Ale! Przeglądnąłem sobie informacje o zespole i natknąłem się na kilka wielbłądów. Live At Madison Square Garden nie było na trasie Circle. Co to za herezja?
Podobnie jak koncert z Londynu 1995 nie był ostatnim koncertem na Wembley
Moderator: Mod's Team
Przecieram oczy ze zdziwienia i od razu pędzę w poszukiwaniu tych kardynalnych błędów! Ale nigdzie ich nie widzę. Wszędzie informacje wydają się być zapisane prawidłowo. Możesz mnie nakierować, gdzie widzisz te błędy?madm pisze:Noooo wkońcu się zalogowałemBrawo brawo brawo, strona jest świetna. Miło się ją przegląda.
Ale! Przeglądnąłem sobie informacje o zespole i natknąłem się na kilka wielbłądów. Live At Madison Square Garden nie było na trasie Circle. Co to za herezja?
misiek_93 pisze: Jej... Trochę się tego nazbierało. Ciekawe czy inni mają chociaż jeden z tych moich problemów. Sprawdzę na Windowsie XP z przeglądarką firefox czy też są te problemy i dam znać.
Trochę mi głupio, że tak się "czepiam", bo zdaje sobie sprawę jak wiele godzin kosztowało Was stworzenie tej pięknej nowej szaty graficznej. Dlatego pragnę zaznaczyć, że "czepiam się" w dobrej wierze, aby jak potencjalny nowy użytkownik wejdzie z Chroma z Windowsem 8.1 to żeby go nic nie odrzuciło i żeby był zachwycony i dołączył do naszej społeczności
W menu "ZESPÓŁ" -----> WideografiaAgata BJ pisze:Przecieram oczy ze zdziwienia i od razu pędzę w poszukiwaniu tych kardynalnych błędów! Ale nigdzie ich nie widzę. Wszędzie informacje wydają się być zapisane prawidłowo. Możesz mnie nakierować, gdzie widzisz te błędy?madm pisze:Noooo wkońcu się zalogowałemBrawo brawo brawo, strona jest świetna. Miło się ją przegląda.
Jeśli faktycznie gdzieś się pojawiły to wybaczcie, stronę robiło zaledwie kilka osób i zwyczajnie takie kwiatki mogą się pojawiać
Dzięki, błąd z nazwą trasy koncertowej poprawiłam (w innych działach informacja była poprawna, ktoś się zagapiłmadm pisze:W menu "ZESPÓŁ" -----> WideografiaAgata BJ pisze:Przecieram oczy ze zdziwienia i od razu pędzę w poszukiwaniu tych kardynalnych błędów! Ale nigdzie ich nie widzę. Wszędzie informacje wydają się być zapisane prawidłowo. Możesz mnie nakierować, gdzie widzisz te błędy?madm pisze:Noooo wkońcu się zalogowałemBrawo brawo brawo, strona jest świetna. Miło się ją przegląda.
Jeśli faktycznie gdzieś się pojawiły to wybaczcie, stronę robiło zaledwie kilka osób i zwyczajnie takie kwiatki mogą się pojawiać
Na telefonie pełna wersja strony będzie tak właśnie wyglądała. Proponuję korzystanie z wersji mobilnej, a jeśli Twój telefon na to nie pozwala to niestety nic raczej się z tym nie da zrobić. Chyba, że się da, ale to już jest poza moją wiedząIwa pisze:Mam też tak samo jak Misiek. U mnie wersja mobilna nie wchodzi w grę. Zawsze miałam pełną wersję forum i było ok.
Strona w telefonie wygląda u mnie tak:
http://iv.pl/images/72466210640543920638.png