W tamtym roku jak pewnie niektórzy wiedzą na fejsie tworzyłem cotygodniowe publikacje pod tytułem "Czy wiesz, że:". Pragnę powrócić do tych wrzutek, bo jak mnie Bodzio przekonywał wzbudzały one największa aktywność wśród fanów strony.
Dlaczego chcę to wrzucać również tutaj. Mam zamiar wrzucać na tydzień prze oficjalną publikacją tutaj grafikę + tekst. Dzięki temu będzie można wyłapać ewentualne błędy/nieścisłości, opisać tekst dokładniej i rzucając w eter urozmaicić wrzutkę. Liczyłbym na wasze dyskusje, komentarze i dodatkowe wyjaśnienia danej sytuacji. Wiadomo, że pewne rzeczy/daty/informacje mają ""kilka" wersji wydarzeń. Warto informować o wszystkich stronach danej sprawy. Chciałbym wrzucać tutaj największe "rarytasy" więc jak tylko macie coś w zanadrzu to zachęcam się do dzielenia.
Tutaj wstawki z poprzedniego roku:
http://www.bonjovi.pl/czy-wiesz-ze/
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc/dyskusję. Każdą wrzutkę będę numerował więc można się odnosić do konkretnego numeru.
CWZ0001 - HEART AND DAGGER
Opis:Cały na obrazku
CWZ0002 - SLIPPERY WHEN WET
Opis:Były to dwie rozważane przez zespół nazwy. "Wanted" to oczywiście tytuł jednej z piosenek zawartych na albumie. Nazwę "Guns 'N Roses" Jon zobaczył w zapowiedziach występów mało znanych zespołów i od razu wpadła mu w oko. Ostatecznie wybrano tytuł "Slippery When wet", który mógł dodatkowo wywoływać kontrowersję poprzez specjalnie odnoszenie się do erotycznych skojarzeń.
Zapraszam do zabawy i dyskusji