hehe dobre!monjovi pisze: Posłuchaj drugi raz, usłyszysz Iron Maiden

Tomaszek musi przede wszystkim zacząć słuchać takiej muzyki jak ja i wtedy każdy utwór BJ będzie prawdziwym rockerem
Moderator: Mod's Team
hehe dobre!monjovi pisze: Posłuchaj drugi raz, usłyszysz Iron Maiden
Nie zdziwię się jeśli tak.Adrian pisze:Jestem blisko? ;D
Świetna sesja, wg mnie może być najlepszą od wielu lat - kojarzy mi się od pierwszych zdjęć z czasami KTF oraz DA (moje ulubione dotychczas sesje + TD jeszcze)Smolek pisze:Trzy nowe zdjęcia pojawiły się na bonjovi.com:
Dobre zdjęcie... Oczywiście to co napiszę dalej to żart, ale...Smolek pisze:
jeśli zastosują podobną analogię działań to możemy w tym miesiącu otrzymać "Living With the Ghost"Damned pisze:Czytam tu i tam opinie o rozmachu w promocji i nie mogę się z tym zgodzić. Przypomnę tylko, że już rok temu przy wydaniu "Burning Bridges" mięliśmy podobną sytuację. Przed premierą krążka wydano aż 5 utworów. Przypomnę, że były to kolejno:
31.07.2015 - Saturday Night Gave Me Sunday Morning
31.07.2015 - We Don't Run
07.08.2015 - Teardop to the Sea
07.08.2015 - Blind Love
14.08.2015 - I'm Your Man
(...)
Tutaj może być podobnie. Nie przesądzam, że "Knockout" jest jedynie promo-singlem, ale trzeba brać taką opcję pod uwagę i przede wszystkim wypatrywać w tym miesiącu kolejnych promo-singli.
To nie Ori obok Rycha, to Floor Jansen z Nightwisha.monjovi pisze:Sesja świetna !
Patrzcie Sambora i Ori też już mają fotkę z bonjoviowym stempelkiem, wy też możecie !
http://bonjovi.com/bon-jovi-stamp/
John Lee Hooker przewraca się w grobiemonjovi pisze:Czy tam śpiewają boom boom boom ?![]()