Niestety, wokal Jona Bon Jovi poniżej maksimum.
Fotograf z indonezyjskiego oddziału Rolling Stone nie otrzymał akredytacji do robienia zdjęć. Bon Jovi Management odrzucił mediom możliwość robienia profesjonalnych zdjęć.
Fajne solo, świetne chórkimonjovi pisze:We don't run ! !
https://www.facebook.com/natalie.banner ... =2&theater
Super wyszło ! Chłopaki na chórkach, inne solo niż w wersji studyjnej.
Narzekam na mało urozmaiconą setlistę, a zapomniałam o naszym nowym gitarzyście, do trasy po Europie się nauczy
Nowy utwór , nie znają jeszcze za dobrzekikusia28 pisze:Nie spodziewałam się, że We Don't Run zabrzmi tak dobrze!
Niech lepiej kamery nie pokazują tego nowego pana, bo mi się wydaje, że oglądam jakiś inny zespół.
Ale Phil ... (1:14)Lubię tego facet!
Taki utwór, a ludzie stoją jak kołki.