az tacy starzy nie jestemy wiec nie dodawajzapomniales chyba dodac że Ci "goscie" maja po 25 lat
pytanie nadal aktualne
czy kobiety powinny być kierowcami?
Moderator: Mod's Team
Owszem, owszem. Jeden z niewielu programów, które nic nie robią sobie z sytuacji w kraju i śmieją się z niej ( chyba, żeby nie oszaleć tak trzeba robić) :mruga:oglądacie szymon majewski show?
jedynie kobieta jest zdolna pomylic gaz z hamulcem i jedynie kobieta po jednym wypadku w ktorym zauwazyla ze nie posiada hamulcow wyjezdza nastepnego dnia na droge i powoduje drugi wypadek.A czemu by nie? Zarówno kobiety jak i mężczyźni mogą być kierowcami i to dobrymi, ale też kobiety jak i mężczyźni mogą "odwalać kiszkę" na drogach
ja znam jedynie joviznekto z Was na tym forum zna się osobiście??
Zdecydowanie mamajovi pisze:Kto jest lepszym rodzicem - mama czy tato?
Także polecan!Requiem dla snu,
Tutak chyba kazdy kogos zna. U mnie jest to - jovikto z Was na tym forum zna się osobiście??
Fajnie jest miec siostry i braci ale nie mieszkac z nimiidąc za ciosem:) kogo fajniej mieć siostrę czy brata
"we miss"? szkoda ze misiek sie juz nie wypowiada bo bym go wypytal o te "we"Tutak chyba kazdy kogos zna. U mnie jest to - jovicr@sh
(we miss u )
siostry to napewno nieidąc za ciosem:) kogo fajniej mieć siostrę czy brata
w obecnychW jakich czasach chcielibyscie zyc?
Mozna baaaaardzo mocno zauroczyc sie w drugiej osobie z ktora się utrzymuje internetową znajomosc... nawet sami nie wiemy jak szybko to moze nastapicCzy myślicie, że można zakochać się przez Internet??
Tak. Zamierzam zrobić sobie tatuaz...zastanawiam się tylko jaki :PPCzy zrobiliście coś ze względu na BJ?
Najlepsze obejrzane to zapewne te na żywo. Sentyment mam doktory koncert bj ogladnięty wywarł na TObie najwieksze wrażenie?