tak jak Metallica nigdy nie nagrala plyty country tak BJ nagrywac jej nie powinni.
Ale nagrali płyte z symfonią. Komuś też może się sam pomysł nie podobać. W końcu to Metal a nie peretka czy co innego ...
W końcu się zgodzilismy, że BJ to teraz jeno na napychanie sakiewki się nastawili.
Nie wiem gdzie to przeczytałeś. Ja napisałem, że chcą się sprawdzić w tym gatunku muzycznym. Jako artyści mają do tego prawo.
buehehehehehheh to w takim razie mogą nagrać płytke Rap (wszak to też się z rocka wywiodło, więc można by było powiedzieć, że to przecież Rock'n'Roll który ewoluował Język )
Rap. Hmmm przychodzi mi na myśl Kazik. Mars Atakuje a np Polska to 2 zupełnie inne stylowo piosenki a jednak obie sa super.
Jakoś fani na Kazika nie plują.
Chooopie.... wyobrażasz sobie jak ludziska z np. KISS wyjeżdżają z tekstem 'Nagrywamy płytke techno bo chcemy się sprawdzić'Pytajnik
A co ma techno do Country ?
Moim (i jak widać nie tylko) zdaniem kaplea ma nagrywac płyty z jednego konkretnego gatunku, a nie lawirować po wszysytkich.
I TUTAJ jest sedno sprawy. Ja uważam co innego. Dlatego pop-rockowe DAnywhere i USoul mi się podoba.
Więc to, że zniszczą legendą masz w dupie? Faktycznie, wielki fan z Ciebie....
Nie. Ja uważam, że budują inną wiekszą legende. Historyczne miejsca na listach (Elvis tez był nr z piosenką Country - jakoś mu hańby nie przyniosła) sprzedaż i szacunek ludzi ze środowiska Country sprawiają, że nie przeszkadza mi, że wydają ten JEDEN album.
Poza tym ogólnie - pieprzysz
Akurat używałem soli.
Powatarazm to ze sto razy, że wszystkie labumy BJ są komercyjne, tyle tylko, że te stare rzeczywiscie były Rockowe i prezentowały coś sobą.
Ile razy mam mówić, że reprezentują COŚ dla CIEBIE.
Tyle tylko, że pinują swojej muzyki, klasy, szanują sie.......
?eś walną. Powiedz mi czy słyszałeś o bluesowej płytce Areosmith ? Słyszałeś o tym iż fani wyzywają tak jak wy na płytke Crush na jeden z ich albumuów ten z Jaded.
Jon twierdzi że to rock n'roll wszytsko.
HAND, LMStanding, Complicated, Story OML, IWTBLoved, Last Cigarette. jak najbardziej Rock wywodzący się z RNRolla. Nie wiem czy słyszysc w tych piosenkach Soul, Pop, Disco, Techno, Rap ?
Obecnie mamy kompletnie ewoluowanie w kierunku kasy!! Ewoluja bez k l a s y !
Twoje zdanie. Nie zgadzam się kompletnie
Czytałem powazne recenzje płyt KTF i innych. Mówiło sie o "muzycznym olimpie".. oryginalności.. świetnych solówkach.. opisywane były poszczegolne piosenki, bo było co opisywać.
To akurat w Bravo pisali o OLIMPIE. Nie wiem na jakich gazetach się wzorujesz. Podaj tytuły i numery to poczytam. Ale np "Tylko Rock" Crushowi dał maxa a TDays tlyko 3/6. Ale pewnie powiesz, że TRock to do d... gazeta
Tak samo z Grammy gadasz. Jeśli w MHammerze daliby najlepsze noty dla Crusha to napisałbyś, że MHammer jest do d..y.
Tak to już jest
a teraz schyla sie ku popowi, recenzje są do opłakania.
Podaj te recenzje bo jestem ciekaw. Tylko nie próbuj podawać mi recenzji z gazet typu "Metal Szatan Power", bo mówimy tu o płycie rockowej. Podaj mi z rockowych gazet złe recenzje np o Crushu.
Powie Ci to kazda starsza osoba i młoda ktora troche siedzi w dobrej muzyce rockowej.
Podam Ci kilka osób a Ty ocenisz czy się nadają czy nie ? Dobra ? Powiesz mi czy się znają na muzyce czy nie ? <Wojewódzki i Leszczyński odpadają bo mówią, że KTF to Country

>
jakiś przeskok myslowy??
Ja mam Ci przytaczać Twoje słowa ? Tym co piszesz udowadniasz, że zmieniasz zdanie jak Ci tylko pasuje. Nie powiem Ci gdzie to napisałeś, ale było tam stwierzenie, że Save The World jest GENIALNE. Później mi się to rzuciło w oczy jak Sobolowi wciskałeś, że to iż końcówka jest dobra nie oznacza, że lubisz ta piosenke.
Cóż może ktos Ci powiedział, że ta piosenka nie jest dobra i zmieniłeś zdanie. Ja tam wole polegac na sobie.
Czyli dla ludzi z dobrym poglądem
To tak jak z Rydzykiem

Jego fani też mówią, że tlyko oni mają dobry pogląd.
Zaraz obok Britney Spears czy Jennifer Lopez itp. 'gwiazd' które również zmieniały styl w zależnosci od potrzeb rynku
Nie wiem jak chciałbyś ich obok siebie umieścić ? Nie ten gatunek. NIe zespół tylko artystki. Dobra bo to pierdoły.